(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
راست میگه ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعا رشتی بودنشم میشه
کسی منکر خوب بودن بابک نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر همایونو بزنیم ؟
رضا کــُس ادّعا تو صفحه اول رادیو رو تو Notepad ++ مینویسی .. (sm2)
معمولا اونایی که Noob هستن با Notepad ++ شروع میکنن !!!! (sm2)
نه چاوشیون همه البوم رضا یزدانی رو بهترین البوم میدونستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهمت نزن(sm120)
(sm74)قربونت برم اون بالا رفتی چیکا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بارون ظهر تومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبش ویدئو انتخاب اومد
من دقیقا یادمه
انتخاب !!!! (sm50)
البومش قوی بود په ؟(sm120)نقل قول:
از بس تو این یکی دوسال البوم قوی کم بوده که من متوسل شدم به البومای قدیمیه بانو هایده و مهستی و ابی و داریوش (sm120)