بیا در آغوش شیطاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا در آغوش شیطاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالو که فعلا نمیشه عوض کرد پس فعلا اهنگارو عوض کن دیوث(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان امتحان دارم تابستون میام (sm103)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی البومشو گوش دادم بد نبود.. خوب میخونه ولی زیادی شلوغش میکنه بعضی وقتا(sm120)نقل قول:
قیافرو(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کن کاراش بسیار به دلم نشسته (sm120)
خصوصا آلبوم "چنگار 3" ترک های "دونه" و "مبارک"... (sm50)
هر چند "چنگار 1" شاید خیلی جالب نباشه ولی بقیه خوبن تقریبا...
(sm67)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگار 2 رو به طور کامل دارم(sm120)نقل قول:
حالا این دوتا ترک هم واسه گل روی تو میگیرم(sm120)(sm10)
فداااااا (sm174)نقل قول:
سینگل "یادگاری" هم دیس "خلصه" هس... باحاله اگه خواستی بگیر (sm120)