مایکروسافت اج چرا اینجوریه خط میندازه روی صفحه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مایکروسافت اج چرا اینجوریه خط میندازه روی صفحه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا همینجوره یا فقط باران اینجوریه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه Ctrl+F5 بزن ببین درست نمیشه ؟
یه مشکل دیگه هم هست روش پیشنهادی واسه اکتیو کردن میگه باید آپگرید کنی یه ساعت طول کشید بعد دیگه ویندوز بالا نیومد . ضمنا از پی سی دانلود گرفتم ویندوز رو فرق که نمیکنه ، ها ؟ همه جا همینجوره . اول فک کردم بخاطر گرافیکه آپدیت کردم بازم درست نشد
نمیدونم من رو بیلد 10240 RTM Pro تست کردم بدون مشکل اکتیو شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت از ویندوز 8.1 به 10 رایگانه دیگه، نه؟ (sm169)
اره اگر ویندوزت اورجیناله اینکارو بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های xbox رو میتونه اجرا کنه؟(sm77)
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز اورجینال هم نباشه با همین برنامه های کرکی هم اکتیو شده باشه میتونی راحت آپگرید کنی چون تا 1 سال کلاً ویندوز 10 واسه کسایی که وین 7, 8, 8.1 دارند رایگانه حالا چه کرکی چه اورجینال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز خوده منم کرکی هستش الان یکی 2 ماه پیغام رزرو اومده و رزروش هم کردم (sm132)
به شرطی که اکس باکس داشته باشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات بیشتر : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کسایی که ویندوز 7, 8, 8.1 نسخه Enterprise دارند نمیتونن آپگرید کنند و باید با همون روش معمول ویندوز 10 رو نصب کنند!
داداش اگه مثلا من که ویندوز 8.1 دارم درایو ویندوز رو فرمت کنم و از اول ویندوز 10 نصب کنم تا 1 سال رایگانه یا حتما باید آپگرید شده باشه؟