بلی .
نمایش نسخه قابل چاپ
بلی .
يعني نميتوني تعداد دانلودو بفهمي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه شتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجيبه
چی عجیبه !؟
اینترنت که درب و پیکرِ درستی نه داره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگاه کردم به حجم فایلها و گفتم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم عجيبه چون اين خودش دستي بر ريپ فيلم سينماييا داره اكثرا هم ٢٦٥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا از سایت های غریبه توقعی نیست منبع بزنن .
ولی سایت آشنا کپی + ریپِ متفاوت
اشنا کیه
میلاد می دونه .
بیا خطر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زیدان هی به شخمش میگیره
اخه این شخمت چقد پهنا داره لامصب 2-5-3 چیه این وسط(sm1)
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)تو گفتی آمار 1080 منم دادم (sm2)نقل قول:
خدایا منو نابود کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اماره دانلود منظورم بود اخه مشخصاتش به چه دردم میخوره
(sm2)
به راموسم باس گفت داداچ داری اشتبا میزنی(sm178)
سرهنگ بیخودی نمیگه اینا مربی نیستن...آخه بگو بنزمارو چرا نگه داشتی وقتی نمیتونه را بره(sm3)
گفتم بمان !
نماند ... (sm172)
من در کل میگم یه تگ کوچولو به جایی برنمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دیالوگ هایی میگه تام هاردی ... (sm1)
همه رفتن کسى دور و برم نيس(sm50)
درون کوچه های شهر ما پاییز طولانی ست ... (sm50)
دلم برات تنگ شده
چشام چه بی رنگ شده ... (sm50)
تن سردم دیگه جایی واسه خفتن نداره (sm172)
(sm50)
توام بیداری ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد علیزاده
واقعا اینا گند زدن به موسیقی ایران با این اعتماد به نفس کاذب (sm3)
(sm74)
عاولی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام مردی با شنیدن صدای هایده به مخاطره جنسی می افته ؟ (sm2) اگرم بیافته دیگه اسمش مرد نیست (sm2)
بنر علیزاده (sm120) چشاش بُز داره (sm2)(sm2)
بنر استیج (sm120)
عاشقتم (sm2)(sm2)
بنر همایون (sm120)
هوا چقدر عاولیه (sm2)(sm2)
(sm2)
دم صبح هنوز صبحانه نخورده میاد پست میده اسی .. (sm2)
تف چقد خوب بازی کردیم باس میبردیم سیتی بیچاره (sm2)
(sm2)هر ماشینی از کنارت رد میشه حامد همایونه
(sm2)