(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
نه به دیشب نه به الان !!!! (sm2)
(sm70)آلمان اینارو لوله میکنه
(sm70)اونکه برزیل بود
آرژانتینو با این دفاعش پاره می کنه
(sm118)
من کجا خوابم برد ...
رفت واسه 120 خواب رفتم ..
دیوانگی ها گرچه دائم دردسر دارند
دیوانه ها از حال هم امّا خبر دارند
آیینه بانو! تجربه این را نشان داده:
وقتی دعاها واقعی باشند اثر دارند
تنها تو که باشی کنار من دلم قرص است
اصلاً تمام قرص ها جز تو ضرر دارند
آرامش آغوش تو از چشم من انداخت
امنیتی که بیمه های معتبر دارند
«مردی» به این که عشق ده زن بوده باشی نیست
مردان ِ قدرتمند ، تنها «یک نفر» دارند !
ترجیح دادم لحن پُرسوزم بفهماند
کبریت های بی خطر خیلی خطر دارند !
بهتر! فرشته نیستم ، انسانِ بی بالم
چون ساده ترکت می کنند آنان که پَر دارند
می خواهمت دیوانه جان! می خواهمت، ای کاش
نادوستانم از سر ِ تو دست بردارند...
امید صباغ نو
(sm27)
اکبر گمشو دیگه اه باز پشت من پست گذاشت ..
به جای داس شونه توی دستامه (sm50)فقط به فکر گندمزار موهاتم (sm50)
شعر هنجار شکن(sm50)
(sm2)
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 7 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
برفوری/ پایان نگارش کلیات متن توافق نهایی
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۱(sm29)
مرجع : ایران هسته ای
اطلاعات دریافتی از وین نشان دهنده آن است که تیم های ایران و ۱+۵ نگارش کلیات متن توافق جامع را به پایان برده اند.
(sm50)
باز تپشای دل بی پناه
باز تو و من بازم همون نگاه (sm50)(sm81)
حالا همیشه این گرافیست مجمعتون اینجاست یه بارم که ما یه کار ازش می خواستیم غیب شده(sm102)
چه کاری میخوای ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آهنگش میگه از قشر کارگری بابا
از کی تا حالا قشر کارگر 4 میلیون میده رادیو جوان که آهنگشو بذاره تو اسلایدر (sm2)
(sm98)
(sm70)
دولم براش تنگ شده بود !!!! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی به حجم
100 کیلو ریدنه !؟؟!
(sm19)
آقا سلوم برو بچ با مرام
(sm66)(sm19)(sm127)
ارادت الیاسسسسس چطوری حال و احوال خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی باران رو ***** کرد (sm70)
به علیرضا چطوری پسر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پیمون ..خوبم...خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman+n [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا
خخخخ خدمت بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی تو خوبی؟
همتین هنوزم میاد اینجا؟
نــــگا کن بچـــــه های کار چه جور تو آب و آتیـــشـن
توی این روزهای ســـخت کمـک خرج پــدر میــــــشن
من و تو مردمـــی هستیم که گنج از رنج میــسازیم
(sm50)
با حسِ عجیبی با حال غریبی دلم تنگتهپر از عشق و عادت بدون حسادت دلم تنگته
(sm98)
اکبر نداشتیم تو کدومی؟؟