ها... غصه شد وصله بال و پرمون... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها... غصه شد وصله بال و پرمون... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار تویِ دلت سردی بشینه، گُلِ مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار اشکاتو هر کی ببینه، گُلِ من
نذار اینا واست نقش بازی کنن، گُلِ من
نذار دنیاتو نقاشی کنن، گُلِ من...
(sm50)(sm134)(sm120)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی نپرسید حالتو... (sm81)
دهنت میلاد باز یادم انداختی دارم گوش میدم... چه دورانی داشتم با این آلبوم (sm81)
محکم بشین دلم این دور آخر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم به لش بازیای خلسه هم علاقمند شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرمغز چته(sm120)نقل قول:
این حالیش نمیشه(sm120)نقل قول:
هر روز عمرم از دیروز بدتره... (sm81)نقل قول:
بازم دهنت سرویس (sm81)(sm81)
شما دو تا دیوث باید امروز میرفتین ارتحال ضجه میزدید.. بمیرید دیوثا(sm2)