اگر اشتباه نکن 3 یا 4 گیگ بود درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر اشتباه نکن 3 یا 4 گیگ بود درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمِ 4 G ایران سل !
از ساسی یِ دیوث تا 1 مگ می رسه آپلودش ! (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آلبوما رو با سرعتِ 64 آپ می کنم !
چون آپلود رایگانه مخابراتِ کرمان .
من هم سوتی دادم ساسان تو خواب هم نمیوته با این سرعت آپ کنه منظورم 2 مگ بود دو مگ هم عمر 1 مگ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
3.800 مگ بود تا 4.200هم اون شب رفت!!!!!
الهی غلامحسین محسنی اژه ای بمیره برات صابر(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه رامی بزاره پشمای هممون می ریزه(sm59)
نقل قول:
جا کش ! (sm54)
چووونی ! (sm81)
قرمساق (sm77)
دیوث (sm172)
یه کم فحش بده (sm50)
رامی بزاره من تو تهران شورش میکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
رامی شات بده این ساسی یِ دیوث رو به 30 روشِ سامورایی ترتیب بده (sm59)