(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm100)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط تن ماهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک بیس داره خوبم داره؟
البوم بدی نبود در حد عالی نبود ولی قابل قبول بود!
این البوم یگانه اینقد سطح انتظارات رو پایین اورده بود که فک میکردم اینم داغون باشه!
از صبح که اومد تا الان نظر ندادمو فقط گوش دادم
فقط ی کلمه میشه گفت در موردش
عالی(sm127)
بابا کجاش اخه از البوم نگاه بهتره
هیچ چیز جالب و جدید و فوق العاده ای نداره
ترانه ها هم که همه سطحی
سه چهار تاش اونم تازه با تخفیف خوب هستن
خواهشا واقع بین باشین
از اون البوماس که فقط باید سرسری گوش کنی وقتتو پر کنه
یه چیزی باشه همینجوری بخونه
عین کارای احمدوند و کامران مولایی واس افراد زیر 18 سال مناسبه
دو تا ترانه سرای خوب تو البوم هس که اونام ماشالا کارشون معمولی
امیدواریم بعد از این کارای بهتری بشنویم
انصافا از حق نگذریم البومش..حــــــــــــــــر ف نداره...
محسن یگانه رو کرده تو چیت فرستاده خاش تو داهات کوره هاش....
.
.
دمش گرم...
توقعی جز اینم نداشتم...
مر سی داش علی...
عالی بودد لعنتی عالی×!!!!!
ببین کسی که امضاش کار استاد قمیشی هستش چطور نظر میده !!!!
هر کسی یه سری اطلاعات راجبه ترانه داشته باشه متوجه میشه البوم معمولی و متوسطه
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
خوش باشین
خداوکیلی کدوم کار یگانه رو تو این آلبومش میشه بیشتر از یک هفته گوش داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش گلم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم بهترین البوم دنیاست که!!!
از نظر من فوق العاده از البوم محسن یگانه بهتر بود...
.
چیزی بود که من توقع داشتم..
می دونید بعضی وقتا یه سری چیزا هستش که به دل آدم میشینه...
این به دل من نشست!!!
یعنی با شعرای 2 خطیشم حال کردم...
یه چیزی تو مایه های عشق کردن با یه سری چیزای کوچیک ولی بزرگ هستش!!
.
.
و گرنه هیچ چیزی خالصانه بی عیب نیستش!!!
./
ولی انصافا محسن یگانه آلبومش برای من فوق العاده ضعیف بود...
به حدی که خداشاهده به جان خودم 3 بار اگه ترکاش و گوش داده باشم اونم غمگیناش و...
.
و گرنه شاید که نه صد در صد خیلی ها با اهنگای امسال محسنم حال کردن و بیش تر از قبلیاش خوششون اومده.
.
ولی من جزو اون دسته نبودم.
و البته شعرای یگانه هم به نظرم جز چندین ترکش قابل تحمل نبود....
.
مخصوصا مدل خوندنش/...
./
فدات داداش.
به سلامتی استاد سیاوش...
یا حق.
یک هفته ؟!! دو روزم نمیشد البوم مزخرف یگانه رو گوش کرد چه برسه یه هفته (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترانه های مهرزاد امیرخانی که دیگه رو اعصابه
همش تکراری و تو یه سبک
چهار تا کلمه رو جا به جا میکنه اسمش میشه ترانه
تو همین یه ماه یه عالم ازش کار بیرون اومده !!! بابا دیگه هر چیزی حدی داره
امثال عبدوالمالکی خیلی موندن حالا بیان به پای یگانه و چاوشی و خواجه امیری و سیروان و جهانبخش برسن
اینو مطمئن باشین
تو خود یگانه ای شک ندارم (sm70) هم تو تاپیک خود این یگانه همه میگفتن مزخرفه تو میومدی هی جوک میگفتی تو این تاپیکم که همه میگن البوم یگانه مزخرفه باز جوک میگینقل قول:
من خودم علاقه ای به عبدالمالکی ندارم ولی حداقل ترانه های البومش از مزخرفاتی که این یگانه خودش میگه به اسم ترانه بهتره بی شک .
چ تنظیمای تمیزی داره.دمش گرم(sm10)
بابا خب مثلا ترانه هاش چین مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از دلمو مونده رو دستم
که همش خستم هستم وابستم از 10 سال پیش تا الان همینه
اون از یهویی و تیکه کلاممه که انگار همینجوری از سر بی شعری ردیف کرده پشت سر هم
بابا یخورده ارزش قائل باشیم واس ترانه
یغما و روزبه و اردلان و بقیه اساتید ترانه میگن اینا هم مثلا ترانه میگن همش چرت و پرت
یکی نیست بگه مجبوری آلبوم بدی؟؟؟؟
مجبوری ترانه بگی؟؟؟ مجبوری ملودی بگی یا آهنگسازی کنی؟؟؟
این چیه علی عبدالمالکی داده بیرون!!! تنظیم کننده ها همه خیط کاشتن!
علیرضا مرتضی قلی؟ آخه چرا چسبیده به این؟؟؟ اینو از کجا آورده؟؟؟؟(sm81)
فقط آهنگ سخته تا اینجا قابل تحمله!!!!
رید به ذهنیت من نسبت به خودش!
به خدا بازخونی هایی که از مهستی و پوران کرده از اینا بهتره!
به جون خودم اون کاور هایی که خونده بود از اینا بهتره!
من اصلا به بن بست فلسفی رسیدم! دلم میخواد با سر برم تو دیوار
ترانه هارو منم قبول دارم....کلا مثل اینکه ته کشیده ترانه های ایرانی...(sm3)
فعلا تحمل بکنید.....
وقتی مثل مجسمه بیاد خستگی گوش دادنه این البوما در میره
(sm2)یعنی جوک میگی در حد لالیگانقل قول:
این مزخرفات :
منو درکم کن یه کم ، از پیشم نرو
هر چی تو بخوای ، همون میشم نرو
یا یه نگاهت که بیمارشم که اگه یه روز نبینمش میمیرم
چه نگاهیه که درگیرشم که جلویه چشام میاد هرجا که میرم
چشم ـه بد دور از نگاهی که منو وابسته ی چشمایه خودش کرد
(sm2)
من خودم گفتم این البوم عبدالمالکی متوسط هست و ترانه هاش ضعف البومه ولی بازم از ترانه های مزخرف البوم مزخرف نگاه یگانه بهتره
تو هم اون اواتار داریوش بردار که الکی مایه نذاری از داریوش در حالی که همه پستات طرفداری دوگانس
طرف میره اواتار پینک فلوید میذاره بعد طرفداری تتلو میکنه (sm2)
میترسم اونم گند بزنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی عالی در میاد البومش
ترانه هاش به خصوص که روزبه بمانی و .. هستن
من ادمه مثبت اندیشی نیستم ولی خیلی امیدوارم بهش.تیزره اول که عالی بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وایسیم ببینیم تیزر دومی چی میشه.
ولی قطعا خیلی خیلی خیلی بهتر از یگانه و عبدلی میشه
تن جون اشتباه میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط تن ماهی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن ماهی (sm2) عاشق اسم یوزرتم (sm2)
خدا کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه گند زد رفت!
آخه هفت سال صبر کنی به امید اینکه یه آلبوم بهتر از اون دوتای دیگه بیاد! آخرش اینطوری!!!!
اصلا ریختم به هم !
تو خیالت راحت داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوش نزن
من اصا خواننده های ایرانیو در برابر استاد داریوش و سیاوش حسابم نمی کنم
این صرفا بخاطر اینه که موسیقی ایرانو دارن خراب می کنن
شما که میگی البوم متوسط و ضعیفه بیا بگو
همین البوم رو با کارای قبلیو عبدوالمالکی مقایسه کن
البوم نامسلمون و چند روز چقد بهتر بودن
احتمالا البوم یراحی با حضور روزبه و بقیه تنظیم کننده های خوب خیلی از اینا بهتر باشه
افرین (sm30)نقل قول:
معلومه البوم نامسلمونش بهتره
همانطور که یگانه البوم نگاهش اینقدر مزخرف بود که که نسبت به رگ خوابش صفر محسوب میشه نمره البوم نگاهش
ولی بازم میگم این البوم مخاطب خاص در برابر البوم نگاه خیلی بهتره نگاه اینقدر افتضاح بود که دفعه دوم سوم نمیشد بری سمتش اصلا
البوم یراحی هم قطعا بهتر از این دو البوم خواهد بود یعنی اینطور انتظار میره
یراحیو اصلا نباید با این مقایسه کرد.اینکارستنقل قول:
اون قلقه موزیکه روز دستشه میدونه داره چیکار میکنه.
کار باید کیفیت داشته باشه.مدت زمانی که روش کار کنی مهم نیست.
مثلا 1 البومه با کیفیت 2 ساله میرزه به 100 تا البومه بیخوده 7-8ساله.
امضاش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کدوم بهتره نظر شخصیهنقل قول:
باز لااقل یگانه یه رگ خواب داره و نفس های بی هدف داره که هنوزم شنیده میشه
ولی عبدوالمالکی چی !!!!
سطحا با هم فرق می کنه
عبدوالمالکی در حد کامران مولایی و مهدی احمدونده کاراش(sm59)
(sm50)
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (31 کاربران و 18 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، (sm2)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین کامنتم دست دوستانی ک این تاپیک اپدیت کردن درد نکنه...علی خیلی البومش عالی بود.اشالله باکارهای بیشتر...درضمن اورجینالش خریدم و بیب تهیه کردم
خواهش میکنیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط iranaryaee [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماله بیب ارجیناله مگه ؟
این 320ـه، اونم سیصد و بیسده دیگه !
بخاطرحمایت از البوم پیش خرید کردم با 3تومن ادم بجای نمیرسه...بنظرم کاردرست اینه البومی ک خوب باشه یه حمایت کوچیک لازمه فرق نمیکنه کدوم خواننده باشه !پول یه دونه چیپس هم نمیشهنقل قول:
آره دادا پول یه آدامسم نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط iranaryaee [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب پول این پیش خریدا معلوم نیست تو جیب کدوم قرمساق جوجه تاجری میره ! ( تو جیب علی نمیره مطمئنا" )
راحت بگم ! بین همون عوامل تولید و شرکاء تقسیم میشه، پوست پیازیشم به شخص خواننده نمیرسه !
ولی در کل حرف شما درسته ! از هنرمند خوب باید حمایت کرد !
ولی نه اینجوری ! باید لباس رزم پوشیدو، رفت و سی دی ارجینالشو خریداری کرد !
حداقل اینجوری مطمئنی یه درصد نا چیزیش به شخص خواننده میرسه !
و من الله توفیق .
نقل قول:
با حرفهات موافقم خود سایت بیپ چندروز پیش گفت سرماه با خواننده ها تسویه میکنن شرکت خیلی گردن کلفتیه چون اکثر مسابقات زیردستش به هرحال ادم دینش ادا میکنه همانطور گفتی اورجینالش معتبر تره...
نکته بعدی اینکه بیایم بگیم فلانی خواننده بهتره یا این بنظرم مقایسه کار درستی نیست الان فروم دیگه ای طرف قبل ازاینکه فکر کنه مفت اومده البوم دانلود کنه نظرفیک میده
تبریک به همه دوست داران علی عبدالمالکی پس از چندین سال انتظار...(sm74)(sm19)(sm10)
اورجینالش تهیه کردم
کلا مثل اینکه از این به بعد همه آلبوما با قیمت 4000 تومان میان (sm120)