گر نه کباب کردن دلها شدش حلال، آن مست را بحل نکنم من کباب خویش، گر نزد دوست کشتن عاشق صواب شد، خسرو نه دوستیست که جوید صواب خویش(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
گر نه کباب کردن دلها شدش حلال، آن مست را بحل نکنم من کباب خویش، گر نزد دوست کشتن عاشق صواب شد، خسرو نه دوستیست که جوید صواب خویش(sm176)
(sm50)
(sm205)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm22)
- (sm50)
(sm56)
- (sm50)
(sm50)
(sm222)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
دولت ارمنستان طی اطلاعیه ای اعلام کرد در تامین واکسن برای اتباع ایرانی هیچ مشکلی ندارد.
و تنها با کمبود مشروبات الکلی در کشور مواجه شدهاند.
لذا از کشورهای همسایه و جامعه بینالملل تقاضای کمک نموده... (sm184)
(sm178)(sm155)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلم چون چوب تر از هر دو سر سوخت (sm50)
گلهای شادی رو ز قلبم نچین
شعله عشقو توی چشمام ببین
ببین که از تب عشق
دارم آب میشم آسون
توی دستای گرمت
منم برف زمستون
به من نخند عزیزم
پریشونم پریشون
(sm81)
میگن تو ژاپن یکی از شیوههای غیرمستقیم مردان برای خواستگاری، پرسیدنِ سوالِ "حاضری لباسهایم را بشوری؟"
از معشوق خود است.
حالا فک کن تو ایران ...
بری خواستگاری اینو بپرسی. جوابایی که میشنوی
نوکر بابات غلام سیاه!
زن میخوای بگیری یا کلفت؟
همون بده ننت بشوره!
لباسا منم تو باید بشوری مرتیکه!
من خونه بابام دست به سیاه و سفید نزدم، بعد بیام لباسای تو چلغوزو بشورم!
(sm142)
(sm50)
(sm50)
(sm50)...
(sm50)
خان دائی من ی سُلفهی خلط دار کرد و گفت: تنها خوبی ویروس کرونا اینه که خیالمون راحته به بقیه کشورا هم خوش نمیگذره (sm30)
(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین که ازدواج، تنها جنگی هس كه دشمنا شب كنار هم می خوابن (sm229)
(sm50)
(sm50)
(sm9)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
خان دائی بعد از ی ساعت موندن تو موال یهویی جلوی من واساد و گفت: دانشمندا اگه اسپرم جنتی و تخمک ملکه انگلیسو با هم ترکیب کنن... قطع به یقین فرمول جاودانگی کشف میشه. (sm128)
(sm50)
(sm118)