باع به معنی ریدی سابیدی به الک درتُ بذار و اینا بیشتر می خورره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باع به معنی ریدی سابیدی به الک درتُ بذار و اینا بیشتر می خورره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) جل الخالقنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از اين زاويه تا حالا بهش نگاه نكرده بودمنقل قول:
ميشه اين معني هم به بقيه معانيه باع اضافه كرد (sm120)
جواب مشتری رُ کی میخواد بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که قراره پرده رُ بزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل نرم افزارارو گذاشتم رو دل به امید فردا (sm50)
از بس پارو گوش دادم رفتم سراغ سیزده واسم تازگی داشت حال خوبی داد (sm50)
والا یه بار گفت هر معنیی میده مونده به نوع بکار بردنش (sm120)نقل قول:
چی شد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سی دی اموزشش رو هم از دوستم گرفتم (sm50)
چی چی شد ؟(sm120)نقل قول:
نرم افزار چی و به چه منظوری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در میان هم نسلهای خودم تنها کسی که « فن»اش هستم، همایون شجریان است.(sm169)
امروز موسم هی قطع و وصل میشد بازش کردم درستش کنم 4 تا سیمشو قطع کردم از حالت گارانتی هم در اومد (sm2)
چقدر سرعت نت مزخرف بود امروز و همچنان نیز ادامه داره (sm172)
(sm2)نقل قول:
موس نه به قول الی ماوس (sm2)
نامجو؟؟؟نقل قول:
کی گفته؟(sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامجو (sm70)نقل قول:
یادش بخیر " من و این شرم شیرین...! " (sm50)نقل قول:
اشاره به پست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به بعد (sm120)نقل قول:
میلاد فردا تکلیف بازیا مشخص میشه یا باید تو برزخ بمونیم؟(sm120)نقل قول:
(sm50)(sm50)نقل قول:
همه بازی ها فرداست فک کنم (sm120)نقل قول:
فردا اخبارُ دنبال نمیکنم تا آخرین بازی(sm120)نقل قول:
فک کنم فردا روز شگفتی ها باشه(sm2)
مورینیو :احتمالا دیگو کاستا در برابر پالاس بازی نمیکند (sm2)نقل قول:
به حسین صفا تبریک و خسته نباشید میگیم بابت آلبوم ...
میگه : برین به صاحب ِ آلبوم تبریک بگین
(sm25) واقعا محسن و حسين با هم مشكل پيدا كردن ؟
فک نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بدون صفا آلبوم بدی میلنگه حالا هرکی که میخواد جاش بیاد (sm25)
Loft
عجب فیلمیه
نه بابا مشکل کدومه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا کلا اخلاقش این طوره...یه جورایی نمیخواد زیر سایه محسن باشه (sm50)
صفای البومای محسن به کارای حسین (sm172)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
رئال و بارسا باز نیمه نهایی کوپا دل ری (sm120)
کی بازی میکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلژیکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژانرش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درام جنایی
توجه کنید که ما آخرین نسلی بودیم که برایمان ارشاد هنوز تابو بود. ما فکر میکردیم که اگر من میخواهم در آن جامعه زندگی کنم و خرجم را دربیاورم، اجاره خانه بدهم و شغلم موزیسین باشد، حتما باید رسمیت پیدا کنم. حتما باید این همه کارهایی که در استودیو تلنبار شده ببرم ارشاد، از آن پلهها بالا بروم، آنها این مهر را بزنند، آلبوم ما بطور رسمی در جمهوری اسلامی منتشر شود تا ما بشویم موزیسین رسمی. حالا انشاء الله خداوند درهای بخت را به روی ما باز کند، مردم هم موسیقی ما را بشنوند تا وقتی که منتشر شد، ما بتوانیم بعد از اینکه کار کردیم با آن ارتزاق کنیم. اما این جوری نشد. هی کارهای من در استودیو روی هم جمع شد، بعد هم یک نفر آن را از استودیو برداشت و کارها را منتشر کرد. یعنی آن سیر اینطوری طی نشد. ولی بچههایی که الآن کار میکنند به این فکر نیستند که از ارشاد مجوز بگیرند.(sm50)
اگه لینک داری بده الی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]