بالاخره آدرس جدید کانال تلگرام چی شد؟ کسی میدونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بالاخره آدرس جدید کانال تلگرام چی شد؟ کسی میدونه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیلام(sm128)
سلام نبودی پیدات شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه هستم از دور نظاره گرم(sm120)
خوبی؟ چه خبر؟(sm10)
یه روز دیگه هم گذشت و تو این مملکت زنده موندیم خدا رو شکر(sm196)
(sm181)
(sm50) هیچکسی نمیدونه تو قلب من چی میگذره....
سلام خوبی نیستی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
(sm132)
(sm51)
(sm185)
(sm50)
بعد از مدتها
پُست!
(sm50).
همه رفتند کسی دور و برم نیست
چنین بی کس شدن در باورم نیست
… اگر این آخرا بی عاقبت بود
به جز افسوس هوایی در سرم نیست
کار جدید ساسی چقدر پر محتواس (sm50)
آره مخصوصا واسه جقی ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm180)
(sm50)
چه میکنه این ساسی حالا بیا وسط(sm144)(sm2)
آره تو سایت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط user2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خودشونو گایییییییدن با آهنگ ساسی انگار تا قبلش هیچ مشکل فرهنگی تو کشور نبوده بیا عامو برو تو کیونما والا(sm39)
(sm188)
(sm2)(sm50)نقل قول:
از آخرین باری که اینجا بودم سه سال بزرگتر شدم (sm25)
(sm50)
مسخره ترین جوک آخر سال یعنی این:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو آخه کسخل کل ایران دابسمش ساختن میخوای همه رو دستگیر کنی؟(sm2)
(sm45)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(s m54)
(sm224)
(sm54)
(sm50)
(sm111) بده شراب نابم
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
(sm50)