چه میلیمتری هم یادشه معدلشو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میلیمتری هم یادشه معدلشو (sm2)
انرژیت زیاده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلنگی چیزی بدیم دستت (sm120)
همین دیشب داشت اعتراض میزد آخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاضی عمومی 1 رو بار سوم پاس کردم اونم 3 واحدی(sm120) 6 واحد فقط ریاضی عمومی 1 افتادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم میاد ، تنم درد میکنه ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر میتونی اون عمومیا بانکداری و حسابداری 1 و 2 و اصول مدیریت رو به تسلط 60% برسی تو 1 ماه برو سنگ مفت گنجیشک 35000 تومن(sm120)نقل قول:
دیشب ریاضی عمومی 2 رو اعتراض زدم استاد رید بهم(sm120)نقل قول:
من تنها چیزی که مشکل دارم استاتیک بود و الان هم سازه های بتنی ! (sm120) هر کدوم 3 بار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این شاهکار هات میخوای برات فرش قرمز هم پهن کنن ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
وااااااااااااااااااااااي مثل پسر من(sm25)(sm25)