من با توام تو با من کاری نداره پروازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کوله پشتی ماست فصلی برای آغاز (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
من با توام تو با من کاری نداره پروازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کوله پشتی ماست فصلی برای آغاز (sm70)
خودشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای فسیل خالی (sm120)
برنامه خوبی بود آدمو میگرفت یه آدم مهمی بشه (sm120)نقل قول:
هنوز در ورژن قبلی باران مونده فکر کنم (sm120)
ها والا! یکی از مخاطبای پرُپا قرصش بودم اون زمان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره دانلود تموم شد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب, شبِ یه شاخست (sm50)
خوشت نیومد ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
روی لب خود گذاشت و دودم کرد
انداخت مرا به خاک و مردودم کرد
هر روز دل شکسته ام میگوید
گور پدر عشق که نابودم کرد
مجتبا صادقی