طفلی ادمینای بیا تو (sm120) یه کامینگ سون هم نزدن (sm2)یهویی اومد حالشونو گرفت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
طفلی ادمینای بیا تو (sm120) یه کامینگ سون هم نزدن (sm2)یهویی اومد حالشونو گرفت (sm2)
ریمیکس این آهنگ ایده هر کسی بوده دمش گرم
حالا معلوم شد حرف آرمین دو تا نمیشه (sm2) شوخی نیست که تلفیزیون زدن (sm2)
فقط اگه هفته ی دیگه یا هفته ی بعدش نیاد من میدونم و یه نفری که میخوام هر روز از خواب بندازمش(sm2)
آره انصافاً خیلی خوب اگه نگیم عالی بود . معلومه وقت گذاشتن براش و مثل آرون و مهران عباسی آبکی ریمیکس نساختننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم که آغوش به نظرم همه چیزش جفت و جوره . ببین شادمهر با 4 خط شعر عجب ملودی ساخته . ملودی کاملاً جفت و جوره و میتازونه البته شعر هم ریتم داره . چیزی که شادمهر الان بهش احتیاج داره همین شعر خوبه که بتونه راحت ملودی سازی کنه نه تنظیم !! شادمهر تو ملودی سازی نابغس و اگه شعری باشه که به صداش بخوره راحت میتونه مثه قبل بسازه . نمیگم تنظیم موثر نیست ولی مشکل امروز موسیقی این مملکت شعرای مذخرفه که به نظرم قابلیت ملودی سازی رو نداره
با حرفت موافقم تو همین ریمیکس هم مشخصه شعر خوب + ملودی و اجرای خوب چقد میتونه موثر باشه
تا گرم آغوشــــــــــــــــت شدم،
چــــــــــــــــــــــــ ـه زود فرامـــــــــــــــــــــ ــــوشت شدم... (sm74)
خخخخخ..نه انشالله میاد..از تعریفی ک از این آهنگ شنیدی ب نظرت چجوری از آب در میاد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافاً شادمهر چیزی کم نذاشته واسه وکال این ریمیکس . انتقام از تو گرفتن کار من نیــــــــست کار عشقــــــــــه . ببین چه تلاشی میکنه تحریر مثه 10 سال قبل باشه (sm74) دمش گرم به خدا اشک تو چشمام جمع شد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من چی بگم !!! میگه ترکونده هم آهنگ هم ویدئو ! باید منتظر موندفنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قط تیپ شادمهرو تضمین میکنم(sm2) خوشتیپ شده(sm1)
انصافا صدا همون صداس بعد 10 سال هنوز با همون قدرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قسمت پایین آهنگو خیلی قشنگتر از ورژن اصلی خونده
آره قسمت پایین رو بهتر خونده به خاطر اینکه صداش به پختگی رسیده ولی اوج رو یه تغییراتی تو تحریر داده که طبیعیه
همیشه ریمیکس ها اهنگو داغون میکنه این ریمیکس ادمو داغون میکنه(sm25)
البته ناگفته نماند که من از آهنگهایی خوشم میاد که خواننده قبل از اوج ، یه پرده پایین بگیره و اونوقت به اوج برسه مثل ابی ولی این آهنگ قبل از اوج که قسمت پایین تموم میشه ، یه تنظیم هوشمندانه باعث شده من بیشتر خوشم بیاد
لامصب خاطرات برام زنده میشه منم نوستالژی باز داغون میشم (sm74) تازه این آهنگ مربوط میشه به دوران خدمت که بدتر(sm74)نقل قول:
بابا ی تیکه از تیپشو بگو بدجور تو کفیم(sm88)نقل قول:
نکات مهم تنظیم: حفظ ریتم اصلی آهنگ + شلوغ نکردن بی خود موزیک + افکت ندادن بی خود به صدای خواننده+میکس و مستر خوب + فکر و سلیقه خوب
اقا احسان فقط میشه بگی ویدیو بازیگر داره یا خوده شادمهر بازی کرده اخه تو چندتا ویدیو اخیر ما چند سکانس بیشتر خودشو ندیدیم😯😯😯😯😯😯😅
اجرای اهنگ wake me up توسط شادمهر (کامل)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست به صفحه ی اصلیه این تاپیک و سایت هم اضافه بشه این اجرا
همه یادگار ِ عشقه... (sm25)
بچه ها نظرتون درباره پختگی صدای شادمهر چیه بعضیا میگن شادمهر پیر شده ولی الان صدای بهتری نسبت به قبل داره حداقل میتونه 15 سال تو اوج باشه(sm127)(sm127)(sm127)
ای پدر عشق و عاشقی بسوزه ما که از عشق فقط یادگارشو داریم ...این اهنگ بیشتر دلمو به درد میاره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm10)نقل قول:
یادمه چند سال پیش یه صحبتی توو رادیو از نیلوفر لاری پور شنیدم که شعر این آهنگو خیلی دوست داشته خودش. . .
اما ناراحت بود ازینکه شادمهر شعر رو دستکاری کرده بود. . .فکر کنم علت عدم همکاری نیلوفر با شادمهر هم همین مورد بوده.
ولی من عاشق موسیقی این مرد ام. . . یعنی هیچوقت ندیدم چیزی رو فدای موسیقی کنه حتی معروفیتش. . .یعنی شده بخاطر یه اثر بعضی از هواداراش ازش دلگیر شدن. . .
تو مرزهای معروفیت رو خیلی وقته گسستی. . .تو محبوب دلهای شکسته ای. . .
فقط بخون کینگ پاپ من. . .
ترجیح بندشو عالی خونده(sm118)
الله اکبر (sm178)
اخه یه ادم چقد میتونه صداش خوب باشه(sm118)
حیف این آهنگ ک اون ویدئو براش ساخته شد..کلا بزرگترین اشتباهات شادمهر کار کردن با الهام بود
افتضاح بود شخصا نباید شادمهر کارای موندگارشو رمیکس کنه
اتفاقا فوق العاده قشنگه شما هر اهنگی میاد همینو میای میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
اگه منظور منو متوجه شده باشی دارم میگم تنظیم کننده خراب کرده کارو شادمهر فقط واگذار کرده و منتشر کردهنقل قول:
قرار نبود که دوباره تنظیم عادی بشه ریمیکس شده خوب هم ریمیکس کرده چون دقیقا گذاشته مثل یه تنظیم معمولی خواننده بخونه نه اینکه هی شعرو ببره و تیکه تیکه کنه و رو اعصاب ادم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ریمیکس یه معنی یه تنظیم جدید حالا می تونه هر تنظیمی باشهنقل قول:
و منظور از ریمیکس ساختن ریتم های تند و عجیب غریب نیست
مفهمومت غلطه کاملا
سلام
فرید جان چطوری ؟ (sm176)
اون تنظیمی که مد نظر شماست که شادمهر خودش استادانه انجامش داده این مدل تنظیم برای نسل کم سن و سال تر یا به قولی تنظیم به روزتری هست که حالا هم میشه برای دوباره شنیده شدن اهنگ باشه یا خاطره بازی مثل مولتی میکس های بهروز صفاریان، در ضمن اگه قرار بود عادی تنظیم بشه که اصلا نیازی نبود چون هیشکی نمیتونست مثل خود شادمهر تنظیمش کنه کلا بحث بی فایدس به همون دلیلی که تو کامنت اول گفتمنقل قول:
سلام پیمان جان مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی؟
قربونت بد نیستمنقل قول:
چه خبرا ؟ شادمهر اکتیو شده حسابی
رمیکس و بعدشم که تک آهنگ داره میاد (sm121)
اره زحمت اصلی اهنگ همون تنظیمه که از رو دوش خودش برداشته(sm59)