میخاستمت اما نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی بمونی عاشقت نمیشم
نمایش نسخه قابل چاپ
میخاستمت اما نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی بمونی عاشقت نمیشم
من واسه چشمهای نازنین تو یه دیونه ام ........من دوستت دارم ولی علتشو نمیدونم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻨﻢ ، ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻳﻦ ﺟﺰﻳﺮه روی زﻣﻴﻦ / ﺗﻮ ﻣﻴﺪونی درد ﻣﻨﻮ ﻏﺮﺑﺖ ﻧـﺸﻴﻦنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميخوام دربه در پيچ و خم اين جاده شمنقل قول:
واسه آتيش همه يه هيزم آماده شم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻨﻢ ، ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﻳﻦ ﺟﺰﻳﺮه روی زﻣﻴﻦ / ﺗﻮ ﻣﻴﺪونی درد ﻣﻨﻮ ﻏﺮﺑﺖ ﻧـﺸﻴﻦ
ﻣﻦ ﻣـﺜﻞ شب های بی ﺳـﺘﺎره ﺳـﺮد و ﺧـﺎﻟﻴﻢ / ﺧﺐ می ﺗﺮﺳﻢ ﺟﺎی ﻋﺸﻖ ﻏﺼﻪ رو ﻳﺎر ﺗﻮ ﻛﻨﻢنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاهی می کنیم ما مگه عاشق ندیدی تونقل قول:
یا شاید دیدیدیو رسواترین عاشق ندیدی تو
یا ما مجنونیمو خونه خرابی عالمی داره
یا عشقت مونده و دست از سر ما بر نمی داره
خداییش فرقیم انگار نداره یا اگه داره
دل رسوای ما بند کرده و بازم گرفتاره.
ایول رائول عشق استادی مثه خودم
فقط عزیز تکراری نذار فدات شم(sm10)
هی بازیگر گریه نکن ما هممون مثل همیم / صبح ها که از خواب پا میشیم نقاب به صورت می زنیمنقل قول:
من خیلی کارهاشو دوست داشتم بچگی ها.نقل قول:
ولی الان تا آلبوم روزهای بی خاطره قبولش دارم.
از اون سال به بعد دیگه آهنگ هاش خیلی سطحی شدند.
تکراری نبود خواستم نظم تاپیک رو درست کنم، چون همزمان شد...
بگذریم توضیحش سخته (sm25)