(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
Yalda Abbasi - Lê Yarê (sm50)
محسن یگانه عین دختر ترشیده ها ابروهاشو کمونی برمیداره (sm14)(sm14)
ولی وسطشو دست نمیزنه.... از بس که نجیبه : ))))))))
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)مو کوتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
آلبوم پالت خوب بود
مرسی امیر
فقط ترک لیستش هنوز درست نشده؟
من ظهر دانلود کردم، همه ش قاطیه
(sm77)وات د فاک 18 تومن !
تو سرصدای این شهر بدون مرز
آروم و بی صدا باید میومدی
حتی یه ثانیه باید میومدی (sm81)
امیر مشکل اینه که سوای اسم مثلا لیلی واسه من ترک 6 اما اینجا که گذاشتی میشه ترک 7، کدوم ترتیب بندی درسته؟
رای همه فدای اخم عاقا
ریدن با این ترک لیست روف اف تهران شده سال تا سال !
ولی آلبومش خیلی خوبه
همین که گذاشته درسته (sm1)
عجب وضعی شده
(sm120)تا قبل این من فقط برای سینا حجازی و فریدون گفتم خوب بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سقوط من در خودمه>>>>>>>>(sm81)
(sm50)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونم که تقصیر شما نیست امیر خان
الآن یعنی درسته همه چی؟
ممنون عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یاد تو هر جا که هستم با منه.....f
ما به پسرامون یا دادیم مرد هیچوقت گریه نمیکنه، ولی اشتباه کردیم شما به پسراتون یاد بدین یه مرد هیچوقت اشک یه زن و در نمیاره(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مي
رق
صد زندگي (sm118)
امشب گیم اف فرونس میاد ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2شنبه(sm50)
The box(sm178)
(sm2)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی اینو میشناسه؟ اسم بازیگر یا 1 فیلم؟
امير اين تراكه پالت كدومه كه نذاشته بودي
كيوني شديم رفت (sm1)
مهران رجبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد كيفيتش انگار فرق كردهنقل قول:
تراك تا صبح فردا تو آلبوم ِ صبحي 10 مگه. ايني كه الآن دان كردم 13 مگ بود (sm77)
آها (sm120)
چه دبل سیوی کرد استوراری (sm77)
right click --- search google for this image -----------> brannon zegersنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]