تو تهران زد هوایی دارن میزنن شیئی ناشناس تو آسمون تهران رویت شده پدافندهای هوای دارن تیر اندازی میکنن.
بزنید خودشه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو تهران زد هوایی دارن میزنن شیئی ناشناس تو آسمون تهران رویت شده پدافندهای هوای دارن تیر اندازی میکنن.
بزنید خودشه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عکس | گشتزنی جتهای نیروی هوایی در پی شلیکهای پیاپی ضدهواییها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من جه کرد دیده ی معشوقه باز من ...(sm50)
روایتهای مختلف از شلیک به سمت یک پهپاد در آسمان تهران/ریزپرنده فرار کرده یا منهدم شده است؟
الکی شلوغش کردن هیچی نبود.
الکی تیر زدن چیزی نبود که.
مست است یار و یاد حریفان نمیکند ... (sm81)
زاهد چو از نماز تو کاری نمی رود
هم گریه شبانه و هم مستی شبانه و راز و نیاز من ... (sm50)
رپ مشهدی ...
پام شکسته هیچ جا نمتونم برم هیچ گار نمتونم بکنم اعصابم کیریه
بگیر به دستت بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
همون کارم نمیشه کرد بوقرعاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی اومده به ذهنم از وقتی دیدمش
نمیدونم کدومتون یادتونه یه فیلم تلویزیونی بود شهاب حسینی بود بعد نقش زنش یه دختری بود عین همین صدا قیافش حرکاتش من فک میکنم اونه !
یه سکانسی که بگم اگر دیده باشین یادتون میفته یه شب شهاب با زنش بیرون رفته بودن بعد تو خیابون همینجوری که دارن راه میرن شهاب با چوب میفته به جون یه ماشین پژو 405 داغونش میکنه به زنش میگه برای هیجان ! بعد دستگیر میشه میره پلیس اونجا معلوم میشه ماشین خودش بوده زنش خبر نداشته
خوابیده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی جز من نمیتونه تورو عاشق کنه
برگرد ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم نیستی نگرانت شدم (sm70)
(sm2)بیاین
(sm30)
(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اون دکتره هم که که میگه به شیرم دکتر خطره (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتادم رو زمین حالا بیا ببین ... (sm2)
خیلی شدید منتظر اومدن فیلم وارونگی تشریف دارم ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده مان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بیشتر به خاطر بازی علیرضا آقاخانی دوست دارم ببینمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ریده مان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار داد 15 ساله محسن رجب پور با حامد همایون (sm2) 15 سال موسیقی به گوه کشیده میشه
ممنونم از نقد بسیار مفیدی که داشتید ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف اون 5تومنی که بابت این پول دادم و مهم تر از اون 2ساعتی که وقتمو پاش تو سینما هدر کردم(sm2)نقل قول:
حالا دیدی فراستی اشتباه نمیگه در مورد سینمای ایران (sm120)نقل قول:
The Machinist ... (sm50)
ها والا(sm2)نقل قول:
عالی(sm120)نقل قول:
(sm50)
امنیت یعنی اینکه صدای ضد هوایی برات عجیب باشه
دنیای امروز دنیای موشک و ضد هوایی نیست..
با اون شی نورانی صحبت میکردید،خودش میرفت
(برای شادی روح اون مرحوم فاتحه مع الصلوات)
حامد همایون چه خز میخونه (sm39)
خیلی خوب و جالب یود ...نقل قول:
اونی که تو میگی فرشته سربندیه فیلمه هم دقیقا یادمه بابای شهاب زده دامادشونو کشته بعد شهاب گردن میگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا شبیه نیست این استیجیه خیلی بهتره