معنی اوازم این بود ته بن بست داد کشیدن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معنی اوازم این بود ته بن بست داد کشیدن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بگم تغییر هیچ جا یک شبه جواب نداده ، رای ندادم هیچ وقت به نفع مردم نبوده #تاریخ
برادرم شما بن بستش نکنید، ما داریم آزاد راهش میکنم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بگذار 4 تا هواپیما بیاد این همه زاگرس حادثه نداشته باشه !!
و
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسای که رای نمی دن یکم به فکر آدم هایی که ضعیف تر هستن باشن اونایی که دستشون به جایی بند نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رای خواهم داد
من نظرم به رای ندادن چون هر رای نشانه تایید مشروعیت این نظام محسوب میشه
که حاکمای نظامم نظرشون دقیقن همینه که مردم هرجور شده بیان پای صندوق رای برای اثبات قدرت خودشون
ولی دوره قبلم واسه روحانی تبلیغ کردم این دورم همینطور.رای ندادنم به خاطر 88 که میترسم بازم رای رو نادیده بگیرن
کسایی که به رییسی رای میدن یا حتی قالیباف دو تا نشونه داره که اینکه یا واقعن ناآگاهن یا شستشوی مغزی دادنشون
کسایی که به اینجور ادما رای میدن به عقلشون باید شک کرد
دوست گلم نترس با رای ندادنت راحت رییسی یا قالیباف رییس جمهور می شه و کار به اونجا ها نمی رسه به قولی من رای میدهم تو رای نمی دهی او رای میاوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Majiid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر شیطون کن بیا رایتو بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)