نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)(sm102)(sm102)(sm102)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)(sm102)(sm102)(sm102)
پس گوجه ای دوست داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این عنقلاب چی خورده که چهل ساله داره میرینه(sm2)
اشتباه گفتی باید بگی ریدم تو این عنقلاب(sm70)(sm155)نقل قول:
اون که صد در صد ولی اونی که قهوه ای شده ماهاییم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صادق جان مثل اینکه تو ام دلت گونی میخواد(sm25)(sm59)(sm2)(sm70)(sm120)(sm128)( sm51)نقل قول:
(sm10)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میخوام بی زحمت رنگش مشکی باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خواننده رو می شناسید (sm70)
این بود زندگی ... (sm172)
(sm50)
خسته ام از...(sm50)
حاج صادق چونی چه خبر(sm2)
دسته تبر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟(sm134)
نه کیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما مریم پاییزی می خونه (sm9)نقل قول:
بچه ها ترک سلام آخر احسان خواجه امیری رو با کیفیت ویو یا فلک دارید؟
آها آره آهنگاشو شنیدم پ چرا این شکلی شده؟ واسه محرم میخواد نوحه بخونه مشکی هم پوشیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
(sm172)
سلام خوبی بابک .
می خام قسمتی از آهنگ رو کات کنم و نمی خوام یهو قطع بشه
یه آموزش بهم میدی چطور افکت بدم که نرم تموم بشه . منظورم اینه یهو صدا کم بشه و تموم .
اول و اخر اهنگ . دقیق باشه ممنون . یه کار دیگه هم داشتم باهات (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دمت گرم .
فقط یه چیزی می خام مطمئن بشم .
اگه تایم آهنگت 1 دقیقه باشه بعد از ثانیه 55 بخوای 5 ثانیه آخرش fade بشه باید حتما آبی سلکت باشه دیگه ؟
بعد این کات کردن آهنگ چرا برعکسه
اون جایی که سلکت می کنی تو اون ریل پایین ( قسمتی که می خام کات کنم آبی رنگ میشه )
کات میزنم سیو میزنم می بینم همش هست اون تیکه ای که می خاستم نیست (sm59)
آهسته رد شو از این ثانیه ... (sm50)
(sm100)
(sm77)
(sm50) دیگه انتهایی وجود نداره... پایان همینجاست!
(sm50)(sm77)
پایان در ابتداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها
بهترین نرم افزار تبدیل آهنگ چیه؟
از روی سی دی میخام به ام پی تری تبدیل کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط bardia2020 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm163)
نقل قول:
(sm59)(sm19)
(sm120)نقل قول:
سلام . ممنون .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه ای از احمد شاملو رو کات کردم . می خام با یه موزیک لایت ادغام کنم (sm50)
اگه حالشو داشتی سر فرصت بهم توضیح بده .
آپشن زیادی داره فکر کنم بشه . من با پریمایر این کارو کردم . خوبم هست میشه صدای موزیکم کم تر کرد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط eocn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با گلد ویو می خاستم این کارو با همون کات و fade out انجام بدم دردسرشم کمتر بشه .
به هر حال مرسی ازت (sm127) این قلبم به بهونه خیلی از شبا که این جا بودیم .
برای باور بودن جایی باید باشه باید (sm88)
تو نیستی آبم گِلیه ،
تمومِ آفتابم گِلیه
بیداری این روزا خوابِ تلخیه ،
نیستی تموم خوابم گِلیه
کودکیِ نابم گِلی ،
دستای سابیده به تابم گِلی
نفسمو راحت می دزدن اما ،
نیستی صدای هاپ هاپَم گِلیه ... (sm50)