روایت است از ابوعلی سینا(همدانی) پرسیدند:یا شیخ زندگی خود را بر چه بنا بنمودی؟شیخ سنگی برداشت و فرمود
گمشید عوضیا دیوث
پدر لقمان و دکتر شریعتی و جنتی رو در آوردین حالا نوبت رسیده به من!!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
روایت است از ابوعلی سینا(همدانی) پرسیدند:یا شیخ زندگی خود را بر چه بنا بنمودی؟شیخ سنگی برداشت و فرمود
گمشید عوضیا دیوث
پدر لقمان و دکتر شریعتی و جنتی رو در آوردین حالا نوبت رسیده به من!!(sm2)
(sm118)
دمت گرم امیر(sm19)
اینا همه کارِ نیروهای سایبری اطلاعاتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو تو نباید شیر کنیم اینارو
باشد تا کیونت رستگار شود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدن شریعتی داره گنده میشه..انقد مسخره واسه حرفاش درست کردن که الا حرفاش شده دسمال یزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا ریشش از کجاس؟
شرمنده پا برهنه میام وسط !
دوباره هاست ریده یا اینترنته من مشکل داره؟؟؟
یه پست رو باید 2-3 بار بزنم تابره
هنوز منو نشناختی ممر(sm70)نقل قول:
شدیدا موافقم(sm132)نقل قول:
ما نباید این حرفارو بچرخونیم