نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی توی گلوت گیر کرده بود؟ (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی توی گلوت گیر کرده بود؟ (sm25)
سمتِ چپت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من نگفتم که خودتون گفتین (sm172)
بی بغل عمو (sm46)نقل قول:
من هنوز طرف گان گرل نرفتم (sm59)
خیلی بی تربیتی با اجازه صابر گزارش میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ادب (sm138)نقل قول:
احسان تا الان گزارش داده تو نفر دومی هستی که داری گزارش میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که بهت بگه بی ادب... گیرایی ضعیفی داری (sm25)نقل قول:
عمو بخلتو بخورم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا فیلم قشنگی بود ، حتما زود ببین بسی لذت بردم فقط حیف که هر 5 دیقه مجبور میشدم فیلم رو قطع کنم خارش چیز شد
(sm2)نقل قول:
خب پس همون یه بار کفایت میکنه...
مسئولین رسیدگی کنید لطفا این خانم بی ادب اخراج بشه (sm70)