(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
(sm2)
(sm59)صبح ازش اجازه گرفتم گفت بنویس برادر موشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ذره به فکر ما نباشیا (sm172) تو که باش صحبتی میکنی میمیری بگی از بلاک در بیارتم ؟(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الیاس من مجددا میپرسم
تو از کجا اومدی؟
با کیا گشتی؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو زندان بودم ، واسه عید قربون از زندون درم میاوردنم (sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بلاک شدگانیم جز نعره سلاحی نیست(sm25)
ممر را ببر از یادم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امیر من چرا ۲۰۱۲ ؟ (sm70)
۲۰۱۱ بودم (sm173)
دروغ نگونقل قول:
سجاد 2013
حسن 2013
(sm70)
یادمه (sm70)اخرای ۲۰۱۱ بود ، فک کنم البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو چرا بت برمیخوره (sm70)
چی میگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بشون برخورد چرا (sm54)
(sm27)
محمد امین 2012 (sm120)
من یوزری که تو خود سایت دارم برا 2009،2010 میشه ، تا یه سال بلد نبودم تو فروم یوزر بسازم (sm2)
چون بلانسبت شما بعضيا خيلي پر رو تشريف دارننقل قول:
امير اينم مرامي زده و الا همه بايد از صفر شروع ميكردن بعد اومده بعد از اين همه وقت بازي در مياره چرا فلاني اونه و من نيستم
چند تا ارسال داشتي ؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین حدودا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا حرف از تاریخ عضویت نزنین که زیر مایین !!!!
(sm2)(sm2)
پفیوث تو زمان 13 تازه تو تمام فرومهای ایران عضو شده بودی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم طرف رفته فروم سایت آیه های قرانی دیده اونجا هم لینک دموهای بی کیفیت 13 رو 510 آپلود کردی (sm70)
البته ادعای تو در مورد تاریخ عضویت 2002 رو شنیدیم قبلا (sm2)
نقل قول:
عضویت چیه کپک ..
تو اون موقع نمیدونستی باران کجا بود من این سایت موزیک دان میکردم ..
من یادمه از سال 84 این حدودا پای ثابت نت بودم ..
موزیک باران از 87 اینا بودم ..
آلبوم یه شاخه رو یادمه اولش دمو 30 ثانیه ای زده بود ..
بعد که آلبوم اومد فقط ترک یک رو زد اونم 128 ..
حالا خوبه اون سری عکس دادم از لینک باران .. (sm2)
زر نزنین باووو ایده ی راه اندازی باران با من بود(sm2)
(sm155)
دوتا چاقو دو تا چاقوی بی دسته (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ابن موری دیــــــــــوثــــــــــ کدوم گوریه فقط همون شب ظاهر شد بعد دیگه گم و گور شد(sm74)
(sm169)
يادم بده كاري كنم
جوري بهم عادت كني
كه زير چتر گريه هام
احساس امنيت كني
(sm118)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاكرم (sm66)نقل قول:
آقا بالاخره آلبوم رو خريدم (sm2)
باع ، عجله اي نبود حالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا حالا ؟؟(sm132)
(sm120)موقع خريد دو دل بودم (sm2)نقل قول:
مرا شمرده بخوانید ....
يه دونه ديگه (sm120)
ميخواستم 10 تا بخرم ديدم 5 تومن بيشتر توو جيبم نيست
سه تومن آلبوم دو تومنم برگشت به خونه (sm2)
نكنه تو هم اونايي تا حالا البوم اورجينال نخريدن ؟؟(sm2)نقل قول:
يه عكس بگيرم از آلبوماي اورجينالم ؟ (sm173)نقل قول:
ده تا (sm120)نقل قول: