قسمت جالبش اینجاس که ما جوجه نگه میداریم تو حیاط...
نمایش نسخه قابل چاپ
قسمت جالبش اینجاس که ما جوجه نگه میداریم تو حیاط...
علیرضا معتقده سگ نجسه ن گربه(sm50)
(sm2)گزگانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این آوتار جدیدمه راضی هستی ازش عاشق این چهره اشم (sm70)
(sm120)من هفت تا دارم یکیش حاملس تو چینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعدی نگفتمت که به سرو بلند او
مشکل توان رسید به بالای پست ما ... (sm50)
هادی تحویل بگیر(sm2)
کلا هر چیزی که آدم از اون لذت ببره حرام هستش حالا هر چی باشه مهم نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار تو آواتار شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد علیزاده - تصمیمتو بگیر ... (sm50)
لیلی لیلی لیلی لیلی انتظارتم قشنگه (sm19)
راس گیدی پیچا پیچایا هتو ک و س فآنده؟!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نانم والا نصفه شبان جیغ و داد زیاد کونن ایته ک و س ه واسینقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اواتارتو چنج کن یه چی میخوام به هادی بگم به تو میگم داغ میکنی گرفتار میشیم
خارجکی حرف نزنید (sm2)
کلکاپس بامو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا میثم شما کاپی میکنی(sm2)
ما اینجا کاپی نمیخوایم(sm2)
آقا تا این آوتار باعث نشده برا چهارمین بارم بن بشیم بزار عوض کنم(sm118)
مثال قدیمی بووووو بزنم یعنی ادمان الکی محبت نکوونیدی و مجانی کارررر نوکونیدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوشانم امی منسن اسیر 250گرمیدی(sm128)
رکورد بن شدن اینجا دست منه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندبار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یکی داریم دو تا بچه خوشگل آورد...تعدادشون زیاده هی میرنو میان(sm2)نقل قول:
اها دانم چی گی(sm120)20 گرم به زور آیهنقل قول:
2دانه فندق
(sm120)عکس بده خوشگل هستن ؟ اگه خوبن بیام بگیرم ازتنقل قول:
به جان خودم قاطی کردم فک کردم منم پست دادم گفتم کی اینا رو نوشتم که یادم نیست (sm2)
دوست داری بزار باشه موردی نیست
چیچیلاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پیداشون نیست...ببینم عکس میگیرم...آره خوبن(sm128)نقل قول:
هادی 250 گرم شد 20 گرم گفتم در جریان باشی(sm120) ( ب فرموده علیرضا خان)
عوض کردم الان دوباره امیر میاد یک هفته اخراج میزنه (sm2)
حالا بیا توضیح بده شوخی بوده (sm70)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشمردم ولی زیاد بود ، خیلی زیاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خواستیم از شر اون آواتار راحت بشیم اومد یکی بدترشو گذاشت (sm2)
آقا اصلا میرم همون ترازو اولیه رو میزارم که مربوط به عدالت میشد (sm118)
این همه خواننده یکی شو بزار (sm2)
حامد همایون بذار (sm2)
(sm2)
(sm2)همه چی قدیمنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فلک خارجی یکسره هست کل اهنگا یه فایل کم حجم همراش داره که میریزی تو EZ COnverter تراکها رو جدا جدا میاره (به روش هادی)
منتها EZ کانورتش میکنه روشی داریم که بدون کانورت مشکل حل شه؟
اون خراب نمیشه علیرضا .. اون فلکه دیگه توام میخوای به فلک تبدیلش کنی ..
اتفاقا اونا هم با این نرم افزار ریپ زدن یه سره
(sm27)