(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm81)(sm1)
ادعا شده که 2pac زنده تشریف دارد ...
در مالزی زندگی می کند ...
با عکس و فیلم این مهم نشان داده شده است ...
سینجول اومد خاک تو سرت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقد روزنامه اعتماد چی خوب بود
و چه میخواهد که در ادامه به این بند میرسد: «دسیسههای تو! میبینی؟ /گلوی پاک امیرم من/ که در تدارک حمام است» و البته این ایراد تاریخی هم به آن وارد است که چنانچه منظور از «امیر»، امیرکبیر باشد (با توجه به مصرع بعدی و اشاره به حمام) باید برای شاعر روشن کنیم که امیرکبیر در حمام فین با بریده شدن رگهای دست و پا و خونریزی ناشی از آن به قتل رسید و هیچگاه گلوی ایشان بریده نشده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)عجب سوتی
یارو کلا نفهمیده خیلی چیزارو از رو غرض گفته بعد الیاس میگه خوب بود(sm120)
بعضی جاهاشو میشه بگی درست میگه ولی همینکه یارو داره با عقده مینویسه کل نوشتش زیر سوال میره و در نتیجه فاقد ارزش
من نقد اول روخوندم گفتم خوب بود روزنامه اعتماد| علی ولی اللهی،نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی خوب بود دومی رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاها نمیدونم چی چی
عقده ای
ایقدر در نفهم بودن اصرار داره که حتی نخواسته ی تحقیق کنه ببینه اینا اسم شعرای صفا بوده و شده اسم اهنگ(sm2)
برخلاف اولی که خودش کامل حتی خود کتاب رو خونده بوده و نقدش کرده بود
دیوس ندیدم این سریالو ..
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت FTP با Remote Upload اینکه FTP وابسته به یک نرم افزار مدیریت فایل هست که روی ویندوز نصب میشه و به یک سرور مربوط متصل میشه و اپلود فایل انجام میشه و سرعت خیلی پایینی هم دارد که این روش اصلا پیشنهاد نمیشه اما Remote Upload تو خود همون سایت اکانت می خرید در واقع لینک غیرمستقیم را مستقیم میکنه و انتقال میده به اپلود سنتر دیگری و اپلود فایل با سرعت بالا انجام میشه
دقیقن بخاطر همین میگم خاک تو سرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبین چرت و پرته(sm2)
کلا علاقه شدیدی به ژانر مزخرف درام داره الیاس(sm2)
کدامین یک از سریالایی که من معرفی کردم چرت بوده گوزمخنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشكر - اكانت گرفتم - يه سوال يه نرم افزار دانلود كه از cpu كم كار بكشه سراغ داريدنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرست : تو دختری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکند : idm
(sm120)(sm2)
این موحدی کرمانی باز نشه کرده رفته رو منبر زر زده مرتیکه منقلی
# ایزی لایف پوشان نظام
نه اين اسم رو دوست داشتم ....نقل قول:
iidm خوب نيست اصلا
تیرد : EagleGet (sm2)نقل قول:
(sm2)نرکده همچنان باقیست
(sm120)
همین های کستل مزخرف بود ..کلا با این سریالای درام حال نمیکنم(sm2)ی فصلشو به زور دیدم بعدم دوتا فحش به تو دادم(sm2)نقل قول:
مي دوني چيه آخه من از سيستم تك هسته اي براي دانلود استفاده ميكنم (فسيله ديگه)بخاط همين سرعت بالاي حدود 1.5 مگ تقريبا 70 - 80 درصد cpu استفاده ميشه فك كنم چند روز كه بگذره cpu به فنا ميرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دانلودر سبک تر از این 2 من سراغ ندارم، ولی خوبی که این EagleGet داره اینه که بعد از کامل شدن دانلود ریبیلد نمیکنه فایل دانلود شده رو همین باعث میشه فشار رو سی پی یو کمتر بشه نسبت به idm حالا یه تستی بکننقل قول:
سریال بابیلون برلین رو دیدین؟ آلمانیه 2 فصلش اومده از شبکه نتفلیکس (sm51)
تشكر- يه مدت باهاش كار كردم ولي براي سرعت پايين خوبه اينم سرعت بالا هنگ ميكنه روي اين سيستم فسيل من فعلا دارم از IDA استفاده ميكنم با اين كه باز همون مشكل رو داره چاره اي نيست انگار لعنت به اين دلار !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم عاباس(sm120)
خواهش میکنمنقل قول:
همه نرم افزار ها از سی پی یو کار می کشند دیگه بدبخت سی پی یو همه کار داره میکنه
مثل یک زن کدبانو کار میکنه بپز - بشور - گردگیری کن (sm2)
باع ببین تم مافیایی اگه دوست داری البته (sm59) ولی خو درام می باشد که ظاهرا دوست نداری، بشین سریال های شبکه CW (دبلیو سی(sm2)) رو ببین ارو، فلش ... (sm120)
ارو رو تا فصل 3 دیدم بقیشو پاک کردمنقل قول:
کلا فیلم باید هیجان داشته باشه و نه اینکه سر کار بزاره.. ارو بعد اینکه دومین بار تقریبا مرد و زندش کردن پاکش کردم.. مثل اون ومپایرا هی میمردن زنده میشدن(sm2)
منظورم از هیجان اکشن نبود(sm120)
اکشن هم خوشم نمیاد
دکستر..هانیبال..
واکینگ دد.. البته تا قبل این 2.3 فصل اخرش(sm2)
آره خب(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الیاس ژانر غیر درام که معرفی میکنه معمولا خوبه(sm2)
ارو رو تا فصل 3 دیدی ؟ (sm2) من 2 اپیزود دیدم ازش ریدنم گرفت (sm3)نقل قول:
سریال اوزارک چی دیدی؟
سريال suit چطوره ؟
من غیر درام یه سوپرنچرال جاست فور فان نگاه میکنم (sm2) به دین و سم اعتیاد پیدا کردم مگرنه سریال چند ساله مرده (sm2)
دیگه اونقدرم بد نبود ولی سسشر بود(sm2)نقل قول:
نه منتظرم بازخوردارو ببینم.. الیاس گرفته ببینه بعد (sm2)