الان وقتشه ها
نمایش نسخه قابل چاپ
الان وقتشه ها
الان از کانال میندازمت بیرون
- (sm2)
شوخی جالبی نبود(sm98)
(sm2)چه زشت شده روسری کرده سرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیو چی ؟ محسن داری اذیت میکنی من که بهت گفتم میخوام (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تابستون که این یارو اسکل شایع درست کرد ، در محفلی به شادمهر گفتن شایعه کردن میخوای برگردی ، فقط یه لبخند زده بود
مگه ارشیو سووپر جم نمیکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بچها 5 ترا داره(sm59)
باب من فیلم دارم میگم ایرانی آرشیو چورن برا چمه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم من اگه اونهمه سی دی رو نگه داشته بودم ، الان بزرگترین آرشیو خاورمیانه رو در اختیار داشتم
اصن برو توپخونه بگو اسی تکثیر برات تعظیم میکنن (sm120)
(sm2)من چند بار رفتم اونجا پشت شهرداری هم میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمام خمینی
چیه تو هم چورن میزدینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm39)
هنوزم قیدیمیا اونجا منو میشناسن (sm120) اسم من حرمت داره (sm2)نقل قول:
(sm98) چورن چیه مردکنقل قول:
سی دی می دی آلبوم پالبوم شو مو خلاصه همه چی بود یادش بخیر
اتفاقا اسی تکثیر خیلی بهت میاد (sm2)حالا میگی آلبوم از روی سیدی اصلیش کپی میکردی ؟ یا مثلا ام پی تری منظورته ؟نقل قول:
چون ام پی تری 128 میرفتم بیرون برام رایت میکردن ولی صوتی نه .. اصن صوتی چیزی نداشتن ..
(sm81)
اون زمان ینی قبل اینکه سی دی بیاد ما تو دبیرستان کاست میزدیم دادچز (sm120) بعدشم که سی دی اومد همه چی بود در هم کیفیتم که مهم نبود مثه الان همه دنبال فلک ملک و 320 میگردن (sm120) شو هم که ترکی مرکی ایرانی خلاصه همه چی dat بود میزدیم تکثیر برای افراد فامیل و دوستان و آشنایان و همچنین سراسر منطقه (sm2)نقل قول:
پر کن قدح باده که معلومم نیست
این دم که فروبرم برآرم یا نه ... (sm50)
چ خبر بود؟ چیزی دستتو گرف؟(sm50)نقل قول:
ها فهمیدم (sm2) گفتم شاید توی تکثیرات از سیدی صوتی هم کپی میکردی (sm2)الان دیگه نت اومده کسی نمیاد بزنه تکثیر کنه مگه اینکه مثلا فیلم و بازی بفروشهنقل قول:
رفتم رسیور استرانگ گرفتم اونجا اصلی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی می ناب زیستن نتوانم
بی باده کشیده بار تن نتوانم ... (sm50)
میدان امام خمینی بیشتر مثلا ضبط ماشین .. چیزای الکتریکی .. و ماهواره و سیم و اینا میفروشن .
اون موقع مثلاً میگفتن شادمهر خیالی نیست اومده میرفتیم میگرفتیم حالیمون نبود 128 چیه و این چیزا میزدیم یهو زنگ شروع میشد احسان کجایی دمت گرم بزن واسه من ، منم که دل رحم و مهلبون میزدم برا رفیقا و آشناها (sm120)نقل قول:
روزگاری بود نت کجا بود با همین سی دی حال میکردیم
ولی لامصب تا اونجایی که من یادم میاد متروی خمینی از همه جا شلوغ تر بود خیلی شلوغه
مــــن بنده ی آن دمم که ساقی گویــــد
یک جام دیگر بگیر و من نتوانــــم ... (sm1)
خونه شما سمت کجاست دقیقا ؟ (sm132)نقل قول:
خیــــام اگر ز باده مستی خوش بــــاش
با لاله رخی اگر نشستی خوش بــــاش ... (sm1)
الان احسان این چیزا رو گفت یاد م خودم افتادم که سی دی تاره اومده بود می رفتم شهرداری رشت اونجا سی دی فروشا بودن پرینت رنگی می گرفتم از جلد البوما داخل پلاستیک می کردن می خریدم و کلی ذوق می کردم که ایوالله عجب چیزی(sm128)
البوم پویا بود منصور بود حبیب بود...یادش بخیر(sm50)
12-13سالم بود اما ارشیو سی دی خوبی داشتم از اون موقع هم ذاتا دنبال اورجینال و اصل کار بودم(sm2)
تو هم می رفتی شرداری بخری؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چه بری رو به عقب تر تو این سیدی ها ی اورجینال بیشتر بود مثلا با قیمت خوب گیر میومد و اینا مثلا مثل آلبوم یا مثل سیدی تصویری کلتکس یا ترانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)گربه بدبخت من گربه نر محله بهش حمله میکنه شبها کتکش میزنه اینم فرار میکنه دم در اتاق با جیغ و داد و وحشت :|
ما راهش میدیم داخل شبها بتونه اروم بخوابه ...
الان خوابیده هی کابوس می بینه جیغ میزنه لگد میزنه
وقتی که دلار هنوز گران نشده بود 2 برابر .. 2 تومن بود هر دلار یا هزار و 400 .. اون موقع سیدی اورجینال هم سال 89 بود فک کنم میدادن 20 تومن خیلی خوب بود یکی گرفتم
ولی الان میدونم حماقت کردم باید خیلی میگرفتم .. تازه 15 تومنم بود سال 88 - 87 (sm172)
(sm120)من اصلا دنبال سیدی و اروجینال و ... نبودمنقل قول:
(sm120)
اون موقع سایت و نت نبود که ی برنامه ای شبکه شب خیز بود پخش می کردن که کمپانی های اونگ و پارس و کلتکس می اومد سی دی های جدید شونو معرفی می کردن شرکت ترانه هم بود که شب جمعه ها امید ایران نشون می داد.....تا سریع چیز جدید می اومد می رفتم می خریدم اخبار ما شده بود اون............
اخ اخ اخ یادش بخیر..کاش بازم همون دوران بود(sm172)
پی چا باز بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بودش اما خب بچه بودیم دسترسی انچنانی نداشتیم ب فروشندهای حرفه ای تر و اورجینال باز!!! الانشم همینطوره ها مثلا ی کی رو می شناختم تو کرج اورجینال می فروخت وضع دلار و گرونی کاسبیشو بهم زد و دیگه نمی دونم میاره یا نه...نقل قول:
(sm120) آرهنقل قول:
البته اینی که میگم مثلا 20 تومن خب اون موقع پول نسبت به الان خیلی ارزش داشت برای منم باز سخت بود مثلا صد تومن بدم 5 تا بگیرم ..نقل قول: