[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدعلی موسوی جزایری، "امامجمعه" اهواز میگوید "مهریههای سنگین" که باعث سختتر شدن شرایط ازدواج در ایران شده، «جزیی از توطئه دشمن در خصوص ترویج فساد و فحشاء در جامعه است».آقای جزایری گفته: «به یقین که دشمن، دشمن ماهری بوده و از زاویهای وارد بطن خانوادهها شده، که هیچکس تصور آن را نمیکرد.»
(sm2)
پست گزارش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
هر کس باید به عمل خویش رسیدگی کندنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 روز دیگه محرم (sm50)
سایز اصلی آواتار ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که الانه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلی که موجود نبود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورارو میزارم تا چنددیقه دیگه (sm176)
(sm172)
(sm169)
هوا تاریک بود اشتباهی رفتم تاپیک بقل (sm70)
گفتم خدایا چرا ۳ صفحه شده (sm70)
من آهِ تورو..نفس می کشم..توی نزدیک ترین حالت (sm81)عجب کاری شد (sm173)
عکس منتشر شده در تلویزیون کره از «احمد آمره» مسئول تدارکات تیم ملی فوتبال هنگام تعرض جنسی به زن کره ای !
من بوی تورو نفس می کشم از خونه ی عمه ت از خونه ی خاله ت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک ترین حالت؟ (sm173) فیس تو فیس؟ (sm173) ای جان (sm173) نزدیکترین حالتم آرزوست (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صورت زخمی کمین کرده (sm120)
فقط یه کم کلافه ام (sm98)
کاورهای ارجینال آلبوم پاروی بی قایق
http://s5.picofile.com/file/8146459318/WALLET_CHAVOSHI_ROO_.jpg
http://s5.picofile.com/file/8146459742/WALLET_CHAVOSHI_POSHT_.jpg
چرا اینطوری اپ کرد گشاد
یعنی ریدم به اینا عرضه یکار کوچیکم ندارن
تقصیر بهادر نیست ، اینارو عرفان بهکار برا مسعود دهقان میل کرده ، دهقان برا محسن ، محسن برا بهادر ، بهادر برا مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سلسه میل قشنگ مشخصه
اصلش همینه ، زمانی که خواستن دایکات کنن اسکن کردن
12 مگیش هم هست ولی کیچنشِ این صوبتا مشکل داشت امتحان کردمنقل قول:
اره این پکیچ کاملیه
اوکی الان نگاه میکنم تعویض میکنم لینکُ
(sm50)نزدیکه ولی طرف حالش خوش نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینالای 13 میرسن چند وقت دیگه
میدونم من قبل اینکه لینک بدم خودم چند تا نسخه دانلود کردم و اینُ پسندیدم چون پکیچ کاملی بود هم پرتابل داشت هم نسخه فول هم سریالش مشخص بود و...نقل قول:
حالا اضافه میکنیم یه دونه کم حجمشُ و توضحیحات لازمم میدیم (sm176)
سینجول کاورارو اسکن کرده بود 35 مگ (sm2)
من از شکار نکردن .
من و شکار نکردن.
(sm148)
سجاد خرداد ثبت نام میکنن کی آزمون میگیرن پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویللللللللللَ َ َ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm54)اصن یه جاهایی رو یه جوری میخونه آدم هنگ می کنه
می پرم از خواآبِ (sm77) شبو
اصن این کلنجار اجراش عجیبه لامصب چطور خونده آدم کیوسخول میشه (sm54)
2 ماه بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23،24یا 25 مرداد . هر ساله همینه تاریخ کنکورش
میزنمنقل قول:
کلنجار
کلافه ام
ریخته ام
از کجا معلوم
(sm25)
مست خمار خسته بی خیال (sm54)نقل قول: