امیرحسین صادقی: شماره کفش مسی فقط 3 شماره از من بزرگتره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرحسین صادقی: شماره کفش مسی فقط 3 شماره از من بزرگتره (sm2)
از پای بچش بزرگتره 3 شماره از پای خودش بزرگتر میشه دایناسور(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلیل عدم آمادگی مسی یه مهاجم به جای مسی در نظر گرفتم(sm100)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونی: من مانند رونالدو به دنبال افتخارات فردی نیستم
وین رونی مهاجم تیم ملی انگلیس و باشگاه منچستر یونایتد معتقد است که برای او عنوان های تیمی و کار تیمی ارزش بیتشری به نسبت عنوان های فردی دارد.
پس از پشت سر گذاشتن 2 جام جهانی نه چندان موفقیت آمیز، وین رونی این بار بیشتر قصد دارد که از جام جهانی لذت ببرد. رونی در عین حال تاکید کرد که تمام تلاش خود را برای موفقیت انگلیس خواهد داد.
رونی همچنین معتقد است که مانند رونالدو بازیکنی نیست که به دنبال موفقیت های فردی باشد. او در گفت و گو با گاردین اذعان داشت: " من بر خلاف رونالدو بیشتر دوست دارم به عنوان بخشی از یک تیم پیروزی را به دست آورم. من جوایز فردی را نیز به دست آورده ام اما برای من تنها کسب موفقیت با تیم باشگاهی و ملی ام اهمیت دارد."
وین رونی در این مدت با دکتر پیترز روانشانس تیم ملی نیز به صحبت پرداخته است و اعتقاد دارد که حرف های او نقش مهمی در آرامش وی ایفا کرده است: " من با دکتر پیترز صحبت کردم. تجربه فوق العاده ای بود و حرف های او مطمئنا به من کمک خواهد کرد.
من خیلی خودم را درگیر فشارهای موجود کرده بودم. رسانه ها نیز نقش زیادی در این مسئله ایفا کردند اما این بار قصد دارم که توجهی به حاشیه ها و فشارهای موجود نداشته باشم.
می خواهم از این جام جهانی بیشتر لذت ببرم. صادقانه می گویم از 2 جام جهانی قبلی هیچ لذتی نبردم. می خواهم امسال فقط تلاش کنم و بهترین بازی خودم را ارائه دهم. اگر من خوب بازی کنم می دانم که تیمم نیز راه خواهد افتاد."
انگلیس در اولین دیدار خود در جام جهانی دیداری حساس و سرنوشت ساز مقابل ایتالیا برگزار خواهد کرد.
ویکی پدیا هم وراتی رو رئال کرد(sm29)
به گزارس لاسکاسا تونی کروس بعد از جام جهانی به رئال مادرید میرود دستمزد او سالیانه 5 میلیون یورو خواهد بود(sm29)
ویکی پدیا رو که منم میتونم تغییر بدم
بخاطر همین میگم سوک شعره(sm2)
ولی وراتی رو به ویدال و پوگبا ترجیح میدم(sm29)
میتونه یه الونسو یا یه پیرلو دیگه باشه(sm29)
من فک میکردم وراتی خیلی خوبه
ولی خود ایتالیایی ها خیلی قبولش ندارن انگار
نمیدونم چرا(sm100)
ایتالیا کی مثلا(sm29) خو تو پستش پیرلو-مونتولیو و دروسی و ............ رو دارن(sm29)
من بازیاشو دیدم شاید مثه از پوگبا و ویدال نباشه ولی بهتر از ایاراس(sm2)
بهتر از ایارا؟کاسمیرو هم بهتر از ایاراس(sm70)
ینی در حد مونتولیوو هم نیس؟(sm25)
چرا در همون حد هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود مونتولییو زیاد خلاق نیست(sm29)
میدونی که تیم دومم میلانه بازیای زیادی ازش دیدم بعضی موقع ها بد میره رو اعصاب اما اگه بازیش بگیره خیلی عالی میشه ولی خو بخوای یه پیرلو یا الونسو پیدا کنی که نمیشه(sm74)
حسین داستان عشق پیرلو به رئالو خوندی(sm29)
حسین مورینتسو ببین اواتار تا پشمات فر بخوره(sm50)
زنده باد اون اسپانیا(sm74)
ولی هنوزم طرفدار اسپانیام(sm35)
نه نمیدونستم ولی من کلا عاشق رئالم و بعد از رئال همیشه میلان رو دوس داشتم(sm19)به عشق پائولوی کبیر کاستاکورتا کاکا شوچنکو ....(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بعضی وقتا یه سری تیما رو دوس داشتم ولی به خاطر بازیشون مثل دورتموند ناپولی رم لیورپول امسال یلا اتلتیکو
ولی همیشه از بایرن یووه اینتر من یو متنفر بودم(sm25)
نه نخوندم(sm100)
من مورینتس رو از رائول هم بیشتر دوس داشتم فیفا و اینا هم که بازی میکردم همیشه با من بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
له پاریسین : مخالفت پی اس جی با فروش وراتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه له پاریسین از مخالفت پاریسن ژرمن با فروش مارکو وراتی و مارکینیوس خبر داد.
شایعات زیادی پیرامون تمایل رئال به وراتی و علاقه بارسا به مارکینیوس مطرح شده بود اما به گفته این منبع ، پی اس جی خواستار ورود دی ماریا و پدرو به این معامله شده که هم رئال و هم بارسا مخالفت کرده اند.
تیمای منفورت مثه مال منه(sm77) البته به جز اینتر چون اصن حس خاصی نسبت به اینتر ندارم نه بدم میاد نه خوشم میاد ولی رم رو بخاطر توتی دوس دارم(sm50) مخصوصا اینکه توتی بعد از رم عاشق رئاله(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بخون از کتاب پیرلوس مو به تن سیخ میشه
چی گفتی(sm77)(sm102)نقل قول:
دیگه نبینم همچین زری بزنی(sm102)
کاش کتاب خاطرات کارلتو رو چاپ میکردن.خیلی قشنگه
بهش نمیخوره اینقد بامزه باشه(sm70)
تو تیمای ملی من عاشق آرزانتین و بعد از اون ایتالیا رو دوس دارم
به تیمای دیگه هم حس خاصی ندارم ولی دوس دارم پرتغال موفق باشه
البته از آلمانو انگلیس و فرانسه و هلند حالم به هم میخوره
200 بار گفتم استثنا داره مثلا فرانسه 98 خیلی دوس داشتنی بود
یا از برکمپ خیلی خوشم میاد یا اوزیل همیشه تو قلب منه(sm100)
بالاک:” دوست داشتم اوزیل در رئال می جنگید”
میشائیل بالاک ،پیشکسوت فوتبال آلمان اعتقاد دارد که اوزیل حاضر نشده که در رئال بجنگد.
وی گفت :” دوست داشتم اوزیل مدت بیشتری در رئال می جنگید. حیف شد چرا که مسلما کریستیانو و بنزما هم دوست داشتند بماند چرا که بازیکن سخاوتمندی است. او در ارسنال خوب شروع کرد اما مشکل هماهنگی داشت.”
وی در مورد پیشنهاد رئال برای خودش در سال ۲۰۰۲ گفت:” از رئال مادرید پیشنهاد داشتم. از بایرن هم پیشنهاد داشتم و در نهایت بایرن را انتخاب کردم چرا که جام جهانی در آلمان بود و دوست داشتم در کشورم بمانم اما رد کردن رئال خیلی مشکل بود.”
بالاک در مورد خدیرا گفت:” مشخصه هایی متفاوت با دیگر هافبک های رئال و آلمان دارد و بازیکن جنگنده ایست . این جنگندگی باعث شده که تعادل را در تیم ایجاد کند . یک بازیکن فیزیکی است . بازیکنن تکنیکی تری از او هستند اما من او را دوست دارم.”
اینو بخوننقل قول:
تو فیس بودم نوشته بود رئالیا طرفدار چه تیم ملی هستننقل قول:
همه گفته بودن اسپانیا و متاسفانه خیلیا پرتغال اندکی هم برزیل
فقط من طرفدار آرزانتین بودم(sm70)
اگر مسی اونور بوده ردوندو هم اینور بوده(sm25)
من جای اینا بودم پدرو رو فوری میفروختم(sm100)
دهن لق گشاد چیزی به جام جهانی نمونده تو مسابقه پیش بینی شرکت کن
این محمد و وحید دهن آدمو میگان تا یه کاری کنن(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید تو هم کاملش کن همون موقع که گروهی تموم شد یه گلی به سرمون میگیریم
من بخاطر رائول طرفدار اسپانیا شدم(sm50)نقل قول:
الان یه مشت غارسایی ریختن(sm25)
ارژانتین و پرتغالم 60 درصد طرفداراشون بخاطر مسی و رونالدو(sm3)
دوتاشون فوتبالو به گوه کشیدن از موقعی که اومدن(sm2)
اسم ردوندو رو که میاری حالم میگیره
لاشی مربی ارژانتین گفت موهاتو کوتاه کن اینکارو نکرد دعوت نشد ولی سوارین و باتیستوتا هم موهاشون بلند بود(sm29)
ردوندو خیلی غد بود زیر بار حرف زور نمیرفت(sm19)
تیم ملی من تیم رو مثل باشگاهی دوست ندارم ولی همیشه فرانسه و انگلیس رو دوست داشتم
2002 جام تو دستای انگلیس بود (sm50)2006 هم مال فرانس بود (sm50)
حسین یادته بعد از بازی رئال و گالا که ایکر مصدوم شد اس فرستادی واسم(sm2)نقل قول:
میدونی جریان چی بود(sm2)
2006 اگر به حق بود که حق آرزانتین بود وگرنه همون بهتر که ایتالیا قهرمان شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان تا 12 سال دیگر جام اروپایی نخواهید دیدنقل قول:
دلبوسکه در نقش بلا گوتمن(sm2)
نه یادم نی!!اگر فوش دادم به ایکر نگو(sm70)جریان چی بود؟ (sm100)نقل قول:
کاناوارو:” راموس می تواند توپ طلا را ببرد”
فابیو کاناوارو ، مدافع اسبق رئال در مورد شانس های رسیدن توپ طلا به راموس صحبت کرد.
وی گفت :” مسلما او شانس دارد . باید جام جهانی خوبی داشته باشد . به نظرم برزیل برایش خیلی مهم خواهد بود. اگر اسپانیا تورنمنت خوبی داشته باشد مطمئنم راموس جزء مدعیان توپ طلا خواهد بود.”
کاناوارو در ادامه گفت :” تردیدی نیست که برای مدافعان خیلی مشکل است که توپ طلا ببرند . وقتی من جایزه را بردم ، رونالدینیو و زیدان بردند و حالا کریستیانو و مسی هستند. راموس از زمانی که من به رئال آمدم تجربه دفاع وسط شدن را شروع کرد و امیدوارم که به همین خاطر هم که شده توپ طلا ببرد چرا که بخشی از این جایزه برای من خواهد بود (می خندد) . راموس توانست چمپیونزلیگ را برای رئال عوض کند.”
یه جام جهانی رو میگن گفته نمیام میخوام ادامه تحصیل بدم(sm2)نقل قول:
جام جهانی بعدی هم که موهاشو کوتاه نکرده ولی وقتی تیم رفته کوتاه کرده که بگه به تخمم نبود(sm70)
اگر اسپانیا قهرمان بشه که نمیشه و اگر راموس بدرخشه شاید وگرنه خیلی بعیده(sm100)
ایتالیا از کیون اورد اگه زیزو اخراج نمیشد یک درصد احتمال داشت ایتالیا قهرمان شه ؟نقل قول:
ولی هنوزم تو کف پنالتی زیدان تو فینالم .تو بزرگترین تورنمنت دنیا تو فینال جلو بهترین دروازه بان دنیا که فقط تو کل جام یه گل خورده چیپ بزنی (sm2)
مسافرت بودم شارژ گوشیم تموم شده بود وقتی رسیدم خونه دیدم 10-15 تا اس واسم اومده از حسین وثوق(sm77)نقل قول:
گفتم حتما هواپیمای رئال سقوط کرد میخواد خبر بده اینقد اس واسه چی(sm2)
نوشتی که ایکر برگشت
میلاد قبلش خبر داده بود ایکر مصدوم شد تو بازی
من نوشتم جدی خیلی خوب شد..... فک کردم بازی جدیده
یه چندفحش واسم نوشتی و گفتی ایکر مصدوم شد چرا س شعر میگی(sm2)
تا 5-6 روز تو این فکر بودم جریان چیه فهمیدم گوشی که خاموش بود اس که میدادی نمیرسید(sm2)
مارادونا:” مودریچ رهبر کرواسی است”
عملکرد لوکا مودریچ در رئال مادرید به حدی درخشان بود که مارادونای اسطوره ای هم به تمجید از او پرداخت.
مارادونا گفت:” برزیل در بازی افتتاحیه با فشار بسیار زیادی مقابل کرواسی بازی می کند . کرواسی می تواند آزارشان بدهد چرا که لوکا مودریچ آنها را رهبری می کند.”
مثل زیدان دیگه نمیاد(sm100)نقل قول:
برو یه عکس بذار تا نزدم در کونت(sm100)نقل قول:
رونالدو نازاریو:” کریستیانو در حال حاضر خیلی بهتر از مسی است”
رونالدو نازاریو ، پیشکسوت فوتبال برزیل گفت که در حال حاضر کریستیانو خیلی بهتر از مسی است.
وی در مصاحبه با گاتزتا گفت :” در حال حاضر بی هیچ تردیدی کریستیانو خیلی بهتر از لئو مسی است. البته باید دید که رونالدو بعد از مصدومیت زانویش چطور خواهد بود.”