درد اینا رو من میدونم میخوان صدای طرفدار به گوش شادمهر نرسه
نمایش نسخه قابل چاپ
درد اینا رو من میدونم میخوان صدای طرفدار به گوش شادمهر نرسه
دوستان عزیز من از اینجا میرم چون وقت اینو دیگه ندارگ.لطفا حرف این آدمای تازه به دوران رسیده ی بیسواد معرکه گیر رو گوش ندین.بدون ذهنیت سراغ آلبوم برین و ازش لذت ببرین.باز هم تاکید میکنم هیچکس به غیر از تیم این آلبوم،آلبومو نشنیده و هرکس ادعا میکنه دروغ میگه.مراقب خودتون و زیبایی هاتون باشین.من مطمئنم که از نتیجه ی آلبوم راضی خواهید بود.لطفا کام خودتونو با حرفهای بی اساس یه مشت آدم سودجو خراب نکنین.این لحظه ها هر از چندسالی تکرار میشن.پس قدرشو بدونین
از شنیدنتون لذت ببرید.مرسی از همراهیتون.
آخه بدبخت ما که خیلی قبل از تو ارتباط داشتیم بدبخت ... رستوران مسترو بورلی ... نزار بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تازه به دوران رسیده فک کردین میتونین با شادمهر گنده بشین نه آقانه
ببین با این همه اینستاگرام و تلگرام یه فروم چه جور باعث سوزش اقایون شده
که یه نفر رو فرستادن درشو تخته کنه(sm2)
دوست عزیز خیلی دوپهلو حرف میزنی یعنی تو تو تیم ایشونی (منظورم امیرفرشبافه)؟ کدومشونی ؟ خودشی یا یکی دیگه از عوامل آلبومی؟ ؟ چرا واضح حرف نمیزنی؟ چون خیلی هاشونو از نزدیک میشناسم و شاید تورو هم بشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا فرار میکنی ینی ببخشید تشریف میبرید ! پیک نزدی ینی ببخشید چایی نخوردی کهنقل قول:
به اون لمپن رئیست هم بگو بهنود سلامت رسوند خودش میرینه ینی ببخشید متوجه میشه اسم منم بیار عکس العملشو بیا بگو باشه بابا جان(sm70)
خیلی بی اصل و نسب تر و بی همه چیز تر از اینحرفایی که بخوای از اسم شادمهر نون بخوری.گورتو از اینجا و هرجایی که اسمی از شادمهر باشه گم کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک باران خانه ماست و جای نوچه لمپن ها نیست پس شما گورتان را گم کنید و دهن بنده را باز نکنیدنقل قول:
به آقا لمپنه رئیست کماکان سلام برسون
تا وقتی که افراد انگلی مثل تو وجود داشته باشن این موسیقی روی خوش نمیبینه.متاسفم واسه اسم بزرگ شادمهر که افراد کثیفی مثل تو یا مشهدسری یا امثال اون زیر سایش به هرزگی میپردازن.البته مشهدسری خیلی گنده تر از تو بود نباید با تو مقایسش کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی حالا که میبینید قدرت فروم خوبه
اون فروم نسل شادمهر رو راه بندازین
خودمم عضو هستم از خیلی سال پیش
اگه بکابشو دارین تا یوزرمو بگم(sm120)