(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح داره مهرزاد امیرخانی پلی میشه (sm81)
خدایا چنان کن سرانجام کار،
که الاهلی شود صفر و نفت چاهار...
اعتقادم با اعتقادت همسوست (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm2)نقل قول:
چی دیده چشاش برق میزنه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو اذیت نکن ؛ دلت که صاحبش مرده بیخیال (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.سخلو(sm120)نقل قول:
به نظر شما کدام یک به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن انتخاب خواهند شد ؟
1 - گلنار
2 - عروس
3 - نخل
4 - لوکس
5 سایر موارد
لطفا عدد گزینه ی مورد نظر خود را به شماره ی دلخواهتان ارسال کنید
دکلمه ی آخر آهنگ باید میومدی رضا صادقی (sm74)
به نظر من که لوکس و عروس خیلی در حقشون اجهاف شده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی ندیده ؛ اینجا توی سلول روبهرویی یه مرده زندانی هستش ، این دختره به مرده میگه زیباترین زن دنیا که تا بحال دیدی کیه؟نقل قول:
مرده میگه تو ولایت مایه زنی هست ، تا اینو میگه دختره لخت میکنه خودشو ، مرده دیگه یادش میره چی داشت میگفت (sm2)
عشقم لیتل فینگره نه اون سانسا کص*خل(sm2)نقل قول:
من اصلا یادم نبود فصل قبل چی بوده انگار ندیده بودم
سریال فور اور خوب بود اونم کنسل شد
گاراگاه حقیقی و فلش فصل 2 خیلی خوبن (sm50)
(sm81)
(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خودم بهت دروغ گفتم
شبیه اون که میدیدی نبودم
من اونقدر بد نبودم با نگاهت
ولی اونی که فهمیدی نبودم
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از همه بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم
یه وقتایی هوای جاده دارم
ولی چشمات منو محدود کرده
من اینقدر پای این خونه نشستم
که آتیشت هوامو دود کرده
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از هم بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم
شدیدن زیباست ( زهرا عاملی = ازدواج سفید )
چن چن شد؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو سانسور کردنت ، اون ستاره رو باید اینور میزاشتی نه اونور که آب از سر میگذره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیتل فینگر رو یادم نمیاد کدوم خری هست .
انقدر فیلمو سریاله ندیده دارم دیگه جا ندارم دان کنم ، این پیمان یه سریال کمدی پیشنهاد داد دان کردم منتظرم یه وقتی پیدا شه یهویی نیگاش کنم ، هنو وقت پیدا نیست (sm172)
ویندوزتُ عوض کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه هیچه ناقابلنقل قول:
یه رفیقی دارم، ادعا میکنه توی سریال مختارنامه،
اون حلقهی دماغ خوار و مادر مختار رو ایشون انداخته!!!...
نحند دادا الان فکر میکنه مسخره ـش کردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه همچین فکری کردی فکر کاملا درستی کردی (sm10)
رسول یه لحظه سیگارتُ دیدم شرمسار شدم که پروندمش (sm74) میتونست واست جای خانم منشی رو پر کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوست دارم عزیزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر خودتو کنترل کن ، آروم باش (sm2)نقل قول:
گزینه ها همش انحرافیِ... گزینه صحیح دست راست هستش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن با ص گذاشتم اصلش میشه کُ*س(sm2)نقل قول:
همون لورد بیلیش دیگه سانسارو داد تحویل بولتون ها (sm93)
هرچی کمتر درگیر اینترنت و سریال فیلم باشه آدم بهتر
تشخیص بنده: تسمه تایم مرده رد کرد (sm10)نقل قول:
تصویر از فیلم Dheepan، برندهی نخل طلاجشنواره کن، با پرستیژترین جشنواره سینمایی دنیا امسال نیز با انتخاب برترین فیلمها در رشتههای مختلف، به کار خود پایان داد.این جشنواره که هر ساله در تابستان و در شهر کن در جنوب فرانسه برگزار میشود، میزبان فیلم های کارگردانان شناخته شده و تازه کار بوده و برنده شدن جایزهی اصلی این جشنواره یعنی نخل طلا، جزو افتخارات کاری اهالی سینماست.امسال نیز به رسم سال های گذشته، به مدت ده روز، تیم داوری برجستهی جشنوارهی امسال که شامل برادران کوئن، گیلرمو دل تورو، جیک گیلنهال، سینا میلر و چندی دیگر از اهالی برجسته سینما بود به مرور فیلم های اکران شده پرداخته و سرانجام برندگان این جشنواره را مشخص کردند.لیست برندگان :نخل طلا : فیلم Dheepanجایزه بزرگ : فیلم Son of Saulبهترین کارگردان : Hou Hsiao-Hsien برای فیلم The Assassinبهترین بازیگر مرد : Vincent Lindon برای فیلم The Measure of a Manبهترین بازیگر زن : Rooney Mara برای فیلم Carol و Emmanuelle Bercot برای فیلم Mon Roiبهترین فیلمنامه : Chronic نوشته شده توسط Michel Francoجایزه هیئت داوران : فیلم The Lobster به کارگردانی Yorgos Lanthimos
عشقش کورت کرده ها (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟ باریکلا!نقل قول:
(sm169)نقل قول:
دیگه ماست مالیش نکن (sm2)نقل قول:
آهان (sm10)
صد در صد موافقم (sm50)
3 تا خوردنقل قول:
صابر (sm134)(sm134) چه شب خوبیِ (sm127)(sm127)(sm127) امشبُ از شب 5اردیبهشت بیشتر دوست دارم (sm49)نقل قول:
حسرت موج میزنه تو تصویر
3 تا خورد
5 ، 6 تا هم باید میخورد ولی نخورد (sm3)
بهش برسی ایشالله (sm127)نقل قول:
عجلو بالصلاة
از همون جهت میگم باریکلانقل قول:
آخه گفتن گل بازی رفت هم گل به خودی بوده
ولی پیروزی حق ما بودا