نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم ، خودمو خوب نمی شناسم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم ، خودمو خوب نمی شناسم (sm50)
البته میثم تو بدی دست امیر خودش می دونی چی کنه
خودشناسی و خود اگاهی مهمترین اصل زندگیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که ما غافلیم!
البته امیر وقتش را بیشتر میزار رو فتوشاپ مطمئنا هر کسی که بتونه کاورهای که به دست امیر میرسونه طبق سلیقه ی خود امیر ادیت بزنه خیلی از کارهاو درگیرهای فکریش کمتر میشه و شاهد سرعت کارها میشیم(sm10)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی دیوث نظرت رو در موردِ سرعتِ آپلود اعلام کن ! (sm51)
یه شات هم از سرعتِ آپلود و دانلودِ خودت بده به بینیم ! (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
. . . مرگ مگر اثر کند (sm50)
این سرعت آپلود کدوم نامسلمونی هستش (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
96 Kb سرعت آپلودم هستش(sm178)
نیمه راسته بدنم با این شات صابر فلج شد(sm81)
شات چند شب پیش من یادت رفت!!!!!!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین راز استاد را هم به من بگید فردا بلیط پرواز فرودگاه امام به استکهلم میگیرم میرم پیشه رامی (sm50)