وکیل سریع برو تهرون کمک رسانی کن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
وکیل سریع برو تهرون کمک رسانی کن(sm2)
من خودم شخصا به موکلم پیشنهاد میکنم که برو یه جایی که اگه همه مردن زنده بمونی ، خودمم هم میرم یه جایی که همه بمیرن و زنده بمونم ، میام سراغت ، پیدا میکنم ... (sm50)
این تهرونیا تا زلزله میاد میپرن تو صف پمپ بنزین تو دنیا همچین رفتاری بی سابقت(sm2)
البته کلا ایران همینطوریه
یاده فیلم ۲۰۱۲ افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکیل سینجولم با خودت ببر خب همه بمیرن یکی باید باشه کارامونو بکنه(sm2)
خونه ی داییم ملارد تشریف داره ، متاسفانه پسرش الان لایو گذاشته و خیلی خوشحال تشریف داره ، هر کسی که هستی و کلید ویبره رو دست گرفتی خواهشا خونه ی داییم رو منهدم کن ...
چرا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفر تو لایوشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دلایل زلزه همین سینجول تشریف داره ، زمین کشش این نابغه رو نداره و لرزه افتاده به تنش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا ازبس همه میان لینک میذارن اینو بخرم اونو بخرم کلاس میذارن بچه دلش حوس کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن تو ذوقش(sm2)
هستن یه عده ، همه هم دارن بهش میگن بره اونجایی که غم نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]