هادى البوم صاد منظورته؟!!!!! (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادى البوم صاد منظورته؟!!!!! (sm77)
همینو بگو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا یکیشون میتونست بذاره لگاریتم(sm2)
بله هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) حرفى ندارم بهت بزنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چى مى گه هاديمون؟!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی حرفتو پس بگیر خطر بن در کمینه (sm2)
هادى توبه کن هنوز وقت دارى تاامير نيومده(sm2)
(sm2)بازم میگم مذخرف (sm51) به اضافه تک آهنگایی که تا الان داده .. همه رو شیفت دلیت کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ى تراک خاصى رو مثال مى زدى و مى گفتى خوب نبود ى چيزى، ن اينکه کلشو بى انصاف
این هادی دیوث نامجو هم دوست نه داره ! باید از آی پی بن بشه ! (sm2)
دگه بدتر صابر جون، باس از صفحه روزگار محوش کرد(sm2)
سهند تو هم ب دليل مشارکت در جرم بن از نوع موقت مى شى..(چون داريوشى هستى )(sm50)
ولی می گن هادی چووونِ خوبی داره ! ام شب به همین خاطر بریمش پشت تالار ماهی های پرنده رو بهش نشون بدیم (sm2)
روزها با فکر او دیوانه ام ، شب بیشتر
هر دو دلتنگ همیم ، اما من اغلب بیشتر
باد می گوید که او آشفته گیسو دیدنی ست
شانه می گوید که با موی مرتب بیشتر !
پشت لحن سرد خود ، خورشید پنهان کرده است ؛
عمق هذیان می شود با سوزش تب بیشتر
حرف هایش از نوازش های او شیرین تر است
از هر انگشتش هنر می ریزد ، از لب بیشتر
یک اتاق و لقمه ای نان و حضور سبز او
من چه می خواهم مگر از این مکعب بیشتر ؟
سعید صاحب علم ... (sm50)
عیب نداره همیشه اینطوریه،تر و خشک با هم میسوزن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند ... (sm172)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم تمام آهنگای شاهین نه .. چون آلبوم هیچ خیلی خوبه و از همه بهتره آلبوم ترامادول هم خوبه
ولی هر آهنگی که چرت باشه و دری وری بیاد بگه و نمیدونم ممد نوبری و اینا بدم میاد اگرم گوش بدم واسه مسخره بازی ممد رو گوش میدم (sm2)
ممد نوبری ایدئولوژی خاصی داره ...
آرزو میکنم که از عمر حامد همایون ، حمید عسگری ، محمد علیزاده ، بهروز صفاریان و ... کم شود و به عمر شجریان پدر اضافه شود ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
حالا من نمیدانم چرا شما ازین خوشتون میاد من نمیخوام به سلیقه شما بی احترامی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هر کاری کردم نه میتونم جنس صداشو بپسندم نه میتونم با سبک خوندنش حال کنم نه خودشو دوست دارم نه قیافه شو (sm2)
خداوند انشالله همه ما را آدم کند ... (پیر جماران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه مای گاد تو چقدر سریع درجه میگیری .. اول که عمام بودی الان نخست وزیرم بهش اضافه شد (sm2)(sm2)
من کاریسما دارم (sm120)نقل قول:
شرافتا داری ظلم میکنی حمید عسگری رو قاطی حامد میکنی یا علیزاده یا همون بهروز (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد نوبرى اتفاقا يکى از کاراى خوب در البومش هست ک ب طنز واقعيت هاى تلخ زندگى ماها رو گفته..
همه شون جیره خورِ یه آخور تشریف دارننقل قول:
توی موسیقی به هر دلیل بیای فحش بدی و چرت و پرت بگی و نمیگم منظور خاصی از چیزی که واقعا درست نیست رو به کار ببری جایز نیست .. اینو من نمیگمنقل قول:
دیگه نمیشه اونو گوش کرد .. من ویدئو ممد رو یه بار دیدم فهمیدم داره گند میزنه قطعش کرد چون واقعا زشته مادرم بود نزدیک بود ببینه
ازینم که بگذریم موسیقی و هنر انقد با ارزشه که دیگه معنی نداره خزعبلات توش به کار برد دیگه نمیشه آهنگ .. حالا چون هر چیزی که شاهین بگه چون طرفدارش هستین میگین نه خوبه
من توی این چیزا بدون حاشیه حرفمو رک میزنم (sm120)
نه ما داریم کاراشونو میگیم به نظر تو نباید حداقل یه پله حمید عسگری ازینا بالاتر باشه .. ؟ تازه برای همایون و اینا که چندین پله بالاتره ..نقل قول:
علی عبدلی و عسگری در یه حدن
علیراده دیوث رو گوش کردم ریدنم گرفت (sm2)
مثلا یه دیوث میاد به خیال خودش آهنگ میده بعد فحش هم میده انواع و اقسام فحش ها رو ..
این دیگه نمیشه بهش گفت آهنگ این اصن چیزی از آهنگ نمیدونه که .. فقط یه آدم روانی بدبختیه که داره عقده هاشو به طور غیر مستقیم توی چیزی که میسازه خالی میکنه
عبدلمالکی خیلی با اینا فرق داره ، نه مدیربرنامه ای داشته نه با رانت و آشنا بازی مثل حامد همایون یه شبه معروف شده ، نه مثل علیزاده و عسگری و ... تیتراژ خونده - همین حمید عسگری که داری میگی فقط آلبوم اولش خوب بود دیگه بعد اون فقط داره مضخرف کنار هم میچینهنقل قول:
نظرتو قبول دارم به غیر از حمید عسگری ... خلاص (sm2)نقل قول:
فکر نکنم کسی باشه که صدای علی اصحابی رو دوست نداشته باشه ولی چون با هر کسی کار نمیکرد زدنش زمین بردنش تی وی مجبورش کردن اونجا لب بزنه و نقش بازی کنه یا تو شبکه خبر بخونه ، آخه کی رو دیدید که بره تو یه شبکه ای که همش خبر میگه وایسه زنده آهنگ خونده - اینا همش داستان پشتشه ، میخوان یه سریا رو که با خودشون همراه نمیشن رو زمین بزنن و تو بیشتر وقت ها هم موفق میشن
میتونه قبولم نکنه (sm138)
واتز اپ *** خوشگلا
کــــــــــون
(sm2)
اقا دنباله یه ساندبار میگردم هیچ جا پیداش نکردم شما دیوثا سایتی سراغ دارید
دیجی تموم کرده