(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
هنوز هم هستند اینجا فعالیت کنند
واو
سعید بیشعور هنوز ادمین سایت هستش؟
سعید جان اگر داری پیغام من رو میخونی خاک تو اون سرت با اون صدای مزخرفت
هیییی یادش بخیر
مرتضی پاشایی سر موزیک باران کلاه گذاشت موزیک باران غشی بازی در میاوردش یکسره پست میذاشت این پول ما رو بالا کشیدش
بعد از اینکه مردش قشنگ شد مرده پرست :))
هی تف چه دوران مزخرفی بود
یه ادمین هم بودش پروفایلش عقاب بود یک انسان کاملا عقده ای همه رو یک شب بلاک کردش خیلی ها به خاطر همین گوه خوری اش از سایت رفتن
ای من ریدم تو دهنت هرکسی که بودی ، من رو به خاطر شکلک خنده بلاک کردش . ای من ریدم دهنت اسمتو یادم رفت
امیر هوووی تو خجالت نمیکشی من رو از وی آی پی در آوردی؟
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
قبلا چقدر شلوغ بود اینجا الان فقط من موندم و قاسم(sm172)
ناراحت نباش صادق جان پرچمت ب(sm331)الاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا(sm127)
(sm50)
(sm51)
یه جک بگین بخندیم
(sm75)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قدیمی بود جدید بگو(sm51)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm128)
سلام دوستان عزیز یه گوشی خوب معرفی کنید در حد ۶ تومن
و یک لپ تاپ معرفی کنید در حد ۱۵ تومن
گوشی سامسونگ باشه بهتر
و لپ تاپ ضد خش باشه ترجیحا
(sm50)
گوشی سامسونگ a32 خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قیمتش چندهنقل قول:
فیلمهای اسکاری امسال اصلا چنگی به دل نمیزنن... خماری کامل! (sm98)
این جوک رو ی باحال بم گف:
کی میگه موسیقی مخالفه دینه؟
من با ذکر چند مثال ثابت میکنم این دو هیچ منافاتی ندارند! بینید:
۱. ای قشنگتر از پَریا، تنها تو کوچه نَریا:
نهی از منکر
۲. دار و ندارمو بگیر، مال خودت، مال چشات:
صدقه و انفاق
۳. آره تو محشری، از همه سری:
ذکر
۴. امشب دل من هوس رُطب کرده:
روزه
۵. آره خودم فداتم, فدای اون چشاتم:
شهادت طلبی
۶. یه امشب شب عشقهِ، همین امشبو داریم...
لیلة القدر
۷. تو منو کشتی، دوباره زنده کردی:
معاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حسین داداش من a 31 خریدم گوشی خوبیه نسبت به قیمتشنقل قول:
از قیافش که خیلی خوشم اومده داداشنقل قول:
چه رنگی خووبه سفید یا سیاه
سیاهنقل قول: