آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست(sm81)
اینکه یک کلمه رو یه بار "مثبت" و یه بار "منفی" ـش رو به کار ببریم به عنوان "قافیه" درسته؟! (sm148)
دیوث چه کار کردم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا:
دیوونه میکنم با نمیکنم آره.
ولی من رفتم با نرفتم نه.
میپوسم از حصرت درون خانه ای که
دلتنگی و ظلمت به چاه بیژن آموخت ... (sm50)
ورژن جدید آیتونز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این که هر دوشون شبیه همن چرا نمیشه؟! (sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ مادر مگر خبر دارد ... (sm172)
ببین نه کنار میکنم اومده ولی تو دومی قبل رفتم ن با فتحه نیومده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اینجا بهتر معلوم شه:
تو رفتی با نرفتی قافیه نیس ولی به خونه میرم با نمیرم قافیس.
یستردی؟(sm120)
همینجوری میخوام دو ماه اون قیافه نحستو نبینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]