حوصله نداشتم همه رو بخونم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال
نمایش نسخه قابل چاپ
حوصله نداشتم همه رو بخونم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانہ سکــ.سي رسول و خانم منشی
.
.
......اون روز که میخواست نامه رو بده به خانم منشی
خییییلی اتفاقی دستش خورد به دست خانم منشی ،
اومد خونه 16بار جـــ.غ زد!
(sm3) صداشو گوش میدم دیگه اصلا حالم بهم میخوره .......... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که فوت شد حالا خدا رحمت کنه فیلم مراسم تشیع جنازه شو دیدم مردم آهنگاشو تو ماشین میزاشتن اون وسط داشتن باهاش همخونی میکردن (sm25)(sm3)
بعدم گفتم آخه این چیه دیگ بابا مگه کی مرده ؟ خب تو همین خراب شده خیلی از هنرمندا بودن که مُردن انقد الکی شلوغ نکرده بودن تازه هنرمندایی که واقعا هنرمند بودن هر کدوم حداقل 20 سال تو همین عرصه بزرگ شدند
شرم بر من اگر حریم تو... پیش چشمان من شکسته شود
(sm30)(sm30)(sm30) رسول بدو بیا که آمارت در رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم یکم لالا (sm27)
اخی......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسیدی ملت شخصیتتو فهمیدن؟(sm2)
خوش بخوابی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب چارتار ببینی