سلام . اقا امکان داره فردا البوم بیاد ؟ فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . اقا امکان داره فردا البوم بیاد ؟ فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو هیچ ربطی نداره من در مورد چه کسی حرف میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حواست به حرف زدنت باشه پاتو هم از گلیمت درازتر نکن
������������������������������نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها وارد حاشیه نشید...شدید ترین انتقادها را کنید ولی وارد حاشیه نشید.
دوستان همتونو دعوت به آرامش میکنم..ایشالا یه شنبه ی رویایی در پیشه
فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود
کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیاریدنقل قول:
من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.نقل قول:
خب دیگه اینم مقصر خود احمدی هست دیگه . نمیشه خورده گرفت به بنیامین که !!! میخواست کار نکنه . ولی وقتی کار میکنه باید قوی باشه و همون آدم گل یاس باشه و در همون حد بنویسه . تک و توک کار خوبم داشتن این سال ها ولی اینا هم تو همون سطح نبودن . و اینکه میگید ضعیفم شده باشن برا شادمهر خوب میسازن هم باز به نظرم مشخص نیست . هیچ ضمانتی وجود نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چرا میزنی :)))) شما رو نمیگم . کلا این بحث همیشه بوده دیگه خودتونم دیدید . میگن با قدیمیا کار کن همیشه . به نظر من لاری پور هم الان اگه پایین تر از اینا نباشه بالاتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بیشتر از شادمهر به امیرفرشباف علاقه داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]