مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطور پلی شد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطور پلی شد (sm50)
تایید داداش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قلبه من یه امپراطوره......تسلیم میشه چونکه مجبوره
برو نباید ماله من باشی.....خواهش نکردم این یه دستوره(sm50)
نقل قول:
(sm54) خط اول قضیش چیه ؟ (sm2)
امپراطور و مسافر پاییزی خییییییییییلی خوبن (sm81)
یهو مینوشتم قابلمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم سریع تایپ کنم برم به یه کاری برسم اینجوری شد(sm2)
زمستونم شدید دوست دارم.البته کلا همه ترکاشو دوست دارم.هم البوما هم سینگلا.پسره خوش سلیقه ایه
اگه تایید داداش منظورته که داستانش طولانیه(sm2)
نقل قول:
اون بنده خدا رو چرا تگش کردی ؟؟ (sm2) هنوز بیخیالش نشدی ؟ (sm2)
فردا میخواد کل آلبوم رو آنالیز تخصصی کنه (sm30)
نه ترو خدا هواییش نکنید بیاد اینجا انالیز کنه(sm2)نقل قول:
خودکشی میکنم(sm2)
نقل قول:
اولین ترک رو که گوش بده میگه کاوره (sm2)
و بو میاد(sm2)نقل قول:
اخرین ساعاته انتظار(sm81)