(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
در خانه جهد مهلت ندهد
او بس نکند پس من چه کنم ... (sm172)
(sm50)
الان که به شدت زیاد (sm118) ... یه مقاطعی از دوران زندگی فقط خارجی گوش میدادم و از ایرانی تو پلی لیستم خبری نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس با کلام مخصوصا با خواننده زن را برای همین تو این چند ساله رونق دادن دیگه برای اینکه کسایی که اهل موزیک خالی نبودن بتونن با این مدل سبک هم ارتباط بگیرن اما خب ترنس خالص اصولا باید بی کلام باشه و از قدیم و اوایل ایجادش هم با این فرم شکل گرفته (sm120)
نخواستیم (sm35)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر خودم هم به بی کلام نزدیکه (sm70) موسیقی بی کلام یه چیز دیگست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بی کلام نه اینکه بدم بیاد..اما معمولا دیگه تهش 5.6 بار گوش بدم تمومه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آهان میفهمم منظورتُ .. البته تو مشکلت با ترنس بی کلامه وگرنه سبک های دیگه بی کلام اکثرا بدشون نمیاد
برای خودمم ترنس بی کلام اگر ملودیک باشه جذابیت داره وًاِلا خیلی آهنگای ترنس هست که تنظیماش ملودیک نیست و خلاقیت خاصی نداره توش و ریتمشم یکنواخته من از این دسته کارها معمولا خوشم نمیاد چون به درد گوش کردن تو خونه یا ماشین اصلا نمیخوره و بعضا به درد کلاب و دیسکو میخوره که ما اینجا نداریم (sm120)
از اونایی هستی که خوراکت فقط هد زدنه(sm2)نقل قول:
سلام (sm50)
سلام هادی جان خوبی؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان چطورین؟(sm128)با کرونا چه میکنین(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت خوب که نیستیم . قابل تحملیم . تو چه خبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. فعلا که هیچ . خونه ام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام حسین جان قربانت فعلا داریم مدارا میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن هیچکس خوب نیست فقط الکی صبح رو شب میکنیم و شب رو به صبح میرسونیم. تا اینکه باطری قلبمون تموم بشه.نقل قول:
یه کم امیدوار باش(sm50) . آدم به امید زنده ست وگرنه این عمر ***.ی تموم میشه یه روز . چه خوبه که امید داشته باشیم (sm59). خداوندا امیدو از ما رها نکن . ما رو با امید خفه کن . (sm98) منم ای 12 سالی میشه امید بستم الکی (sm51)نقل قول:
حتی چیز خودمم فتح نکردم . انقد امیدوار میشم تا یه روز بمیرم خلاص .(sm2) یه موجود اضافی که فضا اشغال می کنه و اکسیژن می گیره منم . البته زیادیم به لطف آقایون و آقازاده ها (sm3)
گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم ... (sm50)(sm172)
سلام و وقت بخیر
به دادم برس ،
بهترین نارفیق ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
دیگه یه آهنگی بگیرتمون کل بدن را تکون میدیم
(sm2)نقل قول:
دولِت.. ببخشید دلت شاد(sm2)(sm19)
نقل قول:
(sm14)
مرسی به همچنین ..(sm46)(sm137)
اینو دانلود کن چون دهه شصتی هستی حتما تو تلویزیون قبلا شنیدیش ولی فکر نکنم رو هارت داشته باشی
آهنگ بی کلام خواب از بهترین ساخته های ناصر چشم آذر (sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس منو بردی به سال های 40-42(sm2)نقل قول:
اگه اشتباه نکنم همیشه قبل اذان و دعا یا وقتای استراحت تا برنامه ای شروع بشه اینو میذاشت تی وی(sm120)
دمت گرم شدیدا نوستالژی بود(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
هه تنظیمش که خیلی مدرنه به اون موقع ها نمیخوره باو (sm2)
ها فکر کنم ...
قابلی نداشت مخلصم حسین جون (sm13)(sm200)
آرزو می کنن همه کاشکی بارون بزنه ،
پس چرا بارونی می پوشن ... (sm172)
تنظیمش که عالیه.. منظورم از نظر زمانی تو ذهن من بود(sm120)نقل قول:
چاکرم(sm19)
باران عشق یکی از قشنگترین کارهای ناصر چشم آذرنقل قول:
البوم باران عشق
سلام بچه ها جونم
یه آهنگ به ظاهر قدیمی! دارم:
هرچی سرچ کردم و گشتم اسمشو پیدا نمیکنم، ورژنای دیگشو پیدا کردم ولی اینو نه
اگر کسی میدونه اسم خوانندش چیه بگه
ممنون
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
آها از اون لحاظ (sm17)نقل قول:
عزیزی داداش ..(sm127)
همین طوره قاسم جان (sm200)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm45)
(sm50)
گریه ی شام و سحر شکر که ضایع نگشت ،
فطره باران ما گوهر یک دانه شد ...(sm172)
(sm178)
چرا این روزا همه خواننده ها اصرار دارن موزیک مزخرف بدن بیرون(sm3)
چون شعرها دیگه ته کشیده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غربت آن است که که یاران ببرندت از یاد ... (sm172)