نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي(sm36) شايد يكم حساس شده درست ميشه (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي(sm36) شايد يكم حساس شده درست ميشه (sm127)
عالی عالی عالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه (sm2)
راستی چه دست ِ قِشنگی داری ننه (sm10)(sm2)
خونه میری منزل... اینحا میای ننجون... این بود زندگی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما تحویل بگیر صدقه سری امیر کُسکش هم شدیم (sm98) باشه بابا شما هرچی که دلت خواست به من بگو خوبه دیگه ببینم شاید مشکلت با من حل شد
میخوای فحش مادرم بهم بده چیزی نمیگم شاید دردت خالی شد ولی سریع از موقعیتت سوءاستفاده نکن
حرف آخر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کسی هم نمیترسم نهایت بخوای بن کنی دیگه بیشتر ازین که نیست حالا من دارم میگم به جای بن ایندفه یوزرمو دلت کن تا خیالت راحت بشه عقده هاتم خالی بشه
حوصله ندارم بحث کنم هر کاری دوست داری انجام بده تمام
حرف بد بد زده بودم به سینجول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ديوونه(sm2)
باید اجازه گرفته بشه و بعد از سانسور ریلیز بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی شده فرشته ی عذاب من (sm2)
یکم اینطرف تر... یه ذره هم بالاتر... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً من تا کتک نخوردم آدم نشدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ِ پُر پشمش هم تاثیری رو تو نداره که فرار کنی (sm2)نقل قول: