آخدا (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخدا (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلک رشتی که میگن اینه (sm2)
(sm70)چیه
تنهاترین من
تنها سفر نکن،سفر نکن
(sm1)(sm50)
تو زدی یا الی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm70)الی زده..من ندیدم هنوز چیو میگی
کریو وصل نمیشه لامصب (sm98)
ای رود مهربون
از روز وصلمون
چیزی بگو به من
حرفی بزن گلم
من کم تحملم
حرفی بزن گلم
من کم تحملم
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)واقعا کلک رشتی بود
مهدی یراحی یعنی نتونسته سالنشو پر کنه (sm54)
آهنگ "فلسطین" با صدای محسن چاوشی از آلبوم "متاسفم" این خواننده است که سالهاست در قالب تیزرهای مختلف تلویزیونی از صداوسیما پخش میشود. آهنگسازی این آهنگ را کوشان حداد برعهده داشته است.(sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارشو (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می میره (sm2)
(sm2)منم میمیرم تو هم میمیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای این کارها یه نقشه بکش قراصه چین کوشانو از الی بگیریم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداری مگه ؟ (sm120)
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست شما(sm31)نقل قول:
(sm70)حیف که ترافیک کاریه و الا صید جگر خسته امسال ریلیز میشد
یه دمو بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm11)قراضه چین کوشان میخوامنقل قول:
(sm70)هر وخ تعداد تشکرات از دیگران به هزار رسید یه دمو میدم (sm2)نقل قول:
انتقاد شدید جان ویت بازیگر مشهور آمریکایی از خاویر باردم و پنهلوپه کروز به دلیل همدردی با مردم غزه:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
رضا آرین کجا رفتی (sm3)
میگم جریمه گرفت یا همون ظرح مودم دار رو گرفتی؟
- (sm3)سیسوکو اواتار عوض کن زشت
(sm100)همینی که هستنقل قول:
به تخمم (sm2)
وان اف میگفت پسر عموش (sm120)نقل قول:
(sm70)اونم تنظیم کوشان نیستنقل قول:
جریم کدومه باونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح رو عوض میکن مثل اب خوردن من 3 4 تا عوض کردم
ولی دیگه میخوام بکشم بیرون از مخابرات!(sm98)
اسیا تک 2 مگ ماهی 10 گیگ 1 تا 8 صبح رایگان ماهی 40 تومن
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
ببین جریمه رو گفتن ماهی 10 میاد رو قبض خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من تخیله کردم دوباره درخواست 512 دادم
دوباره همون سرعت 2 مگ بسته معلوم نیست چی به چیه تا فردا مشخص میشه
کیه پس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی رفتی مگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال پیش من دانشگاه بودم گرفته بودم طرح رو همونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قرارداد نوشته بود اگه فسخ کنی باید جریمه مودم رو پرداخت کنی
امسال ندیدم داداشم رفته بود چون خط به اسم اونه
پس منم طرح دو مگ رو بگیرم فکر نکنم جریمه ای باشه
نه بچه های مجمع خیلی دنبال این بودننقل قول:
من 23 مرداد کنکور کارشناسی دارم هیچی نخوندم ، میترسم هیچی قبول نشم (sm81)
معدنی(sm50)
منطقه تا منطقه فرق داره ولی سرویس نامحدود فقط حجمی مخابرات چرته واقعانقل قول: