میگم تو بخوای تمومه واسه بار چندم :)
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم تو بخوای تمومه واسه بار چندم :)
مردم صبح زود برید رای بدید (sm127)
مردم صبح زود برید رای بدید
مردم صبح زود برید رای بدید ! لطفا
اونجا ی روز جلوتر برگزار میکنید(sm120)
میگم برو رای بده ! رای ندی جدا از دستت دل خور میشم! حس میکنم دستت باهاشون تو یک کاسه هست (sm25)
با کی
کدوم کاسه
(sm120) رای من، رای تو، رای ما، دکتر حسن روحانی!
به تحریم نه میگوییم به فساد نه میگوییم!
به آزادی آری میگوییم
به پیشرفت آری میگوییم
چرا برعکس میگی همه رو (sm120)
بسیجی هستی میدونم نون خورشون هستی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
روحانی دکان کیا رو بسته خدا میدونه، ولی دمش گرم خوب بسته [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] من افتخار میکنم ایشون رییس جمهور کشورم هستن
#تا1400باروحانی (sm118)
روحانی نامبر1
اکانت های فیک رای دهنده به ابراهیم رییسی : بابا دمت گرم :) از الانش تقلب؟(sm70) بکش بیرون لعنتی
باور کنید رییسی نمیتونه معجزه کنه! بیاد ایران رو یک شبه سوییس کنه ! عاقل باشیم
آمدنیوز: چرا باید در انتخابات آتی شرکت کنیم (✍️: الف. ی)
آیا متوجه شدهاید اینبار رسانه میلی، مصاحبه کسانی که میگویند در انتخابات به این دلیل و آن دلیل شرکت نمیکنیم را پخش میکند؟
آیا متوجه شدهاید که کانون قدرت، نظرسنجیها را دستکاری کرده و میزان مشارکت در انتخابات را بسیار کمتر نشان میدهند؟!
به نظر شما آیا هدفشان چیزی غیر از آن است که میخواهند میزان مشارکت کم شود، چرا که میدانند با تبلیغات اینگونه و با پایین آمدن میزان مشارکت، این آرای دکتر روحانی است که پایین میآید؟ و گرنه کسانی که به رقیبان دکتر روحانی رأی خواهند داد رای دادن را یک وظیفه شرعی میدانند، و در همه انتخاباتها شرکت میکنند.
بدین ترتیب آنها میخواهند شانس خود را در به قدرت رساندن رقیب دکتر روحانی بالا ببرند.
پس وظیفه ماست که تحت تاثیر این برنامهها قرار نگیریم و در انتخابات آتی شرکت کنیم و با رای به دکتر روحانی، مانع موفقیت نقشههای کانون قدرت شویم.
یادتان هست در زمان دکتر خاتمی هم برخی میگفتند چپ و راست یک بازی است تا ما را به سر صندوق ببرند و خاتمی و کانون قدرت با هم هستند، آیا اینگونه بود؟
پس چرا همکار و همنقشه خود را ممنوعالتصویر و ممنوعالخروج و ممنوع الملاقات کردهاند؟
پس نتیجه می گیریم اصلاحات و اصلاحطلبان نه تنها بخشی از نقشه کانون قدرت نیستند، بلکه کابوس جان تمامیتخواهان بوده و با قدرت و تعقل، ایران را به سوی روشنایی، آزادی، دمکراسی و تمدن به پیش می برند.
حال میپرسیم چرا رای به دکتر روحانی؟ رای به دکتر روحانی رای به اعتدالگرایی، تعقل، رای به صلحطلبی است. با رای به دکتر روحانی در مقابل تمامیت خواهان، جنگطلبان، غارتگران و اعدامگران بایستیم. با رای به دکتر روحانی به مردم دنیا میگوییم که ملت ایران صلحدوست و اهل گفتگو و متمدن است. با رای به دکتر روحانی مانع از به قدرت رسیدن سیاستمدارانی که قوانین بینالمللی و حقوق مردم خود و دیگر کشورها را رعایت نمیکنند، میشویم.
جمعه ۲۹ اردیبهشت بر سر صندوقهای رای حاضر میشویم تا این حداقل آزادی فضای مجازی و حداقل قدرت مردمی را از دست ندهیم. چرا که برخی از رقیبان دکتر روحانی کمر به همت بستهاند تا به محض به قدرت رس،یدن دسترسی به اطلاعات آزاد را نه محدود، بلکه کاملا قطع نمایند تا در بیخبری مردم، دست به #خشونت، #اعدام و #سرکوب بزنند و کسی از مفاسد اقتصادی آنها آگاه نشود.
آنها ریاکارانه از آزادی بیان و مطبوعات سخن میگویند اما همگان میدانیم که سابقه آنها نشان از #خفقان و #سرکوب میدهد.
همانگونه که میدانیم لازمههای پیشرفت و ترقی هر کشور، آزادی بیان، آزادی مطبوعات، و دمکراسی است، که دکتر روحانی حامی اینگونه آزادیهاست و در مقابل کسانی که میخواهند محدودیت ایجاد کنند در حد اختیارات ریاست جمهوری ایستاده است. پس برای رسیدن به اهداف بزرگ جمعه با آخرین برگ اصلاحات، یعنی دکتر #روحانی حاضر میشویم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ویدئوی عمیق، دقیق، با پژوهش حساب شده و خوب و تولید و اجرای عالی. ممنون از تولید کنندگانش
بیست هزار آرزو
امروز ساعت 11 با صدای محسن چاوشی در حمایت از دولت اعتدال و امید
من که خیالم راحت شد روحانی رای میاره (sm2)
از مناظره سوم عاشقش شدم (sm19)(sm120) به خصوص جوابش به آقا شیکه عالی بود (sm2)
برادر انقد حرف نزن و کامنت بی محتوا نده یه تنه ریدی به تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی عاقل باشه میره به روحانی رای میده دیگه هرکی هم نخواد تو خودتو پاره هم کنی رایش عوض نمیشه
کارگرا،تولید کنندها،مستضعفا...................... ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی بافان رییسی ها گوز الهدی ها کاسبان تحریم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میدونستی روحانی چه چوبی تو ****مردم کرده این ***** نمیزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش هشت سال مموتی پفیوز چوب تو *** ملت کرد هیچکس هیچی نگفت چرا نمیرن اونو مجازات و محاکمه کنن چون میدونن دست همشون رو، رو میکنه آره ما خیلی وقته چوب تو کونمون رفته دیگه نمیخوایم یه مموتی دیگه بیاد سر کار هشت سال مهلت دادیم دیگه بسه...(sm25)نقل قول:
جوابتو نمیدم چون میدونم نغهمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا مشخص میشه نفهم کیه فهمیده کیه...(sm25)نقل قول:
(sm162)نقل قول:
ما صبوریم جوابتان را فردا خواهیم داد...
کریستی ، کریستی حمایتت می کنم ...
اینم محض خنده ...
♦️ بیانیه رئیس جمهور
������حسن روحانی، با صدور بیانیه ای خطاب به ملت شریف ایران نکات و توصیه های مهمی را در خصوص انتخابات روز جمعه مطرح کرد.
در این بیانیه آمده است:
۱. قبل از هر چیز صمیمانه از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه 27 اردیبهشت قدردانی میکنم که خردمندانه به شرایط افتخارآفرین برگزاری آرام انتخابات در کشور اشاره کردند و رعایت انضباط و پایبندی به قانون در سه مرحلهی «قبل از انتخابات، روز انتخابات و بعد از انتخابات» را متذکر شدند؛ و با اشاره به جدیت دستگاههای اجرایی و نظارتیِ انتخابات و دستگاههای حافظ امنیت در انجام وظیفهی خود، از همه دستگاهها خواستهاند در کمال هماهنگی امانتدار رأی مردم باشند. سخنان معظمله نشان داد که وظیفه همه ما تا پایان برگزاری انتخابات، حفظ انضباط، آرامش و قانونمندی است.
۲. از آنجا که در این مدت فرصت نیافتم تا به برخی استانها سفر کنم، بر خود واجب میدانم از مردم همه این استانها که توفیق زیارتشان را نیافتم عذرخواهی نمایم و عهد دیدار هرچه نزدیکتر با آنان را تجدید کنم. همچنین یکبار دیگر از میهماننوازی مردم همه استانهایی که در آنها افتخار حضور داشتم سپاسگزاری نمایم .
۳. اینجانب از همه دانشجویان و جوانان کشور که سفیران آگاهی و امیدهای آینده پرفروغ ایران هستند تقاضا میکنم در دو روز باقیمانده تا زمان رأیگیری در خانه ننشینند و راهی شهر و دیار خود، در اعماق روستاها و شهرها و اقامتگاههای عشایری کشور شوند و با روشنگری نسبت به مسائل کشور و تبیین راهکارهای علمی و عقلانی بهبود آنها، مردم را به مشارکت فعالانه در انتخابات فرا بخوانند. دانشجویان و جوانان عزیز مستحضرند که در روزهای گذشته، عدهای برای کسب نامشروع قدرت، دروغهای زیادی را درباره امضای سند 2030 و قصد دولت برای ارائه آموزشهای غیراخلاقی و منافی عفت در روستاها و نقاط حاشیهای شهرها و مراکز مذهبی پراکندهاند و هراسی اخلاقی در دل مردمان دیندار و پاکنهاد این سرزمین ایجاد کردهاند. اینجانب از شما میخواهم با روشنگری و تلاش برای آگاه کردن مردم نسبت به کذب بودن چنین سخنان افتراآمیز و بی پایه ای، راه را بر هر گونه سوءاستفاده مردمفریبان از احساسات و عواطف دینی مردم ببندید.
4. من از همه #فرهنگیان_و_معلمان عزیز کشور که از دیندارترین و فرهیختهترین مردمان و اقشار این سرزمین هستند بابت سیل دروغها و تهمتهایی که قدرتطلبان در روزهای گذشته نثار آموزش و پرورش کردهاند و باعث دلآزردگی ایشان شدهاند عذرخواهی می کنم. شما مشعلداران آگاهی کشورید. بپا خیزید و موج گمراهی و سیاه نمایی را از این کشور دور کنید. انشاءالله بعد از برگزاری انتخابات فرصت کافی وجود خواهد داشت تا درباره همه این اتهامات روشنگری کنیم، تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.
5. روستائیان عزیز و سختکوش، اینجانب با کمال قاطعیت به شما اعلام میکنم که اولاً نه تنها یارانه فعلیتان به صورت سابق ادامه پیدا خواهد کرد، بلکه همانطور که در برنامههای خود به تفصیل اعلام کردهام، گام اول برنامه دولت در حذف فقر مطلق، طبق قانون، از ابتدای امسال با افزایش بیش از سه برابری میزان مقرری مددجویان کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی به اجرا درآمده است؛ و در گام دوم، برنامهای اجرا میشود که تا پایان دولت دوازدهم، فقر مطلق از کشور ریشهکن خواهد شد.
6. مردم عزیز و تلاشگران صبور ، فریب حرفهایی را که با تمسک به روشهای غیراخلاقی و صرفاً با قصد تخریب بیان میشوند نخورید. به شما وعدههایی میدهند که خودشان هم میدانند، تحقق آنها جز با گرانی لجام گسیخته و کاهش قدرت خرید طبقات کم درآمد امکان پذیر نیست.
������اینجانب متعهد میشوم با اتکا به قوانین و اسناد بالادستی کشور و با اجرای برنامه کارشناسی و دقیق تهیهشده برای دولت دوازدهم، در مسیر تعالی کشور و بر مبنای شعار «آزادی، امنیت؛ آرامش و پیشرفت» حرکت نمایم.
������دوباره ایران، دوباره اسلام، دوباره اعتدال، دوباره امید.
وعده دیدار ما در کاروانهای 1+11 در پای صندوقهای رأی : 8 صبح جمعه 29 اردیبهشت ماه
#سرمشق امروز
#سرنوشت فرد
شریعتمداری: من نگفتم دیدار تتلو و رئیسی اشتباه است
آخر عمری به چه بدبختیای انداختن شریعتمداری رو. از تحلیلهای استراتژیک تو عمق خط دفاع دژمن، رسیده به تکذیب تتلو
بچه ها اینم ببینید جالب درستش کردن