نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm30)
دوستان کسی میدونه موزیک ویدوئو حبس کی میاد؟؟؟
و اگه رمیکس اهنگای ابی رو دارید حتما بذارید
ممنون - اقلّا بگید این عکس ابی با کیه . من فکر کنم با یغما گلروئیه
از ابی اگه تصویری داری بزار ممنون
کاش ویدئوی کامل این کنسرتو هم قرار میدادیننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ویدئویی بود (sm50)(sm81)
سلام . کسی از دوستان آلبو های دیگری از کنسرت های ابی رو داره واسه دانلود بزاره .
اثر نایاب با صدای ابی و شعر استاد جنتی عطایی به نام روستایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺳﻼﻡ ﻟﻄﻔﺎ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ
ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺳﻮﻡ ﮐﻨﺴﺮﺕ ﺳﺎﻧﺘﺎ ﻣﻮﻧﯿﮑﺎﯼ
ﺍﺑﯽ ﺳﺎﻝ 94 ﻣﯿﻼﺩﯼ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺍﻭﺭﺟﯿﻨﺎﻝ ﻟﻄﻔﻦ
ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ
6 ﻣﺎﻫﻪ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﻭ ﻫﻢ ﺗﻮ
ﺍﯾﻨﺴﺘﺎﮔﺮﺍﻡ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﺟﻮﺭ ﻧﺸﺪﻩ
کنسرت دیروز ابی
سلام به دوستان و ادامین عزیز
یک درخواست ازتون داشتم
شما زحمت کشیدین و اکثر آلبوم های ابی رو به صورت flac در سایت قرار دادین، به غیر یکی از زیباترین و به یاد ماندتی ترین آلبوم های ابی "ستاره های سربی"
اگر امکانش هست لطف کنید آلبوم "ستاره های سربی" رو هم به صورت flac در این تاپیک قرار بدید
تشکر ازادمین ها و دوستانی که زحمت میکشند (sm127)
اسپانیا - رفتن به باشگاه
همه تاپیکارو ریدی الان اومدی برینی به اقای صدا(sm65)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغ نکنید.
سلام . کسی از دوستان آلبوم کنسرت های ابی رو داره؟ اگه داره واسه دانلود بزاره ممنوم می شم .
سلام . کسی از دوستان آلبوم کنسرت های ابی رو داره؟ اگه داره واسه دانلود بزاره ممنوم می شم .
صفحه فتوشاپه تقلبیه ابی همچین صفحه ای نداره
کاور تقلبیه ابی همچین صفحه ای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسلام خدمت دوست عزیز
مستند آقای صدا قرار بود 10 قسمت باشه ولی هم شما هم سایت های دیگه تا قسمت 7 رو گذاشتید .میخواستم بپرسم همین هفت قسمته یا پخشش متوقف شد ؟
ممنون
سلام کسی از دوستان آهنگ دلتنگی یا صدای تو (تو نیستی و صدای تو هوای خوب این خونه ست) از ابی رو با کیفیت عالی بسیار بالا داره برای دانلود بذاره.خودم دارمش ولی بی کیفیته
سلام کسی انگار نبود جواب مارو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط best music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط best music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم چون این کار "اتود" هست، نسخه ی با کیفیتی ازش وجود نداشته باشه، مگر اینکه عوامل کار نسخه ی با کیفیت رو منتشر کنند.
من هم بی صبرانه منتظرم...
ابی سازی دیگرزمانی که «نازی ناز کن» را به «ابی» دادم، زندگی او با این ترانه عوض شد.
تورج شعبانخانی:
http://www.musicema.com/node/262336
کسی از همکاران ابی مونده که زندگی او را عوض نکرده باشه؟
رمز دانلود چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک میکنم آقای شعبانخانی اولین سارق هتری ایران باشه چون آهنگ نازی ناز کن ش کاملن برگرفته از آهنگ lay lady lay اثر باب دیلن هست . موقعی که ابی جیلی بوم میخونده ایشونم داشته آهنگ می دزدیده .
سلام و خدا قوت . از دوستان درخواست آلبوم کنسرت های ابی رو دارم . اگه امکانش هست قرار دهید ممنون می شم . خیلی دنبال با کیفیتش گشتم ولی پیدا نکردم .
ازهمه ممنونم و سال جدید را تبریک میگویم به همه - قبلا هم درخواست کرده بودم وباز هم خواهش دارم اگر کسی بلور بنفش ابی را دارد که با بهزاد بلور در رادیو bbc درست شده آنهم با کیفیّت اصلی بگذاره . باز هم از همه ممنونم
سلام . درخواست آلبوم خورشید خانم ابی رو دارم . اگه کسی از دوستان داره واسه دانلود بزاره ممنون میشم .
آلبومی به این اسم از ابی منتشر نشده و اون کاوری که شما دیدید که عکس فرید زلاند رو هم روش زده کاور تک آهنگ بوده نه آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن آهنگاش همه هست داخل آلبومای رسمی دیگه
مث همین گوگوش که چند نفر اومدن قبلا پست دادن که آلبوم ماه پیشونی رو هم بزارید در حالی که کاور فقط کاور خود آهنگ ماه پیشونی بوده نه خود آلبوم
درود بر دوستان عزیز
کسی از ترانه تپش با صدای ابی و اهنگسازی بابک بیات اطلاعاتی داره ؟ مثلا سال ساخت ؟ سال اجرا توسط ابی و....
دوست عزیز البوم خورشید خانم ابی دارای 8 اهنگ است که مال شرکت اونگ میباشد و شماره شرکتی 507 و تمام کارهای اهنگسازی از فرید زلاند میباشد
سلام دوست عزیز . شما این آلبوم رو دارید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط dada [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ebi 2014 این هم البوم خورشید خانم
سپاس فراوان از شما دوست گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط dada [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .. آهنگ گریز از ابی با کیفیتی خوب تر از موارد دیگر ( به تو نامه مینویسم ) :
آهنگ سایه از ابی ( با فرمت [Flac] هستش ) :
سلام .. آهنگ شکار از ابی با کیفیتی خوب تر از موارد دیگر ( دلتنگم ) :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]