آندو(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
آندو(sm127)
آندرانیک تیموریان : دیدار استقلال - پرسپولیس هیچ وقت دوستانه و تشریفاتی نخواهد بود
هافبک تیم فوتبال استقلال درباره این مسئله که شاید دربی در هفته پایانی تشریفاتی شود، تصریح کرد: در 30 سال گذشته فکر نمیکنم هیچ دربی تشریفاتی شده باشد. ایرانیها احساسی هستند و از این صحبتها زیاد میکنند. دربی هیچوقت دوستانه برگزار نشده و نخواهد شد.
آندرانیک تیموریان پس از تمدید قراردادش با باشگاه استقلال اظهار داشت: در چند جلسه مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال؛ آقایان علی نظریجویباری، کامران صاحبپناه و توفیقی به توافق رسیدیم و اکنون خیلی خوشحالم که در کنار استقلال حضور دارم. امیدوارم بتوانم فصل خیلی خوبی را به همراه استقلال پشت سر بگذارم.
وی با ابراز رضایت از عملکرد باشگاه استقلال در فصل نقلوانتقالات، گفت: استقلال تیم خوبی بسته است و ما در دو جام مدعی هستیم. امیدوارم من هم بتوانم بهترین بازیهای خود را برای تیم استقلال انجام دهم.
هافبک تیم فوتبال استقلال با اعلام اینکه قراردادش با این باشگاه دو ساله است، تصریح کرد: من هم به مانند سایر بازیکنان استقلال قرارداد دو ساله بستهام و خیلی خوشحالم که همچنان در استقلال حضور دارم.
تیموریان در مورد اینکه آیا سقف را رعایت کرده است، خاطرنشان کرد: صددرصد سقف را رعایت کردهایم. علی نظریجویباری (مسئول نقلوانتقالات باشگاه استقلال) در جریان مفاد قرارداد من است و میتوانید توضیحات لازم را از ایشان بخواهید.
وی در مورد پیشنهاداتی که از دیگر تیمها داشته است، عنوان کرد: من از بیشتر تیمهای لیگ برتری پیشنهاد داشتم اما همانطور که قبلاً گفته بودم ابتدا میخواستم با باشگاه قبلی خودم یعنی استقلال مذاکره کنم، چرا که بازیکن این تیم بودم.
من از دوران جوانی برای باشگاه استقلال بازی کردهام و حق طبیعی این باشگاه بود که ابتدا با آنها وارد مذاکره شوم.هافبک تیم فوتبال استقلال درباره اینکه چرا به تیم قطری که خواهانش بود نرفت، گفت: پیشنهاد تیم قطری خیلی خوب بود اما به دلایل شخصی دوست داشتم در ایران بازی کنم.
به خاطر حضور در جام جهانی فصل سختی را پشت سر گذاشته بودم به همین دلیل تصمیم گرفتم که فصل آینده در ایران بازی کنم.تیموریان در خصوص سقف بودجهای که برای استقلال و پرسپولیس و سایر تیمهای لیگ برتری تعیین شده است، تصریح کرد: این سقف را وزارت ورزش و جوانان تعیین کرده و فکر میکنم بودجه تیمهای استقلال و پرسپولیس را کم کردهاند. من بازیکن هستم و نمیتوانم اظهارنظری در این خصوص انجام دهم اما نمیدانم چرا این سقف تنها برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تعیین شده و برای تیمهای دیگر این موضوع لحاظ نشده است.وی در پاسخ به این سؤال که آیا سایر تیمها سقف بودجه را رعایت نمیکنند، گفت: من اطلاعی از سایر تیمها ندارم و تنها در مورد تیم خودم صحبت میکنم.هافبک تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه از سایر تیمها پیشنهاد بالایی داشت و چرا پذیرفت که در استقلال بماند، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم پیشنهادات خیلی خوبی داشتم اما می خواستم در ایران فقط برای استقلال بازی کنم. هیچ فوتبالیستی از پول بدش نمیآید و دوست دارد بهترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران را ببندد اما این بار مسئله پول در میان نبود و به شخصه دوست داشتم در استقلال بازی کنم.تیموریان در خصوص شرایط فعلی تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: امسال تیم خوبی داریم اما بدون شک بازیهای سختی در لیگ پیش خواهیم داشت. امیدوارم بتوانیم بازیهای خوبی را به نمایش بگذاریم و نتایجی بهتر از فصل گذشته کسب کنیم.وی در مورد برگزاری دربی تهران در هفته پایانی لیگ برتر گفت: قرعهکشی دست من نیست. یکبار دربی در هفته هفتم برگزار شد، یکبار در هفته هشتم و حالا در هفته پایانی قرار است این بازی برگزار شود.هافبک تیم فوتبال استقلال درباره این مسئله که شاید دربی در هفته پایانی تشریفاتی شود، تصریح کرد: در 30 سال گذشته فکر نمیکنم هیچ دربی تشریفاتی شده باشد. ایرانیها احساسی هستند و از این صحبتها زیاد میکنند. دربی هیچوقت دوستانه برگزار نشده و نخواهد شد.
ZEFRON?(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZEFRON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال با این تیم قهرمانیم(sm137)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعده بزرگ نظری جویباری: انصاری فرد را استقلالی می کنم!
با تمدید قرارداد آندو تیموریان، می توان گفت علی نظری جویباری در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کرده است و توانسته برای قلعه نویی تیم خوبی ببندد. او که مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال است پس از تمدید قرارداد آندو، وعده داد که کریم انصاری فرد را هم به استقلال می آورد.
نظری در این باره گفت: ما خواهان جذب انصاری فرد هستیم و باید با مدیر برنامههای این بازیکن جلسه بگذاریم. البته مدیر برنامههای این بازیکن در روسیه حضور دارد و در صورتی که بتوانیم با او توافق کنیم یک بازیکن را از لیست خارج خواهیم کرد. من امیدوار به جذب انصاری فرد هستم و اگر خدا بخواهد تلاش میکنم او را هم استقلالی کنم.
تيموريان:خوشحالم که در کنار استقلال حضور دارم
هافبک مليپوش تيم فوتبال استقلال با ابراز خرسندي از تمديد قراردادش با اين باشگاه گفت: نميدانم چرا سقف بودجه تنها براي استقلال و پرسپوليس تعيين شده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آندرانيک تيموريان پس از تمديد قراردادش با باشگاه استقلال اظهار داشت: در چند جلسه مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال؛ آقايان علي نظريجويباري، کامران صاحبپناه و توفيقي به توافق رسيديم و اکنون خيلي خوشحالم که در کنار استقلال حضور دارم. اميدوارم بتوانم فصل خيلي خوبي را به همراه استقلال پشت سر بگذارم.
به نقل از تسنيم، وي با ابراز رضايت از عملکرد باشگاه استقلال در فصل نقلوانتقالات، گفت: استقلال تيم خوبي بسته است و ما در دو جام مدعي هستيم. اميدوارم من هم بتوانم بهترين بازيهاي خود را براي تيم استقلال انجام دهم.
هافبک تيم فوتبال استقلال با اعلام اينکه قراردادش با اين باشگاه دو ساله است، تصريح کرد: من هم به مانند ساير بازيکنان استقلال قرارداد دو ساله بستهام و خيلي خوشحالم که همچنان در استقلال حضور دارم.
تيموريان در مورد اينکه آيا سقف را رعايت کرده است، خاطرنشان کرد: صددرصد سقف را رعايت کردهايم. علي نظريجويباري (مسئول نقلوانتقالات باشگاه استقلال) در جريان مفاد قرارداد من است و ميتوانيد توضيحات لازم را از ايشان بخواهيد.
وي در مورد پيشنهاداتي که از ديگر تيمها داشته است، عنوان کرد: من از بيشتر تيمهاي ليگ برتري پيشنهاد داشتم اما همانطور که قبلاً گفته بودم ابتدا ميخواستم با باشگاه قبلي خودم يعني استقلال مذاکره کنم، چرا که بازيکن اين تيم بودم. من از دوران جواني براي باشگاه استقلال بازي کردهام و حق طبيعي اين باشگاه بود که ابتدا با آنها وارد مذاکره شوم.
هافبک تيم فوتبال استقلال درباره اينکه چرا به تيم قطري که خواهانش بود نرفت، گفت: پيشنهاد تيم قطري خيلي خوب بود اما به دلايل شخصي دوست داشتم در ايران بازي کنم. به خاطر حضور در جام جهاني فصل سختي را پشت سر گذاشته بودم به همين دليل تصميم گرفتم که فصل آينده در ايران بازي کنم.
تيموريان در خصوص سقف بودجهاي که براي استقلال و پرسپوليس و ساير تيمهاي ليگ برتري تعيين شده است، تصريح کرد: اين سقف را وزارت ورزش و جوانان تعيين کرده و فکر ميکنم بودجه تيمهاي استقلال و پرسپوليس را کم کردهاند. من بازيکن هستم و نميتوانم اظهارنظري در اين خصوص انجام دهم اما نميدانم چرا اين سقف تنها براي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تعيين شده و براي تيمهاي ديگر اين موضوع لحاظ نشده است.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا ساير تيمها سقف بودجه را رعايت نميکنند، گفت: من اطلاعي از ساير تيمها ندارم و تنها در مورد تيم خودم صحبت ميکنم.
هافبک تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه از ساير تيمها پيشنهاد بالايي داشت و چرا پذيرفت که در استقلال بماند، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم پيشنهادات خيلي خوبي داشتم اما ميخواستم در ايران فقط براي استقلال بازي کنم. هيچ فوتباليستي از پول بدش نميآيد و دوست دارد بهترين قرارداد تاريخ فوتبال ايران را ببندد اما اين بار مسئله پول در ميان نبود و به شخصه دوست داشتم در استقلال بازي کنم.
تيموريان در خصوص شرايط فعلي تيم فوتبال استقلال عنوان کرد: امسال تيم خوبي داريم اما بدون شک بازيهاي سختي در ليگ پيش خواهيم داشت. اميدوارم بتوانيم بازيهاي خوبي را به نمايش بگذاريم و نتايجي بهتر از فصل گذشته کسب کنيم.
وي در مورد برگزاري دربي تهران در هفته پاياني ليگ برتر گفت: قرعهکشي دست من نيست. يکبار دربي در هفته هفتم برگزار شد، يکبار در هفته هشتم و حالا در هفته پاياني قرار است اين بازي برگزار شود.
هافبک تيم فوتبال استقلال درباره اين مسئله که شايد دربي در هفته پاياني تشريفاتي شود، تصريح کرد: در 30 سال گذشته فکر نميکنم هيچ دربي تشريفاتي شده باشد. ايرانيها احساسي هستند و از اين صحبتها زياد ميکنند. دربي هيچوقت دوستانه برگزار نشده و نخواهد شد.
تيموريان از خيلي از خواستههايش گذشت
معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت:انصافا تيموريان از خيلي از خواستههاي خود گذشت و من از اين بازيکن ممنون هستم.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علي نظري جويباري مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص عقد قرارداد با تيموريان گفت:انصافا تيموريان خيلي از خواستههاي خود گذشت و با ما راه آمد.
وي افزود:به جرات ميگويم که بيشتر از آنکه ما از خواستههاي خود گذشت کنيم تيموريان از خواستههاي خود چشم پوشي کرد و ما از اين بازيکن ممنون هستيم.
معاون ورزشي باشگاه استقلال در خصوص احتمال حضور کريم انصاري فرد در استقلال گفت: ما خواهان جذب اين بازيکن هستيم و بايد با مدير برنامههاي اين بازيکن جلسه بگذاريم. البته مدير برنامههاي اين بازيکن در روسيه حضور دارد و در صورتي که بتوانيم با او توافق کنيم يک بازيکن را از ليست خارج خواهيم کرد. من اميدوار به جذب انصاري فرد هستم و اگر خدا بخواهد تلاش ميکنم او را هم استقلالي کنم.
وي در پاسخ به اين سوال که چه بازيکني از ليست خارج مي شود گفت: اين ديگر در حيطه من نيست و کادر فني در موردش نظر خواهد داد.
وي در خصوص دليل غيبت افشارزاده در جلسه با تيموريان گفت: افشارزاده به شهرستان رفته و در تهران حضور ندارد اما در جريان امور بود.
تیموریان در استقلال ماندنی شد
هافبک ملی پوش استقلال به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، آندرانیک تیموریان بعد از جلسات متعدد با مسولان باشگاه استقلال به آبی پوشان پایتخت پیوست. این بازیکن با حضور در باشگاه استقلال سرانجام به توافق نهایی با مسئولان این تیم دست یافت تا دو سال دیگر در خدمت استقلال باشد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تیم استقلال و تفکراتی که از امیر قلعه نویی سراغ داریم ترکیب احتمالی تیم در فصل پیش رو بصورت زیر خواهد بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای احسان (sm70)
(sm19)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال صدرنشین جدول ادوار لیگ برتر
تیم استقلال تاکنون در تاریخ لیگ برتر 402 بازی انجام داده است و با کسب 719 امتیاز در صدر جدول اداوار لیگ برتر ایستاده است. 198 برد، 126 مساوی و 78 باخت عملکرد استقلال در لیگ برتر بوده است.
تیم سپاهان با 682 امتیاز از 402 بازی نزدیک ترین تعقیب کننده استقلال است و پرسپولیس نیز با 650 امتیاز در رده سوم این جدول قرار دارد. البته از تیم سپاهان 3 امتیاز و از تیم پرسپولیس نیز 7 امتیاز کسر شده که در این آمار مورد توجه قرار گرفته است. با این وضعیت بعید است در حداقل سه چهار فصل آینده تیمی بتواند جایگاه استقلال را در صدر جدول پس بگیرد.
حضور انصاریفرد در استقلال منتفی شد
مدتی است که بحث حضور کریم انصاریفرد در باشگاه استقلال مطرح شده و حتی خبر توافق ضمنی آبیپوشان با این بازیکن هم منتشر شد. حتی با وجود پر شدن سهمیه بازیکنان بزرگسال استقلال پس از تمدید قرارداد تیموریان، اعلام شد که یک بازیکن از فهرست این تیم کنار گذشته میشود تا راه آبیپوش شدن کریم انصاریفرد باز شود اما با اعلام مدیرعامل باشگاه استقلال این موضوع منتفی شد.
مسئولان باشگاه استقلال نمیخواهند برای جذب انصاریفرد بازیکنی را از لیست خود کنار بگذارند و به همین خاطر در صدد جذب یک بازیکن خارجی هستند.
بهرام افشارزاده این خبر را اعلام کرد.
تمرينات استقلال از يکشنبه شروع ميشود
تيم فوتبال استقلال از روز يکشنبه تمرينات خود را از سر خواهد گرفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، شاگردان امير قلعه نويي که به مدت 10 روز در شهر استانبول ترکيه حاضر بودند و اردوي آماده سازي خودشان را براي حضوري قدرتمند در رقابت هاي ليگ برتر پشت سرگذاشتند با پرواز ساعت 22:30 اين کشور را به مقصد ايران ترک کردند.
در اين اردو جدا از تمرينات بدنسازي و تاکتيکي، استقلالي ها دو بازي تدارکاتي با تيم بورسا اسپو ترکيه و USM الجر الجزيره برگزار کردند و به اهداف فني کادرفني اين تيم نزديک شدند.
آبي پوشان پايتخت روز شنبه با صلاحديد کادرفني تمرين نمي کنند و تمرينات اين تيم از روز يکشنبه آغاز خواهد شد.
افشارزاده: تيم خوبي را جمع کرديم
مديرعامل استقلال با اعلام رضايت از وضعيت فعلي تيمش ميگويد، در رعايت سقف بودجه توجه و دقت لازم را داشته است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرام افشارزاده درباره تمديد قرارداد تيموريان با استقلال براي فصل پيش رو گفت: ما جلسات متعددي داشتيم تا اين بازيکن را راضي به ماندن بکنيم و تمايل زيادي به حضور تيموريان در استقلال داشتيم. از ايشان هم تشکر مي کنم که قبول کردند در استقلال بمانند. البته جا دارد من از طريق شما از همه بازيکناني که اين فصل با ما کنار آمدند و به توافق رسيدند تشکر کنم. همه بازيکنان ما از خودگذشتگي کردند و با ما توافق کردند که سال بعد هم در استقلال باشند.
به گزارش ايسنا، او در واکنش به برخي اظهارات مبني بر اينکه استقلال سقف بودجهاش را رعايت نکرده است، بيان کرد: اصلا اين صحبت صحيح نيست. ما کاملا در رعايت سقف بودجه توجه و دقت داشتيم. اصلا آقاي نظري جويباري يکي از کارهاي خوبش همين بود که به اين مسئله توجه داشت و با بازيکنان توافق مي کرد. متاسفانه از اين شايعات بي اساس هميشه دور و بر ما وجود دارد.
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که چه شد جذب انصاريفرد از دستور کار باشگاه استقلال خارج شد، اظهار کرد: حضور اين بازيکن تقريبا در استقلال منتفي است. انصاريفرد از چند تيم پيشنهاد دارد که مذاکرات خوبي هم با آنها داشته است و خيلي بعيد است در تيم ما حاضر شود.
او در پاسخ به اين سوال که آيا تيمش در جام شهدا شرکت ميکند، گفت: بله، ما حتما در اين جام شرکت مي کنيم. ما تعهد دادهايم و به آن پايبند هستيم. اين ديدارها از سويي ديگر مي تواند به لحاظ فني به تيم جهت آماده سازي بيشتر کمک کند.
افشارزاده در پايان با ابراز خرسندي از وضعيت تيمش افزود: به شخصه از وضعيت تيم خيلي راضي هستم. نظري جويباري فعاليت خوبي داشتند و از زحماتشان تشکر مي کنم که تيم خوبي را جمع کردند. تيممان هم احتمالا از يکشنبه تمريناتش را در تهران ادامه ميدهد و اميدوارم که فصل خوبي را براي هواداران رقم بزنيم.
استقلال بدون قلعهنويي به تهران بازگشت
تيم فوتبال استقلال پس از برپايي اردوي در ترکيه بامداد امروز به تهران بازگشت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تيم فوتبال استقلال که از 17 تيرماه در ترکيه اردو زده بود، پس از برگزاري دو بازي دوستانه بامداد امروز (شنبه) به تهران بازگشت.
کاروان آبيها بدون امير قلعه نويي وارد فرودگاه امام خميني(ره) شد. قلعه نويي که يک روز ديرتر از تيم استقلال راهي ترکيه شده بود، بامداد جمعه به تهران بازگشته بود.
استقلال پس از يکي، دو روز استراحت دور جديد تمرينات خود را با حضور مليپوشانش در تهران شروع ميکند.
شاگردان قلعه نويي در ترکيه دو ديدار تدارکاتي مقابل بورسا اسپور ترکيه و يو اس ام الجر الجزاير برگزار کردند که در هر دو ديدار شکست خوردند.
تمرينات استقلال از فردا پشت درهاي بسته آزادي
تمرينات تيم فوتبال استقلال از فردا در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به وضعيت زمين کمپ مرحوم حجازي و مرمت زمين چمن اين مجموعه تمرينات استقلال از فردا ساعت 18 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال با اعلام اين خبر به فارس گفت: با توجه به تصميم امير قلعهنويي در ابتداي ماه مبارک رمضان تمرينات استقلال بدون حضور اهالي رسانه و تماشاگران در زمين شاره 2 برگزار خواهد شد.
وي افزود: با احترام به هواداران فهيم تيم استقلال و اهالي محترم رسانه حراست ورزشگاه آزادي از ورود هر گونه افراد به جز کادر فني و بازيکنان استقلال به داخل مجموعه جلوگيري به عمل خواهد آورد.
ماجدي در پايان گفت: فعلا تا پايان ماه مبارک رمضان شرايط به اين ترتيب است مگر آنکه تصميم آقاي قلعهنويي تغيير کند.
برخلاف شایعات مطرح شده/ کریم یک قدم تا ثبت قرارداد با استقلال !
شنیدهها حاکی از آن است که در صورت جذب این بازیکن، کسی از خط حمله خط نخواهد نخورد و در صورت حفظ آندو، یکی از هافبکهای این تیم کنار گذاشته میشود
هرچند مسوولان باشگاه استقلال خبر حضور کریم انصاریفرد در این تیم را منتفی دانستند اما از باشگاه استقلال خبر میرسد توافقهای نهایی با مهاجم تراکتورسازی صورت گرفته و این بازیکن فردا قراردادش را با استقلال ثبت میکند.
حضور کریم نگرانیهایی را در خصوص ترافیک در خط حمله استقلال بهوجود میآورد اما شنیدهها حاکی از آن است که در صورت جذب این بازیکن، کسی از خط حمله خط نخواهد نخورد و در صورت حفظ آندو، یکی از هافبکهای این تیم کنار گذاشته میشود
مدیرعامل باشگاه استقلال : بگذارید استقلال روال طبیعی خودش را ادامه دهد.
مدیرعامل استقلال در پایان خاطرنشان کرد: دیگر صحبتی ندارم. باز هم می گویم بگذارید استقلال روال طبیعی خودش را ادامه دهد.
بهرام افشارزاده در خصوص اظهارات آندرانیک تیموریان، هافبک استقلال، اظهار داشت: امروز 21 ماه رمضان است و بگذارید کمی استراحت کنیم. من از صبح فقط پاسخگوی اصحاب رسانه بودم. شما نمی گذارید ما کار خودمان را انجام دهیم و مرتب از این به آن می گویید و از آن به این و این باعث می شود کار ما خراب شود.
وی درباره اینکه تیموریان مدعی شده اگر صاحب پناه نبود با استقلال مذاکره نمی کرد ادامه داد: به جز صاحب پناه، 9 نفر دیگر هم در هیات مدیره حضور دارند و فقط وی نیست که در باشگاه استقلال زحمت می کشد.
مدیرعامل استقلال در پایان خاطرنشان کرد: دیگر صحبتی ندارم. باز هم می گویم بگذارید استقلال روال طبیعی خودش را ادامه دهد.
کوچک ترین هوادار استقلال در آغوش برهانی(sm120)
مهاجم استقلال از علاقه اش به یک دختر خردسال در فرودگاه استانبول نوشت.
آرش برهانی روز گذشته با انتشار تصویر زیر در صفحه اجتماعی خود، در توضیح آن نوشت: «اين خوشگل خانم اينقدر جيگر بود و ناز، كه دوستداشتى همش بغلت باشه، وقتى به باباش گفتم ميخام باهاش عكس بگيرم اينقدر با مزه و شيرين و دوستداشتنى بود كه نه تنها ناز و اخم و گريه نمي كرد بلكه بيتابيم مي كرد كه بياد تو بغلم و عكس بگيره و اين بيتابيش و بى عشوه بودن و ناز نكردنش باعث شده بود كلى از دستش بخنديم، ✈️فرودگاه استانبول صبح رسيديم تهران.»
آغاز جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال بعدازظهر امروز (یکشنبه) در محل این باشگاه آغاز شد.
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال از ساعت 14 امروز (یکشنبه) در غیاب مقداد نجفنژاد و مسعود معینی در ساختمان این باشگاه استقلال آغاز شده است.
قرار است در این جلسه ضمن بررسی عملکرد باشگاه استقلال در فصل نقلوانتقالات در خصوص واریز دو میلیارد تومان پول اسپانسر به حساب این باشگاه بحث و گفتوگو شود.
اسطوره پشمی لنگی ها دوباره خداحافظی کرد و / کی بود خیلی می گفت.. لنگی ها این بود بهترین بازیکنتون... (sm2)
هواداران استقلال فردا پای تلویزیون باشند/ پخش مستقیم جام شهدا
مدیر روابط عمومی سازمان لیگ اعلام کرد بازیهای جام شهدا به صورت مستقیم از شبکه سه سیما پخش میشود.
این بازیها در ورزشگاه تختی و با حضور استقلال، ملوان، پیکان و تراکتورسازی برگزار میشود.
گزارش تمرين استقلال
تمرين امروز (يکشنبه) تيم فوتبال استقلال با غيبت 3 بازيکن در زمين شماره 2 آزادي انجام شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخستين تمرين تيم فوتبال استقلال پس از بازگشت از اردوي ترکيه ساعت 18:45 امروز (يکشنبه) در زمين شماره 2 آزادي آغاز شد.
به نقل از تسنيم، آندرانيک تيموريان که روز گذشته اعلام کرده بود که تا امروز به مسئولان استقلال براي پرداخت مطالباتش فرصت ميدهد، در تمرين شرکت نکرد. کرار جاسم و احمد جمشيديان ديگر غايبان اين تمرين بودند.
* امير حسين صادقي، هاشم بيکزاده و خسرو حيدري 3 مليپوش تيم استقلال در تمرين حاضر شدند و مورد استقبال همبازيهاي خود قرار گرفتند.
* يک راس گوسفند پيش از آغاز تمرين زير پاي بازيکنان قرباني شد.
* قرار بود تمرين ساعت 18:30 آغاز شود اما با 15 دقيقه شروع شد.
* امير قلعهنويي دقايقي براي بازيکنان صحبت کرد که بيشتر صحبتهاي وي مربوط به بازيهاي جام شهدا بود.
* در حالي که اعلام شده بود، تمرينات استقلال بدون حضور رسانهها و هواداران برگزار ميشود، اما حدود 20 تماشاگر اواسط تمرين موفق شدند خودشان را تمرين استقلال برسانند.
تيم فوتبال استقلال فردا (دوشنبه) در تورنمنت چهار جانبه جام شهدا ساعت 22:15 در ورزشگاه تختي تهران به مصاف ملوان انزلي ميرود. ديگر بازي اين تورنمنت سه شنبه شب بين تراکتورسازي و پيکان برگزار خواهد شد.
تيموريان فردا قراردادش با استقلال را ثبت ميکند
مشکل هافبک تيم فوتبال استقلال حل شد و او فردا (دوشنبه) قراردادش را در هيئت فوتبال ثبت ميکند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صحبتهاي علي نظري جويباري مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال با آندرانيک تيموريان مشکل اين بازيکن حل شد و وي فردا قراردادش با استقلال را در هيئت فوتبال ثبت ميکند.
به گزارش تسنيم، سيدسعيد افجهاي سخنگوي باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: با تلاشهاي نظري جويباري و صحبتهايي که وي با تيموريان انجام داد مشکل اين بازيکن حل شد و او فردا قراردادش را در هيئت فوتبال ثبت ميکند.
وي ادامه داد: از تيموريان بايد تشکر کنيم که به خاطر هواداران استقلال با باشگاه تعامل داشت تا مشکلات به پايان برسد. اگر اتفاقي پيش نيايد به احتمال زياد فردا تيموريان پس از ثبت قراردادش روي نيمکت استقلال مقابل ملوان انزلي در جام شهدا مينشيند.
گفت وگوی قلعه نویی با ملی پوشان در تمرین استقلال
تمرین یکشنبه استقلال در زمین شماره دو آزادی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین روز یکشنبه استقلال ساعت 18:30 در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی برگزار شد.
یک راس گوسفند پیش از آغاز تمرین زیر پای بازیکنان قربانی شد.
در ابتدای این تمرین قلعه نویی برای بازیکنان دقایقی صحبت کرد و پس از صحبت های او بازیکنان زیر نظر حاج قاسم به کار های کششی پرداختند.
هاشم بیگ زاده برای ورود به زمین از منصور پورحیدری رخصت گرفت.
آبی پوشان تهرانی در بخشی از تمرین به کارهای تاکتیکی و پاسکاری در عمق مشغول شدند.
امیر قلعه نویی در بخشی از تمرین با سه ملی پوش خود به گفت وگو پرداخت.
انگیزه بالای جوانان استقلال از نکات جالب توجه تمرین امروز بود.آنها با تلاش زیادشان می خواستند توانایی هایشان را به قلعه نویی ثابت کنند.
در اواخر تمرین زرینچه برای بازیکنان استقلال دقایقی صحبت کرد.
کریم بوستانی با دروازه بانان به صورت اختصاصی تمرین کرد.
تمرین استقلال پشت درهای بسته برگزار شد و ساعت 20:30 به پایان رسید.
شماره پیراهن بازیکنان جدید تیم استقلال مشخص شد
سرانجام شماره پیراهن بازیکنان جدید تیم استقلال مشخص شد و نکته قابل توجه اینکه سرمربی تیم شمارهها را تعیین کرده ونظر قطعی ارائه کرد
سرمربی استقلال بنا بر صلاح تیم شماره پیراهن های نفرات را تعیین کرده است و حتی بازیکنان کوچکترین حقی در مورد نظر دهی نداشتند.
گفتنی است امید ابراهیمی شماره 6 جواد نکونام را برتن خواهدکرد وکرار که در زمان حضورش در استقلال شماره 13 را برتن می کرد اینبار نتوانست شماره سابق خود را بگیرد و شماره 3 را به وی دادند.
شایان ذکر است سجاد شهباززاده شماره 28 را در فصل جدید میپوشد و مگویان مدافع ارمنستانی تیم نیز شماره 15 را دریافت کرده است.شماره 23 به میلاد فخرالدینی رسید و مهدی کریمیان نیز شماره 31 که پیش از این از آن کرار بود را دریافت کرده است.
قرار است در جشن پیراهن استقلال شماره های اعضای تیم بطور رسمی به آنها ارائه شود.
واکنش زیبای فرهاد مجیدی به خبر خداحافظی علی کریمی از دنیای فوتبال
علی کریمی امروز با انتشار نامهای خبر خداحافظی خود را از عرصه فوتبال اعلام کرد. این موضوع با واکنش فرهاد مجیدی در یکی از صفحههای اجتماعی روبرو بود.
مجیدی در این مطلب نوشت:«علی عزیز و کاپیتان محبوب پرسپولیس؛ بیشک خداحافظی تو برای همه فوتبال دوستان تلخ و خاطرهانگیز است. فوتبال ایران ستارهای چون تو را خیلی راحت از دست داد. مطمئنم و میدانم که خداحافظیات از دنیای حرفهای، سلام دوباره به دنیای فوتبال در حوزه دیگر است.
علی عزیز
جای امید است امروز دیگر اثری از متملقین و ناپاکان دیروز نیست و نسل مافیایی در فوتبال رو به انقراض است. پس آینده روشن است و متعلق به ستارههای پاک فوتبالی.رقابت در کنار رفاقت با تو برای من روزهای شیرینی را رقم زده است. خاطراتی که همیشه آنها را به یاد دارم.امیدوارم در کنار خانواده و بچههای دوست داشتنیات موفق و تندرست باشی.بدرود رفیق دوست داشتنی!
فرهاد مجیدی
يعقوب کريمي به استقلال پيوست
هافبک مهاجم سپاهان با قراردادي قرضي به تيم فوتبال استقلال پيوست.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعقوب کريمي هافبک مهاجم سپاهان با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال استقلال پيوست.
به گزارش فارس، اين بازيکن صبح امروز پس از توافق با مسئولان استقلال به مدت يک سال راهي اين تيم شد.
اين آخرين خريد استقلال براي ليگ چهاردهم بود.
پیام خانواده ناصر حجازی به مناسبت خداحافظی علی کریمی
خانواده ناصر حجازی به مناسبت خداحافظی علی کریمی از فوتبال پیامی صادر کردند.
در این پیام آمده است:
وقتی روزها و شبهایت با فوتبال پیوند خورد نامت در زمین فوتبال ریشه دواند تا به اعتبار رسید اما از آنچه که لایقش بودی برایت رنگی نداشت وقتی شنیدیم از فوتبال خداحافظی کردی تلاطم سرگیجه وجودمان را برگرفت.
رفتنت از فوتبال حیرتی را با حسرتی درهم آمیخت و چقدر آزار دهنده بود دیگر به تماشای چه باید نشست تو تهاجمی از غرور بودی همیشه عطری از گلهای رنگی از سر و رویت به مشام می رسید.
برای علی کریمی عزیز و دوست داشتنی روزهای پر فروغ را در زندگی آرزومندیم.
از طرف خانواده ناصر حجازی
نظریجویباری: آندو از فردا در تمرینات استقلال
معاون ورزشی باشگاه استقلال دلیل غیبت این بازیکن در تمرین روز گذشته تیمش را شرح داد.
نظری جویباری در خصوص دلیل غیبت تیموریان در تمرین روز گذشته استقلال گفت: همزمان با تمرین روز گذشته تیموریان نزد من آمد و با هم صحبت کردیم.
وی افزود: او در قراردادش ابهاماتی داشت که همه چیز را برای او توضیح دادم و خوشبختانه قضیه حل شد. تیموریان از فردا در تمرینات استقلال حاضر میشود
ضمن آنکه وی امروز قرارداد خود را در هیات فوتبال ثبت خواهد کرد.
نظری در خصوص اینکه آیا تیموریان موفق شد با توفیقی صحبت کند یا خیر گفت: آقای توفیقی در استقلال به ما کمک میکند و قضیه اصلا ربطی به این مسائل نداشت.او یکی از اعضای هیات مدیره است و به کسی بدهکار نیست.
وی همچنین در خصوص حضورش در جلسه روز گذشته هایت مدیره استقلال هم گفت: دیروز نزدیک به 4 ساعت در جلسه هیات مدیره استقلال بودم و در خصوص نقل و انتقالات گزارشی را به اعضای هیات مدیره ارائه کردم.
افشارزاده: استقلال همیشه برای قهرمانی می جنگد
مدیرعامل استقلال با تشریح آخرین وضعیت تیمش و ارزیابی آبی پوشان پایتخت، توضیحات کاملی را درباره اظهارات اخیر تیموریان ارائه داد و گفت تنها در صورتی یک بازیکن از تیمش جدا می شود که از تیمی اروپایی پیشنهاد داشته باشد وگرنه او اجازه نمیدهد تا بازیکنی به خاطر بازی در تیم های عربی از تیمش جدا شود
بهرام افشارزاده در گفت وگویی درباره آخرین وضعیت استقلال و فصل نقل و انتقالات صحبت کرد.
* از وضعیت استقلال شروع کنیم. ظاهرا کار نقل و انتقالات تیم به پایان رسیده است.
- بله، همانطور که می دانید زمانی که ما تیم را تحویل گرفتیم تنها سه بازیکن با ما قرارداد داشتنند که آنها هم مدنظر اقای قلعه نویی نبودند. ما باید 18 بازیکن بالای 23 سال جذب می کردیم و همین مسئله کار ما را سخت می کرد. ما با مشکل نقدینگی روبرو بودیم و بدهی های استقلال هم به این مشکلات اضافه شده بود. به هرحال هواداران استقلال هم توقع بسته شدن یک تیم خوب را داشتند تا ناکامی فصل گذشته جبران شود. من در همان ابتدای کارم در استقلال، آقای نظری جویباری را به همکاری دعوت کردم و ایشان به معاونت ورزشی و مسئول اصلی نقل و انتقالات تیم منصوب شد. ایشان از همان ابتدا اختیار تام در جذب بازیکنان داشت و امروز که در خدمت شما هستم می بینید که ما تیممان را بسته ایم و هر چهار ملی پوشمان را هم جذب کرده ایم.
* چقدر از عملکرد نظری جویباری رضایت دارید؟
- من بازخوردی که از دوستان، کارشناسان و هواداران استقلال می بینم، احساس می کنم که همگی از عملکرد باشگاه و ایشان راضی هستند و به شخصه نیز رضایت کاملی از عملکردشان دارم. هواداران استقلال بی شک زیبنده بهترین ها هستند و من با همه تجارب سال های حضورم در ورزش کشور سعی کردم هواداران را به آنچه که استحقاقش را دارند برسانم. من فکر می کنم این اتفاق الان افتاده است.
* از جذب 4 ملی پوش تان بگویید. شاید کمتر کسی فکر می کرد استقلال همه ملی پوشانش را حفظ کند.
- استقلال باشگاه بزرگی است و هرکس که به اینجا می آید باید به حضورش در این جمع افتخار کند. ملی پوشان هم از این قاعده مستثنی نیستند و آقای نظری واقعا در قبال آنها با تجربه عمل کرد. همانطور که گفتم ایشان به نحو احسن کارش را کرد و با در نظر گرفتن منافع استقلال و عدم تضییع حقوق بازیکنان با ملی پوشان قرارداد امضا کرد.
* خیلیها استقلال را به شکستن سقف بودجه اش متهم می کنند. واکنش شما به این اظهارات چیست؟
- همه مرا می شناسند و هرجا که کار کرده ام سعی من بر این بوده که صادق باشم. باشگاه استقلال با توجه به سقف بودجه قرارداد بسته است. فوتبال ورزشی حرفه ای است و درحال حاضر ما توانایی داشتن اسپانسرهای خوب برای خودمان را داریم. جا دارد همین جا از اسپانسرهایی که در جذب بازیکنان به ما کمک کردند هم کمال تشکر را داشته باشم.
* ارزیابی تان از تیم امسال چیست؟
- همه می دانند که امسال تیم ما تغییرات زیادی داشته و این تغییرات زمان می خواهد. ما اردوی خوبی را در ترکیه داشتیم و برای هماهنگی نیاز به بازی تدارکاتی و تمرینات بیشتر داریم. استقلال همیشه برای قهرمانی می جنگد اما باید بگویم که امسال هواداران باید از ما حمایت کنند. تیم ما جوان تر شده ، میانگین سنی تیم 3/5 سال جوانتر شده است . مطمئنا با گذر زمان و درایت آقای قلعه نویی می توانیم با تیم آماده تر و کامل تر کار را دنبال کنیم.
* توقع چه عملکردی را از استقلال در این فصل دارید؟
- لیگ مثل یک مسابقه ماراتن است و با یک یا چند بازی قهرمانی در آن مشخص نمی شود. هواداران باید از تیم حمایت کنند و به طور کلی مجموعه استقلال به دنبال آشتی دادن هواداران با ورزشگاه هاست. استقلال دوست دارد دراین فصل بازی های هجومی و تماشاگر پسندی را ارئه دهد.
* نظرتان راجع به اظهارات اخیر تیموریان چیست؟
- من همه بازیکنان استقلال را مثل بچههای خودم دوست دارم. از آنها می خواهم که در اظهار نظرهایشان پختهتر عمل کنند. من در نقل و انتقالات به آقای نظری جویباری اختیار تام دادم و دیدید که ایشان 17 بازیکن دیگر بزرگسال را با آرامش و مدیریت جذب کرد. ما با تیموریان پیش از قراردادش دو جلسه داشتیم. بعد از صحبتهایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این بازیکن را حفظ کنیم و در جلسه روز چهارشنبه دو ساعت بایکدیگر صحبت کردیم و به توافقات خوبی هم دست پیدا کردیم اما با توجه به عدم حضور نظری جویباری، موضوع انعقاد قرارداد به پنجشنبه موکول شد. بنده به دلیل سفر از پیش تعیین شده روز پنجشنبه در تهران نبودم و با توجه به اختیار تامی که آقای نظری جویباری داشتند، ایشان قرارداد را امضا کردند.
* چقدر آقایان توفیقی و صاحب پناه در حضور تیموریان در استقلال موثر بودند؟ آندو اعلام کرده که فقط به خاطر آقای صاحب پناه به استقلال امده است.
- اجازه دهید ابتدا از زحمات کلیه اعضای هیات مدیره به خصوص آقای دکتر توفیقی تشکر کنم. ایشان در روزهای سخت همیشه کنار من هستند. با توجه به عدم حضور اینجانب در جلسه پنجشنبه آقای دکتر توفیقی به درخواست آقای نظری جویباری در جلسه حضور یافته و ایشان هیچ دخالتی در قرارداد تیموریان نداشته است. این مسئله شامل آقای صاحب پناه هم میشود. همگی دوستان جزیی از خانواده استقلال بزرگ هستند . مسئولیت مذاکرات و بستن قرارداد بر عهده آقای نظری جویباری بوده است. آقایان توفیقی و صاحب پناه هیچ قولی به تیموریان نداده اند و تمام قول و قرارها در قرارداد است. باشگاه و بازیکن باید به این توجه داشته باشند و خود را به رعایت آن ملزم بدانند. همه می دانند در بحث تصمیم گیری و امور اجرایی بنده بعنوان مدیرعامل حرف اول و آخر را زده و تصمیم نهایی را می گیرم.
* آیا صحت دارد که قرارداد تیموریان دو ساله مشروط است؟
_ ما در قراردادها هیچ بند مشروطی را برخلاف سال های گذشته نداریم. اگر بازیکنی از اروپا پیشنهاد داشته باشد، باشگاه استقلال با کمال میل و با در نظر گرفتن پیشرفت آن بازیکن با جدایی اش موافقت می کند و این مسئله به همه بازیکنان اختصاص دارد. اما حضور در تیمهای عربی حوزه خلیج فارس و دیگر کشورهای آسیایی مورد موافقت باشگاه قرار نمی گیرد و در قرارداد هیچ بازیکنی قید نشده که می تواند با هر پیشنهادی از تیم جدا شود. لازم به ذکر است که در پایان فصل نقل و انتقالات ، کلیه قراردادهای بازیکنان و مربیان را از جمله آندو منتشر خواهیم کرد و هواداران از مفاد آن مطلع خواهند شد.
* به عنوان سوال پایانی تیموریان مدعی شده که اگر تا امروز پولی به حسابش ریخته نشود با استقلال فسخ می کند. آیا ضرب العجلی برای قرارداد این بازیکن تعیین شده است؟
- من آندو و دیگر بازیکنان را مانند پسرم دوست دارم و برای آنها احترام قائلم . تیموریان خودش می داند که استقلال همیشه با مشکلات مالی روبه رو است. ما در پرداختها به همه بازیکنان یکسان عمل می کنیم. هر بازیکنی باید افتخار کند که در استقلال بزرگ بازی کند و هرکس علاقه ای به حضور در استقلال ندارد، می تواند با مراجعه به باشگاه، مقدمات جدایی اش را فراهم آورد. استقلال بزرگ هیچ بازیکنی را به زور و اصرار نگاه نمی دارد. ما ضمن احترام به حق و حقوق همه بازیکنان و آندو ، قولی درباره زمان پرداخت بدهی ها نداده ایم اما خود را موظف می دانیم که حقوق و طلب های همه بازیکنان را در صورت توانایی مالی در اسرع وقت پرداخت نماییم.
صاحب پناه: احتمالا خرسندنیا از لیست استقلال خارج می شود
با پیوستن یعقوب کریمی به استقلال حالا قطعا یک بازیکن باید از لیست این باشگاه خارج شود.
کامران صاحب پناه، رییس هیات مدیره استقلال در این باره اظهار داشت: قطعا یکی از نفرات هافبک دفاعی استقلال از لیست خارج خواهند شد که احتمالا محمدرضا خرسندنیا آن بازیکن خواهد بود. با این وجود امیر قلعه نویی باید در این خصوص تصمیم بگیرد.
وی ادامه داد: هرکس از لیست خارج شود، گناه دارد اما به هر حال فوتبال است. نمی دانم کادرفنی توافقی کرده است یا نه و امیدوارم دلخوری پیش نیاید.
رییس هیات مدیره استقلال درباره شایعه جدایی کریمیان و بازگشتش به تراکتورسازی عنوان کرد: این ها شایعه است و چنین مساله ای صحت ندارد.
صاحب پناه در پایان افزود: واقعا با تلاش های انجام شده یکی از بهترین استقلال های چند سال اخیر را بستیم و امیدوارم هواداران راضی باشند. بی تردید امسال حرفهای زیادی برای گفتن داریم.
کریمی: برای پیشرفت کردن به استقلال پیوستم
یعقوب کریمی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان صبح امروز در تصمیمی عجیب راهی استقلال شد.
کریمی درباره این انتقال اظهار داشت: روز آخر نقل و انتقالات بود و خلیلیان به من گفت می توانی بروی. به هر حال من سال خوبی در سپاهان نداشتم و حالا خوشحالم که به استقلال پیوستم.
وی ادامه داد: من قبلا در استقلال بازی کرده ام و برای پیشرفت کردن به استقلال پیوستم. می خواهم ملی پوش شوم و بتوانم در جام ملتهای آسیا بازی کنم و به همین خاطر به استقلال آمدم. امیدوارم برای این تیم مثمرثمر باشم.
هافبک جدید استقلال درباره پر بودن لیست استقلال و اینکه چه بازیکنی از لیست خارج می شود، تصریح کرد: نمی دانم چه کسی از لیست خارج می شود اما من با استقلال قرارداد امضا کرده ام.
کریمی در پایان افزود: استقلال امسال نفرات خیلی خوبی را جذب کرده و قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را بگیریم و هواداران را خوشحال کنیم.
دوشنبه 30/04/1393 ساعت : 22:15
جام شهدا : استقلال - ملوان
زنده از شبکه سه (sm100)