[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
ولش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کارِ تمیزی ... (sm50)(sm172)
گوه توش ..
کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه عکس از خودش زده بود آوتار ، شبیه شادمهر بود (sm2)زیاد قیافش معلوم نبود تا یه وقت خارجیا نفهمن (sm2) بهش میگفتن شبیه شادمهر شدی میگفت جدی میگی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز بخیر (sm120)
البته مثه اینکه سریعاً آگاه سازی شد (sm2) این یه رکورده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان یهویی این فیت اومد کاریش نمیشه کرد :
(sm185)من : اِلَکم دلبرکم ، دلبر ِ با نمکم ، چی آوردی سَرَکمو شکسته بالو پَرَکم
منی که اسی یَکم ، توی کاربرا تَکم ، چی شده که اسپمو گذاشتی پای کَلکم
الی : یارمه یار یار ، یارم یارِ یار یار ، یارمه یار یار ، یارم یارِ یار یار
برگرفته از فیت ناهید خانم و شهرام شب پره دلبرکم (sm2)که در اینجا من ناهید هستم و الی شهرام شب پره (sm2)فقط میترسم الی یهو میلفش بزنه بالا چرب کنه منو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید (sm2)
(sm196)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]