[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم که کار درست باشه زود زیر نویس میشه (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم که کار درست باشه زود زیر نویس میشه (sm118)
خبر دارین مهدی ارشد چیکار کرد ؟
مهدی ارشد دیگه کیه باووووو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود نیس ؟؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی از بلشوئهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا به مادر جان بگیم دختر (sm120)
اچ دی ریپه دان نکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پالت پلی
نا امید شدم (sm120)
جیزه شدم (sm120)
بریم دنبال زندگی (sm27)
عصر بهاری خوش (sm10)
کیه چیکاره هستش باووونقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشرویه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدر مطلقو میگه
اهاااااااا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش اختصاصی از مویک باران
(sm10)تقدیم به سجاد خوشگله
95 درصد کسایی که یغما تو اینستاگرام فالوشون میکنه در و دافن . اون 5 درصدم بازیگرای مردن
ناتالی پورتمن برنده اسکار بهترین بازیگر زن سال ۲۰۱۱، قرار است در یک فیلم زندگینامهای در مورد ژاکلین کندی، نقش همسر رییس جمهور آمریکا در دهه شصت میلادی را بازی کند.
الان تو جزء کدوماشی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو فالو نمیکنه ، منم که میکنمش (sm70)نقل قول:
(sm120)به شاهنشاهِ ما هم می کشه یحتملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم میگی فالوش میکنن !! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چقد طبیعی رفتار میکنه انگار اصن نمیشناسش
دیشب عکستونو تو اینستا دیدم . جدا از شوخی خیلی بهم میاین (sm10)چه ستی هم پوشیدین (sm120)
(sm120)اشترم ترک لیست فارسی نداری بذاری بزنیم جاش
(sm2)
حتی میون دلخوری دوباره باز منو ببوس(sm10)
این البومشون غم بیشتری داره
سبکشون چیه ؟ من دانلود کنم ایا ؟؟
تو راحت باشنقل قول:
(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که راحتم پرسیدم سبکش چیه ؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm93) (sm155)نقل قول:
Run All Night 2015 (sm50)
(sm2)کل فیلمایی که این مهدی ترکه تو عمرش دیده همین سبکاس جان ویک و ران ال نایت
زر نزن لاشی من بیشتر اکشن علمی دوس دارم فیلمای دیگه هم تو سبک دیگه هم می بینم مث فیلم های نولان و غیره بهت گفتم که فیلمای عرفانی هم بیشتر می بینم مث فیلم لوسینقل قول:
لیام نیسون(sm50)
با همدیگه انشالله (sm120)نقل قول:
آلبوم پالت بیشتر شهر من میخند بود تا شهر من بخند (sm120)
مث شتر میگفتی بیشتر تأثیر گذار بود (sm2)نقل قول:
شتر برند خودته ، هر کسی نمیتونه ازش استفاده کنه که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]