اگه توهینی کردم لطفا اون توهین رو بگید!من به جد و آباد و پدر کسی توهین کردم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه توهینی کردم لطفا اون توهین رو بگید!من به جد و آباد و پدر کسی توهین کردم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو بابا جمع کن با این صحبت هات که داری خودتو به اون راه میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیازی به پول تو و امثال تو ندارم
الان میلاد هاشمی شد ارتقای هنر
من فقط شما رو دعوت به آرامش و صبر میکنم تا ریلیز آلبوم.لطفا بدون پیش زمینه فکری به سراغ آلبوم برین و از هنر اسطورتون لذت ببرین.چون این چیزیه که خودش ازش راضیه.مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما واقعا امیرفرشبافی؟ (sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از شوخی نه حمایت محض خوبه و نه مخالفت محض .....
واقعا اگه شماره کارت بدیم ...کارت به کارت میکنی؟ (sm51)نقل قول:
ایشون قبلش به امیر فرشباف و این تیم بارها توهین کردنقل قول:
خب گفتی دیجیتال گفتم این دو آهنگ 320 هم نیستننقل قول:
اگه نمیدونی بدون اینجا همه میتونن بفهمن آهنگ چه کیفیتی داره
حالا چرا آتیش گرفتی دیگه خود دانی و خدای خودت
فقط امیدوارم سرد بشی(sm2)
پولاتم بزار در کوزه آبشو بخور
عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارزش صحبت کردن هم ندارن حتی
یا همین فرید احمدی
سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
حتی صفاریان
نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
مگه تو وکیل گلیم بافی؟نقل قول:
نه اما به عنوان یه دوست چند ساله و کسی که همه جوره خودشو فدای شادمهر کرده نمیتونم ببینم کسی اینجوری بی ادبانه میتازه.لطفا واسه خودتون ارزش قائل بشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]