(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173) ولی خودمونیم عجب کاوری زدیم
الی میخوای نقد بنویسی؟ (sm132)(sm173)
تو البوم لنگه کفش یه اهنگ هست داره رو برفا راه میره اسم اهنگ چیه؟
دو تا دستام دو تا چاقوی بی دسته (sm173)
اینی که من گفتم چه ربطی به انجمن داشت بره رو سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق دو حرفینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیار (sm19)
چی جلب
کسی شعرای البومو یا کل البومو نقدنکرده؟
نیمار(sm120)نقل قول:
اره يادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت نكردم
تا اخر شب يا فردا صب قطعي ميزنم ديگه
عشق دو حرفینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی میده گل بزنه پیرهنشو بالا بزنه عکس محسن چاوشی زیرش باشه (sm54)
(sm50)
(sm120)یه لینک دادیم چی خوشحال شد بعد اینجا اینهمه لینک میذاریم همچون پشمی در باد
نقل قول:
رضا یه سوال دارم جواب بده
تو از کجا اومدی رضا؟
با کیا گشتی؟
کیا اینجوریت کردن؟
این کریس ایساک رو یدونه الان از اینترنت اهنگشو دانلود کردم فر خوردم رضا
میفهمی فر چیه؟
تو اینا رو از کجا گیر میاری رضا؟ بابت لینک اولت یه دنیاااااااا ممنونم رضا
لینک دومم که فک نکنم به کارم بیاد. اسم سافت راک خونا رو نوشته. کاش اگه خودت کسیشون رو خبر داری کارش درسته مث این دو تا بهم معرفی کنی
تازه دارم میفهمم موزیک ایران یعنی پشم
و محسن داره چه مسیر درستی رو میره
با گوش دادن چند تا اهنگ سافت راک فهمیدم کلنجار یعنی چی رضا
رضا تو یه گنجینه ای رضا
دمت گرم
استادِ مایی
ادمین کافه چاووشی کیه ؟
ب نظر آشنا میاد
(sm2)خبر نداره دهنمون سرویس شد اینقد رو ممر کار کردیمنقل قول:
تو از کجا اومدی رضا؟
با کیا گشتی؟
کیا اینجوریت کردن؟
یه آدم اسکول و جوگیر که 24 ساعته خوابیده زیر پیچ بچه های خودمون تا یه پست بزنن ورداره کپی کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاک پشتای نینجا ، دراکولا کیفیت خوبش اومده ؟
اون فیلمه که کاورش یه عروسکه نشسته رو صندلی چی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هر فیلمی میخوای اسمشو بزن تو کادر میاد خودت میبینی
فاصله رو بعضی وقتا بردار نقطه بذار مثلا اسم فیلم the river هس اینجوریم سرچ بزن the.river
دیشب برگشته بود غیر مستقیم گفته بود به دخترا رو ندیا (sm2)تورم کرد (sm2)
تو از كجا اومدي رضا؟؟ (sm2)(sm120)
الی تو کی بودی ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیا گشتی ؟؟؟
تو از کجا اومدی اخه
کیارو زدی اخه ؟؟ تو خیلی خوبی تو یه فرشته ای
اول این تشکر کنم بابت اون البوم
تو اینارو از کجا میاری اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الی تو گنجینه ای
دمت گرم
استاد مایی (sm176)
(sm120)از خطه سرسبز شمالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي اطلاع رساني خوبي نميكنين
اينا رُ باس تاپيك كني تا همه ببينن
دیشب کلوچه تو دهنش بود نمیتونست تایپ کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو البومو ؟ حسش نیس همین میزنم فیسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تمام شورشم بود (sm50)
(sm70)من این سری تفسیر نمی کنم که .. وعده نده بهشون واسه تفسیر شعرانقل قول:
حامد ولی شاید تفسیر شعرارو نوشت (sm173)
نامردا نقد و تفسیر کنید(sm74)(sm120)
اینبار تفسیر کنی محسن دعوتت میکنه به چایخونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد قرار بود که بزنه شعرارو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم از بچه های خودیه
پستاش بو باران میرده
اهوم ،فيس فايده نداره مگر چند نفر ميبينن بعدا كسي تو فيس اهميت نميدهنقل قول:
خو هر وقت جديد زدين يه ندا بده من تاپيكش ميكنم (sm70)
آرهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تماس با ما :
شماره تماس: 35200 و 9-33110251
سامانه ی پیام کوتاه: 30002323
نمابر: 33114228-33111120
رایانامه: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد پستی: 1144831599
صندوق پستی: 11155/3631
نشانی : تهران , خیابان فردوسی , کوچه شهید شاهچراغی
(sm70)برو یره هی مسخره می کنین نمیذارین رشد کنمنقل قول:
تو با كيهان چيكار داري(sm120)
ی چی میگیم بره پی کارشنقل قول: