(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)
(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)
ITN Family HD و Pen بزودی بر روی ماهواره هاتبرد یا یوتلست (تا یک ماه آینده)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
(sm50)
ساایت فقط واسه من باز نمی شه هی چند روز ی بار ؟ (sm54)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
سلام . خوبی
چقدر آیدی عوض می کنی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی جان قربانت خوبم خودت چطوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق با شماست این دیگه آخریش بود (sm25)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
آهای آهای یکی بیاد یه شعر تازه تر بگه...(sm50)
(sm50)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
(sm50)
(sm142)
- (sm50)
ببین در خود گرفتارم (sm50)
(sm50)
خسته ام (sm50)
نفسم در نمیاد به چشم خواب نمیاد (sm50)
(sm50)
جالبه واسه جمشید علیمراد تاپیک زدین . محمد علی کشاورز چرا نزدین . (sm172)
پدر سالار از بچگی تا الان هنوزم هر وقت سکانس هاشو می بینم احساس بزرگی و پدر بودنشو به مخاطب القا میده . (sm50)
(sm50)
(sm50)...
چشمهای گیسگلابتون چیزی بجز شب نمیدید هوا نبود نفس نبود قصه به آخر نرسید
(sm50)
سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه(sm10)
سلام صادق چند وقتی نبودی نگرانت شدیم کرنا مرنا که نگرفتی(sm77)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان خوبی؟ چه خبرا؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گرفته باشم هم نمیدونم(sm37)
- (sm50)
(sm50)
سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین دو تا کنسرت داره فرخزاد که یکیش دی وی دی داره . اونو دارم . کاورشم اینه .
قبلا هم گذاشتم تاپیک پاک شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه هست که اون اجرای بهتری هم هست و چند تا از خواننده ها مثل فرشته و مهستی و معین و فتانه هم اجرا دارن . مثل شو میخک نقره ای تقریبا .
که توی تاپیک درخواستم کردم . کسی نداره . لینک یوتیوب هست ولی کیفیت آن چنانی نداره .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو اجرا هم مال لندن هست
خواهش . اول نشناختمت . امشب انلاین شدم دیدم بابک .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)... بی صدا مردیم
چه زخم روزمره ای ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین آهنگا رو گوشیدی؟
نظرت رو راجع به هر کدوم بگو ... مرسی (sm93)
فعلا چون انداختمشون تو فولدر اهنگا به دوتاش رسیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسویه که عالی بود همه چیش(sm19)
اون مالاخیم رو زیاد حال نکردم... کلا اهنگ فقط دوپس دوپس باشه سر درد میگیرم.. حال نمیکنم(sm25)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند سالی بود فرانسوی چیزی گوش نکرده بودم یک ساله با این آشنا شدم با همون آهنگ دوزبانه ای که با استینگ خوندنتو یوتیوب هم رفتم دیدم بیشتر آهنگاش پربازدید و هیته (sm66)
..
آخه تمپوش هم چون بالاست کلا سبک سایکدلیک ترنس چیزی نیست که همه خوششون بیاد ولی چون این گروهشون زیرشاخه ای که کار میکنن اکثرا ملودیکه گفتم شاید دوست داشته باشی
کلا تو کار موزیک بین المللی هستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس بدم نمیاد... مخصوصا کلام هم داشته باشه ولی اینکه از اول تا اخر بدون کلام هی دوپس دوپس بدون سازای خاصی.. حال نمیکنم(sm120)