بستگی داره که که شهر کوچیک باشه یا شهر بزرگنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بستگی داره که که شهر کوچیک باشه یا شهر بزرگنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران ديگه(sm77)
(sm128)نقل قول:
تهران مشکلی نیست که (sm120)
فقط اون گشت ها رو باید مواظب باشی(sm25)
توز-پاستوره و یه دروازه بان که سگش به دروازه بان نیمکت نشین موناکو شرف داره (sm10) و الان اسمش نمیاد تو ذهنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي پرشون به پرم گير كرده زمستون رفتم وزرا (sm81)
(sm25)نقل قول:
بد گیر میدن نامردا(sm29)
کابایرو دروازه بان مالگا(sm10)
توز رو قبول دارم ولی پاستوره نه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم که مشکل سیستمه (sm10)
تو تیمی که هافبکاش گاگو و ماسکرانو و ماکسیملیانو و بیگلیا هستن پاستوره ستارست(sm10)نقل قول:
نقل قول:
دقيقا جنگ رواني راه ميندازن تو ون كه همه با هم غش ميكردن از خنده زن و مردشون . اونجا هم كه همه خانمها سروان بودن خير سرشون باور كن تا چند روز عصبي بودم