(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
آره ببین خب علاقه ست .. حالا اگه مثلا دیدی خانواده هم میگن پوتو دور نریز به خاطر اینه که حالا سیدی داشتن خوبه اگه بتونی بخری ولی واجب و مهم نیست مخصوصا الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)امیر جان لطفا 6 ماه را به 1 سال تغییر بده 6 ماه خیلی ظلمه به ما قدیمی ترها
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دهنتو
نه علیرضا جان داداش، امیر حرفش عوض نمیشه حرف مرد یکیه تو هم زیادی به خودت فشار نیار برات خوب نیست (sm2)نقل قول:
اره دیگه علاقست و واجب نیس..هرکسی ی جور از علاقه هاش لدت می بره...ولی لامصب ادم از اون فشار روانیه خلاص می شه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاقه نه ملاقه (sm2)
اگه دیدین یه سانتافه ۲۰۱۶ رو پشت یه موتور سیجی۱۲۵ بار زدن، تعجب نکنید، پیک دیجیکالاست.(sm2)
(sm120)امیر گفته زیر 6 ماه درخواست ندننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفته بالای 6 ماه درخواست قبول میشه میتونی بدی ولی رد کنه
وقتی اومدم اینجا و با حضرات آشنا شدم دیدم کلا از دنیای موسیقی 30 سال عقب هستم CD میومد دستم میرفتم پیشه رفیقم برام با برنامه کلون ایمیج میگرفت.(sm70)
الان چند وقتی هستش رفقا سی دی میدن خودم ریپ میزنم که همه ی ایناها را مدیون امیر، هادی، و علیرضا و .... هستم.
علیرضا مگه سی دی اصن گوش می ده!!!!!! ب(sm59)
(sm2)
ولی آدم باش (sm2) تا الان 3 بار بن شدی ..
به منم یه بار دروغ گفتی نمیدانم شاید ترسیدی اگه راستشو بگی من اون معین هستم دیگه ج منو نمیده .. همه چی بهتر از حقیقت نیست (sm70)
زود قضاوت کردید هادی زود خیلی زود معین موزیک باران را را امیر ساخته بود امیر توکلی رفیقی که از چشمام بهش بیشتر اعتماد داشتم الان باهاش کاملا بهم زدم سر همین جریان هرگز من به شما دورغ نگفتم عزیز لزومی نداره دورغ بگم یکبار هم امیر همچین برنامه ای را تو خاص پاشایی پیاده کرده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوایی بیشتر توضیح بدم؟
اینکه سه بار بن شدم از یکبارش فقط ناراحت شدم دوتای دیگه اش سر امضاء های که گذاشتم بود و امیر هم حق داشت ولی یکیش از روی قضاوت زود بود.
بیخیال دیگه هر چی هست گذشت .. (sm10)
فدای تو هادی جان خودتو و امیر و علیرضا و ساسان و سهند رو عشقه.
خطر را یادم رفت اون عشق ما هستش. (sm127)(sm10)
(sm10)
این نیست زندگی ...
جا داره منم یه تشر بزنم(sm39)نقل قول:
ما همه میدان مینیم
ما همه دیوار چینیم ... (sm50)
میثم جان(sm10)
(sm2)باو شوخی کردم باهاش چرا جدی میگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بزرگ مایی(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا بازم گل بده (sm2)
(sm2)با یک گل بهار میشه (sm10) (sm2)نقل قول:
این گوشیم هی هنگ میکنه (sm178)
(sm120)گوشیت چیه یه دونه نو بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما هواوی(sm98)
به داداشم گفتم پول بذار لپتاپو درس کنیم،قبول نکرد منم لج کردم اینو گرفتم(sm98)نقل قول:
نه داشم سامسونگه...البته راضیم در کل ولی لپتاپ یه چی دیگس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند اگر نوت 7 هستش زنگ بزنم آتش نشانی؟
استن بای باشن؟(sm70)
چی لپتاپ نه بابا لنووو هستش(sm2)نقل قول:
اینم هانی گربه علیرضا (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا پیچا باز...اشنا از کوویا آواری ری(sm2)
انه من بی ده دارم امی محل آشغال خووردی(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد که ما تو حیاطمون گربه داریم هیشکی نداره(sm2)
خب تراختورم مساوی کرد و فردا می بریم و اختلافو زیاد می کنیم
(sm331)
علیرضا مگه تو خونه گربه نگه میداره؟
گربه نجست است حرااااام است.
فقط کفتر تو بالا پست بام جایز و مباح هست (sm2)